Ἡ Γαλλία …διεκδικεῖ τὶς …«ἀποικίες» της!!!

Ἡ Γαλλία ...διεκδικεῖ τὶς ...«ἀποικίες» της!!!Κι ἐκεῖ ποὺ λὲς δὲν μπορεῖ νὰ εἶναι τόσο ἠλίθιοι…. κι ὅμως. ΜΠΟΡΕΣΑΝ καὶ ἦσαν τόσο ἠλίθιοι.
Νομίζω ἔχει πλέον βρεθεῖ τὸ ἐνδιάμεσο εἶδος, αὐτὸ δηλαδὴ ποὺ προκύπτει ἀπὸ τὸν ἐκφυλισμὸ τοῦ ἀνθρώπου καὶ ποὺ σταδιακῶς σὲ ἕνα βάθος χρόνου καταλήγει νὰ μᾶς δώσει τὰ …πιθηκοειδή.
Τώρα, νὰ τοὺς βγάζουμε σιγὰ σιγὰ κι ἀπὸ κάθε ὑπεύθυνη θέση ἐξουσίας παντοῦ, ἐντάξει;

«Ο Ολάντ έκανε αυτή την δήλωση για να προλάβει, προφανώς, τις πιθανές αποκαλύψεις για γαλλικό οπλισμό στην κατοχή του Ισλαμικού Κράτους.
Ο ίδιος βέβαια προσπάθησε να δικαιολογηθεί αποκαλώντας τον Άσαντ «δικτάτορα», ενώ ο Άσαντ είναι εκλεγμένος πρόεδρος, και έσπευσε να διευκρινίσει ότι τα όπλα τα έδωσε σε εκείνους τους Σύριους αντάρτες που είναι «δημοκρατικοί». Οι παραδόσεις αυτές έγιναν «πριν από πολλούς μήνες, όταν οι Σύριοι αντάρτες αντιμετώπιζαν ταυτόχρονα τον στρατό του δικτάτορα Μπασάρ αλ Άσαντ και αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση, το Ισλαμικό Κράτος» και εξήγησε ότι «Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τους μοναδικούς Σύριους που αγωνίζονταν για τη δημοκρατία (. . .) χωρίς όπλα», πρόσθεσε μιλώντας σε δημοσιογράφους.»

Φρούριον

Ομολογία Ολάντ ότι εξόπλισε τους Σύρους αντάρτες

Όπλα στους Συρίους αντάρτες έδωσε η Γαλλία, σύμφωνα με δημόσια παραδοχή του Φρανσουά Ολάντ, του πλέον αποτυχημένου Γάλλου προέδρου, του «σοσιαλιστή» που κατάφερε να αναδείξει την ακροδεξιά πρώτο κόμμα στην χώρα του, εξαιτίας της μερκελικής πολιτικής που εφαρμόζει πειθήνια, όταν δεν ασχολείται με γυναικοδουλειές.

Ο Γάλλος πρόεδρος, από νησί του Ινδικού Ωκεανού όπου και βρίσκεται, παραδέχτηκε ότι η Γαλλία πριν αρκετούς μήνες παρέδωσε όπλα σε Συρίους αντάρτες που δεν έχουν σχέση με το Ισλαμικό Κράτος, τους λεγόμενους κατά τη διεθνή ειδησεογραφία «μετριοπαθείς», οι οποίοι ωστόσο πολεμάνε την κυβέρνηση του σοσιαλιστή προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ, που όπως αποδείχτηκε ήταν και παραμένει η μόνη δύναμη που εγγυάται τη σταθερότητα και το κοσμικό καθεστώς στη Συρία.

Ο Ολάντ έκανε αυτή την δήλωση για να προλάβει, προφανώς, τις πιθανές αποκαλύψεις για γαλλικό οπλισμό στην κατοχή του Ισλαμικού Κράτους.

Ο ίδιος βέβαια προσπάθησε να δικαιολογηθεί αποκαλώντας τον Άσαντ «δικτάτορα», ενώ ο Άσαντ είναι εκλεγμένος πρόεδρος, και έσπευσε να διευκρινίσει ότι τα όπλα τα έδωσε σε εκείνους τους Συρίους αντάρτες που είναι «δημοκρατικοί». Οι παραδόσεις αυτές έγιναν «πριν από πολλούς μήνες, όταν οι Σύριοι αντάρτες αντιμετώπιζαν ταυτόχρονα το στρατό του δικτάτορα Μπασάρ αλ Άσαντ και αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση, το Ισλαμικό Κράτος» και εξήγησε ότι «Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τους μοναδικούς Συρίους που αγωνίζονταν για την δημοκρατία (. . .) χωρίς όπλα», πρόσθεσε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο Ολάντ διευκρίνισε ότι έλαβε την απόφαση αυτή τηρώντας τις «δεσμεύσεις» και «τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως», σημειώνοντας ότι το Παρίσι έστειλε «έναν αριθμό εγκεκριμένων υλικών» στους αντάρτες. Εάν έκανε και τον κόπο να μας εξηγήσει ποιοι κανόνες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προβλέπουν την ανάμιξη στον εμφύλιο ενός ξένου κράτους και μάλιστα εξοπλίζοντας τους στασιαστές κατά της νόμιμης κυβερνήσεως, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως και επίσης εάν έκανε τον κόπο να αναλογιστεί μήπως η αποσταθεροποίηση του προέδρου Άσαντ, χάρη και στο γαλλικό μακρύ χέρι, που δεν έχει ξεχάσει ότι η Συρία ήταν κάποτε γαλλική αποικία, έπαιξε ρόλο στην ενδυνάμωση του Ισλαμικού Κράτους.

«Ακόμη και σήμερα, είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει στην Συρία», συνέχισε. «Από την μία πλευρά, το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ συνεχίζει να σφυροκοπά και να σφαγιάζει, από την άλλη το Ισλαμικό Κράτος και, στην μέση, μόνο εκείνοι που επρόκειτο να σχεδιάσουν το μέλλον» της χώρας. «Επομένως, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε την υποστήριξη που παρείχαμε σε αυτούς τους αντάρτες, τους μόνους που συμμερίζονταν το πνεύμα της δημοκρατίας», εκτίμησε ο Ολάντ.

Η ανοησία του Γάλλου προέδρου πραγματικά δεν έχει όρια. Με ύφος αποικιοκράτη που θέλει πίσω την αποικία του εξοπλίζει τους «δημοκρατικούς» αντάρτες που πολεμάνε την κυβέρνηση της Συρίας και την οικογένεια Άσαντ, την οικογένεια που έδιωξε τους Γάλλους από τη Συρία, την ώρα που μόνο η συριακή κυβέρνηση δείχνει ικανή να σταματήσει το Ισλαμικό Κράτος.

Κι όλες αυτές οι τρομερές αποκαλύψεις γίνονται τη στιγμή που χάρη στις εγκληματικές ενέργειες υποτιθέμενων Ευρωπαίων ηγετών όπως ο Ολάντ, το αίμα στη Συρία ρέει άφθονο με περισσότερους από 180.000 νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες εξαιτίας του πολέμου που εξοπλίζει και η κυβέρνηση της Γαλλίας. Τελικά, ίσως, οι εγκληματίες πολέμου της Μέσης Ανατολής να βρίσκονται στις Βρυξέλλες, οι ίδιοι που έχουν καταδικάσει την Ελλάδα στην ύφεση και τα μνημόνια.

πηγἠ

(Visited 26 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ἡ Γαλλία …διεκδικεῖ τὶς …«ἀποικίες» της!!!

Leave a Reply