Ἡ νομιμοποίησις τῶν ἀμβλώσεων

Οι εκτρώσεις νομιμοποιήθηκαν στην Γαλλία το 1975, .λίγα χρόνια μετά την Ροζ Επανάσταση του Μαή του 68, την οποία διοργάνωσε ο σιωνιστής και παιδεραστής Κον Μπέντιτ…
…στο κόμμα του οποίου συστεγάζονται οι Soro-Οικολόγοι και οι Soro-Σκοπιανοί. Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ1

Εντελώς …«συμπτωματικά» η νομιμοποίηση των εκτρώσεων  προωθήθηκε από την επίσης σιωνίστρια  Simone Veil, αφού το σύστημα φρόντισε να βρεθεί η συγκεκριμένη …«διανοούμενη» στην ηγεσία του Γαλλικού Υπουργείου Υγείας. Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ2
Βλέπετε δηλαδή ότι ο …«εκμοντερνισμός» της ανθρωπότητας προχωράει σαν οδοστρωτήρας με οδηγούς πάντα …«συμπτωματικά» τους σιωνιστές.

Ελέγχοντας και τα ΜΜΕ οι σιωνιστές πείθουν τις μάζες να βγάζουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια.
Όπως έκαναν εμάς να παρακαλάμε να γίνουν οι Ολυμπιακοί, ώστε εμείς να πάρουμε το συναίσθημα κι αυτοί τα ….30 Δισεκατομμύρια από εικονκά έργα.
Οι «διανοούμενες» πόρνες της Νέας Τάξεως μιλούν για το δικαίωμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη, αλλά όχι για την υποχρέωσή της απέναντι στα δικαιώματα του μωρού που μεγαλώνει στο σώμα της και φυσικά σε αυτή την εξίσωση δεν υπάρχει ΟΥΤΕ το κράτος ως προστάτης της ανθρώπινης ζωής, το οποίο είναι υπερχρεωμένο και δεν έχει περιθώρια να ξοδέψει για την κοινωνική πρόνοια.

Σίγμα

(Visited 28 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Ἡ νομιμοποίησις τῶν ἀμβλώσεων

Leave a Reply