Τὸ προσφιλὲς «ἄθλημα» τῶν …«συμμάχων» εἶναι οἱ …ἀποκεφαλισμοί!!!

Από την Γαλλική Επανάσταση μέχρι σήμερα αυτοί που κόβουν κεφάλια ανθρώπων τυγχάνει να είναι πάντα οι …δικοί μας «σύμμαχοι».
Από τον φίλο των Δυτικών Κεμάλ Ατατούρκ, από τους αντάρτες που πλήρωναν οι Άγγλοι, στον UCK στην Σερβία, την Σαουδική Αραβία, την Λιβύη, την Συρία και την Ουκρανία  ΜΟΝΟΝ οι …«σύμμαχοι» και οι μισθοφόροι τους κόβουν συστηματικά ανθρώπινα κεφάλια, για να λυγίσουν το ηθικό όσων αντιστέκονται στην Νέα Τάξη.

Καμμία βαναυσότητα όμως ΔΕΝ είδε το φως από τους «σχιζοφρενείς δικτάτορες» του πλανήτη, που δεν είχαν ποτέ τα ΜΜΕ με το μέρος τους…
Όλη η χυδαιότητα και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος προέρχονται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ από τους «συμμάχους» του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ.
Από βομβαρδισμούς σχολείων, αποκεφαλισμούς πολιτών, μαζικές εκτελέσεις εφήβων μέχρι και κρέμασμα μωρών με καλώδια είδαμε από τις …«Δημοκρατικές» Δυνάμεις.
Το «μενού»  της Νέας Τάξεως περιέχει κάθε είδους αρρωστημένο τρόπο δολοφονίας ανθρώπων.
Οι «καλοί σύμμαχοι» που αφάνισαν τους «κακούς» (φυσικά) Ινδιάνους, τους «κακούς» Ιάπωνες, τους «κακούς» Παλαιστινίους, Ιρακινούς κλπ…

….θέλουν να εξαφανίσουν τώρα και την Ρωσσική παρουσία στην Ανατολική Ουκρανία.Τὸ προσφιλὲς «ἄθλημα» τῶν ...«συμμάχων» εἶναι οἱ ...ἀποκεφαλισμοί!!!5

Στην καρικατούρα αυτή θα δείτε όλες τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν και πρόσφατα οι «σύμμαχοι» στους εχθρούς της Νέας Τάξεως.
Αποκεφαλισμοί, Κρεμάλα, πέταγμα ζωντανών ανθρώπων από τα μπαλκόνια, βασανιστήρια, πάτημα κεφαλιών με μπότες κλπ.

Η «Δημοκρατία»τους έχει όλα τα χαρακτηριστικά της κτηνωδίας. Οι εγκληματίες που συμμετέχουν στην μεταβατική αυτή κατάσταση λίγο αργότερα δέχονται τιμές ως …εθνικοί ήρωες, όπως έγινε κι εδώ με τους πρωταγωνιστές της κτηνωδίας του εμφυλίου.
Κάτω δεξιά καλάθι με κομμένο κεφάλι και χαρτάκι με την ένδειξη του παραλήπτη…όπως ακριβώς έκαναν και οι καθεστωτικοί στην Ουκρανία. Το μενού παραμένει ίδιο ανά τους αιώνες.

Σίγμα

 

ΦΡΙΚΗ-ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ:ΦΙΛΟΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔIΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ

ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΦΡΙΚΗ

ΦΡΙΚΗ

Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

Συγκλονιστικές ειδήσεις από το μέτωπο της Ουκρανίας, όπου πριν από λίγες ημέρες υπογράφηκε η  ανακωχή  και έληξε η τιμωρητική στρατιωτική επιχείρηση στα ΝΑ της χώρας. Ρωσικά, νεορωσικά και ουκρανικά μέσα ανακοινώνουν τη νέα θηριώδη τροπή του πολέμου.

Ένα μακάβριο πεσκέσι δέχθηκαν οι μητέρες των μαχητών της πολιτοφυλακής που υπερασπίσθηκαν τη γη τους από την τιμωριτική επέλαση των ορδών του Ποροσένκο.Η χούντα του Κιέβου και οι παραστρατιωτικοί που την προασπίζονται τους έστειλαν σε ξύλινα κιβώτια τα κομμένα κεφάλια των γιων τους.

ΣΕ ΞΎΛΙΝΕΣ ΚΑΣΕΤΊΝΕΣ

ΣΕ ΞΎΛΙΝΕΣ ΚΑΣΕΤΊΝΕΣ

Ξύλινα φέρετρα κεφαλών. Ο ακριβής αριθμός των πακέτων είναι προς τον παρόν απροσδιόρισ τος καθώς η διαδικασία ταυτοποιήσεως των θυμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη στην έδρα της Στρατιωτικής  Επιτροπής   της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ. Σε πρώτη φάση έχει επιβεβαιωθεί ότι όλα τα θύματα προέρχονται από άνδρες του στρατού της Εθνικής Πολιτοφυλακής που αιχμαλωτίστηκαν από τις φιλοκυβενητικές δυνάμεις του Κιέβου, κατά τις σφοδρές μάχες που έλαβαν χώρα στα περίχωρα του  Donetsk. Οι φρικαλεότητες αυτές αποδίδονται σ’ ένα από τα παραστρατιωτικά  τάγματα που ανήκει στον Igor Kolomoisky, ολιγάρχη και κυβερνήτη της περιοχής του Dnipropetrovsk, ουκρανοεβραίο με μεγάλες θέσεις στις διεθνείς εβραικές ενώσεις. Αυτά τα τάγματα θανάτου σχετίζονται επίσης με τον Δεξιό Τομέα το υπερεθνικιστικό κίνημα που διακρίνεται για την εγκληματική του δράση και τις ωμότητες.

Μια από τις μητέρες που έχασε τον γιο της με αυτόν τον απάνθρωπο και ειδεχθή τρόπο δήλωσε :

 Τὸ προσφιλὲς «ἄθλημα» τῶν ...«συμμάχων» εἶναι οἱ ...ἀποκεφαλισμοί!!!2

“Aυτό δεν είναι απλά ένα έγκλημα. Είναι θηριωδία.! Ούτε τα ζώα δεν το κάνουν αυτό! Ο γιος μου υπερασπίστηκε  την πατρίδα του. Δεν φοβόταν να πεθάνει γι’ αυτήν αλλά και για εμάς. Αλλά αυτό που του έκαναν είναι απάνθρωπο. Που είναι τα Ηνωμένα έθνη για να το δουν; Που είναι η Ευρωπαική Ένωση; Γιατί ο Ερυθρός Σταυρός δεν κάνει τίποτα; H oυκρανική κυβέρνηση είναι χειρότερη κι από τους Ναζί !  “.

Ένα άλλο θύμα αυτής της αντιμετωπίσεως του καθεστώτος δήλωσε ότι αυτού του είδους οι τιμωρητικές ενέργειες στοχεύουν στην κατατρομοκράτηση των  κατοίκων στα νοτιοανατολικά της χώρας. Αυτή του είδους η δράση εκ μέρους τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ακόμη χειρονομία πιέσεως.Ο κάτοικοι φοβούνται για τους δικούς τους, για τους ίδιους τους εαυτούς τους.
Ουκρανοί αξιωματούχοι έσευσαν να αποποιηθούν την ευθύνη της δικής τους πλευράς και να ενοχοποιήσουν Τσετσένους που δραστηριοποιούνται στις μάχες στο πλευρό του DNI.
Ασφαλώς και δεν έχουν ούτε παρουσίασαν κανένα στοιχείο που να τεκμαίρει αυτήν την κατηγορία. Οι εξτρεμιστές του Δεξιού Τομέα χαρακτηρίζονται για την εγκληματικότητα τους και το μίσος τους έναντι του ρωσσικού στοιχείου και λαού. Κατά την διάρκεια της εκστρατείας   εθνικής αναμορφώσεως, ανανήψεως και επαναφοράς του ρωσικού στοιχείου για να κάμψουν το φρόνημα του αντιπάλου και να τονώσουν το δικό τους ηθικό, ακρωτηρίασαν αυτιά και δάχτυλα αιχμαλώτων νεορώσσων μαχητών.Τὸ προσφιλὲς «ἄθλημα» τῶν ...«συμμάχων» εἶναι οἱ ...ἀποκεφαλισμοί!!!3

 

Επιπρόσθετα αυτοί οι τιμωροί είναι γνωστοί γιατί κατ΄ επανάληψη πυροβόλησαν τους  λεγόμενους λιποτάκτες – δηλαδή όσους αρνήθηκαν να υπακούσουν και να εφαρμόσουν  τις εντολές της χούντας και να βάλουν κατά των αμάχων. Εμπειρογνώμονες που εξέτασαν τα μακάβρια ευρήματα επισημαίνουν ότι η σφαγή-αποκεφαλισμός ήταν η αιτία  θανάτου των αποκεφαλισθέντων και  επισημαίνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί αποκεφαλίστηκαν ζωντανοί.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

10 thoughts on “Τὸ προσφιλὲς «ἄθλημα» τῶν …«συμμάχων» εἶναι οἱ …ἀποκεφαλισμοί!!!

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
    Aus dem Französisch Revolution bis heute sie Köpfe von Menschen, die immer passieren, geschnitten … unsere “Verbündeten” .Auf Freund westlichen Kemal Atatürk, von Rebellen, die die Briten, die UCK in Serbien, Saudi-Arabien, Libyen bezahlt , Syrien und der Ukraine nur … “Verbündeten” und ihre Söldner systematisch geschnitten menschliche Köpfe, um die Moral der Widerstand gegen die New Taxi.Kammia Brutalität biegen, aber nie das Licht der “schizophrenen Diktatoren” des Planeten, nicht nie die Medien auf ihrer Seite … Alle die Gemeinheit und Verbrechen gegen die Menschlichkeit konsequent von den “Verbündeten” der NATO und OIE.Apo Bombardierung Schulen, öffentlichen Enthauptungen, Massentötungen von Jugendlichen und Babys mit Drähten von der Säge hängen kommen … “demokratischen” Dynameis.To “Menü” New Order enthält jede Art von Kranken Weg anthropon.Oi Mord “gute Verbündete”, die die “bad guys” vernichtet (natürlich)-Indianer, “schlechte” Japanese “schlecht” Palästinenser, Iraker usw. …… .theloun jetzt wischen und die russische Präsenz im östlichen Oukrania.To liebenswert ‘Sport’ von … ‘Verbündeten’ sind … Enthauptung !!! 5 In diesem Zerrbild werden sehen, alle Methoden verwendet und vor kurzem Feinde der New Taxeos.Apokefalismoi, Henker, die “Verbündeten” hängen leben Menschen von den Balkonen, Folter, berühren Köpfe mit Stiefeln klp.I “Demokratie” hat alle Merkmale der Brutalität. Kriminelle in dieser Übergangssituation beteiligt später … Preise akzeptieren als Nationalhelden, wie es hier getan und die Protagonisten der Brutalität der rechten emfyliou.Kato Korb mit abgetrennten Kopf und ein Stück Papier mit den Details des Empfängers … nur so wie das Regime in Ukraine. Das Menü bleibt gleich Laufe der Jahrhunderte. Google, Danke! Glück, Auf, meine Heimat! Grüße an den polnischen Präsidenten, der auf Werte der Deutschen Reichsverfassung auch unser Leben versteht, Gemeinsamkeiten fordert, und der obige Beitrag leistet auch Freundschaft zu Menschen! Glückauf!

Leave a Reply