Οἱ …«καλοί» ἰσλαμοφασίστες ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ…!!!

To ό,τι οι δήθεν Ισλαμιστές αποκεφαλιστές δεν …έχουν καμμία σχέση με το Ισλάμ και γι’ αυτό σκοτώνουν κατά εκατοντάδες άλλους μουσουλμάνους ή χριστιανούς, αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ στοχοποίησαν ή αναφέρθηκαν σε σιωνιστές και Ισραηλινούς, το είχαμε επισημάνει.
Είχαμε εντοπίσει δημοσιεύματα που ανέφεραν, διακριτικά, ότι οι συγκεκριμένοι μισθοφόροι δολοφόνοι, που παριστάνουν τους μουσουλμάνους, είχαν εκπαιδευτεί κι εξοπλιστεί από τη Mossad κι άλλες φιλοϊσραηλινές χώρες!!!
Οι επικυρίαρχοι δεν λερώνουν τα χέρια τους με αίμα, όσο μπορούν να βρίσκουν μισθοφόρους, που για τα λεφτά θα έκαναν τα πάντα!!!

Συμπληρωματικά γίνεται στρατολόγηση αιχμαλώτων δια της βίας και ολόκληρα τάγματα θανάτου επανδρώνονται με ανθρώπους, που δεν θα ήθελαν ποτέ να εμπλακούν σε τέτοια εγκλήματα.
Ομοίως κατά τον «εμφύλιο» οι κομμουνιστές με παιδομάζωμα και με υποχρεωτική στρατολόγηση δημιουργούσαν παρόμοια τάγματα θανάτου, προκειμένου να αιματοκυλήσουν την χώρα, επειδή δεν συμμετείχαν στην κυβέρνηση που επέβαλλαν οι «Άγγλοι» στην Ελλάδα.
Ο καταζητούμενος Snowden επαληθεύει από την μεριά του τον ρόλο του Ισραήλ, πίσω από τα εγκλήματα των Ισλαμιστών, που κόστισαν μέχρι τώρα την ζωή σε περισσότερους από 100.000 Συρίους.
Ακούσατε κάτι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;
Ακούσατε την λέξη «Γενοκτονία»;
Θα αποζημιωθεί ποτέ κάποιος, όπως όλοι αυτοί που αποζημιώθηκαν από τους Γερμανούς, για τρίτη συνεχή γενεά;
Γι’ αυτό όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνουμε ότι αυτοί που αποκαλούσαν τον Χίτλερ εγκληματία  ήταν τουλάχιστον δέκα φορές χειρότεροι από αυτόν και έτσι μπόρεσαν και τον νίκησαν.
Οι κομμουνιστές σκότωσαν περισσότερους Έλληνες από τους Γερμανούς και όσους Έλληνες σκότωσαν οι Γερμανοί ήταν πάντα εξαιτίας κομμουνιστικής σκοπιμότητας, κατά παραγγελία του …City του Λονδίνου.
Οι μισθοφόροι των τοκογλύφων έχουν ταυτόσημη αιμοβόρο δράση είτε ως «κομμουνιστές» στην Ελλάδα, είτε ως «Αμερικανοί» στην Ιαπωνία, είτε ως «εθνικιστές» στην Ουκρανία, είτε ως «Ισλαμιστές» στην Συρία.
Οι τακτικές και ο σκοπός είναι πάντα ο ίδιος…Αλλάζει απλά η στολή ανά περίπτωση.
Η θηριωδία και η ανηθικότητα είναι οι σφραγίδες του Σιωνισμού, σε κάθε ανατροπή που συμβαίνει.
Η Νέα Τάξη είναι σαν πλοίο που πλέει αποκλειστικά σε ποταμούς από αίμα εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.
Ο ένας λαός μετά τον άλλον  μπαίνουν στο ΝΑΤΟ και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς δια της βίας.
Συνήθως προηγείται μία ΑΙΜΑΤΗΡΗ παρέμβαση «εκδημοκρατισμού», ένας αιματηρός «εμφύλιος», με ξένους μισθοφόρους που παριστάνουν τους εξεγερμένους και η αμέσως επόμενη κυβέρνηση-μαριονέτα σπεύδει να σκλαβώσει τον λαό στους σιωνιστές τοκογλύφους και τα διεθνή τους όργανα.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply