Κάτι τρέχει μὲ τὸ νερό!

Κάνετε καὶ μίαν κοινοποίησι βρὲ παιδιά…
Ἔτσι… γιὰ νὰ ἑορτάσουμε μία πρώτη νίκη στὴν ὑπόθεσι τοῦ νεροῦ καὶ γιὰ νὰ εὐχαριστήσουμε ὅλους αὐτοὺς ποὺ ἐδούλευσαν ἐθελοντικῶς γιὰ τὴν διάδοσι τοῦ ζητήματος.

Ἀλέξανδρος

Savegreekwater spot “Πόλο” (ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και αν και τα μέτωπα είναι πολλά, για το νερό μας έχουμε λόγους να χαμογελάμε. Μετά την απόφαση του ΣτΕ οι ιδιωτικοποιήσεις ΕΥΑΘ και ΕΥΔΑΠ έχουν παγώσει. Η πρώτη νίκη των πολιτών είναι γεγονός!

Το νερό, που αυτούς τους μήνες το αποζητάμε συνεχώς και που αποτελεί αναγκαίο στοιχείο της επιβίωσης μας, μπορεί να γλίτωσε προς το παρόν από την ιδιωτικοποίηση, για να μπορέσουμε όμως να το προστατεύσουμε από την εμπορευματοποίηση χρειάζεται να κάνουμε ακόμα πολλά. Πολυεθνικές εταιρίες και κυβερνήσεις του κόσμου εκμεταλλεύονται την -μεθοδευμένη- άγνοιά μας και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Γι αυτό η πληροφόρηση είναι σαν το πόλο,  ένα “ομαδικό παιχνίδι” για όλους μας, για να μην πούμε ποτέ το νερό νεράκι.

LIKE – SHARE – INFORM

Η γνώση είναι δύναμη!

Η καμπάνια ενημέρωσης “Κάτι Τρέχει με το νερό” με στόχο την ενημέρωση για την προστασία του συλλογικού αγαθού του νερού από την ιδιωτικοποίηση.
Περισσότερες πληροφορίες:

save greek water

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Κάτι τρέχει μὲ τὸ νερό!

Leave a Reply