Τὸ ΜΕΓΑΛΟ ἔγκλημα (ΣΚΑΝΔΑΛΟ) μὲ τὴν Eurobank καὶ τὰ ἀποθεματικὰ τῶν συντάξεών ΜΑΣ!!!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΟ «ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ….

Πριν από έξι περίπου χρόνια, στα τέλη του 2008, η κρίση απεκάλυψε ένα από τα πιο καλοστημένα κόλπα, την τέλεια απάτη.
Ίσως ο πιο ισχυρός άνδρας της Wall Street, ο Μπέρναρντ Μάντοφ, ουσιαστικά οδηγήθηκε στο να ομολογήσει το τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο, που επί έτη λάβαινε χώρα στο γραφείο του: 65 δις δολάρια από υπεξαιρέσεις πελατών του.

Τα κρυφά e-mail για το σκάνδαλο Μάντοφ προς Μυωνί- Παπασταύρου και ΣΙΑ

Τα μεγαλύτερα ονόματα στην διαχείριση κεφαλαίων παγκοσμίως αφέθηκαν να παρασυρθούν από την απάτη του Mάντοφ.
Στα θύματα της γιγάντιας «πυραμίδας» περιλαμβάνονται μεγάλες τράπεζες, γνωστά hedge funds, φιλανθρωπικά ιδρύματα, συνταξιοδοτικά ταμεία και πλούσιοι ιδιώτες από όλο τον κόσμο. Πελάτες του μεγάλου απατεώνα ήταν μεταξύ άλλων, οι Nomura Holdings, BNP Paribas, HSBC, Royal Bank of Scotland, Natixis, και άλλα τραπεζικά μεγαθήρια.

Στις 19 Δεκεμβρίου του 2008, και ενώ ο Μάντοφ έχει ήδη συλληφθεί από το FBI, η EFG INTERNATIONAL (Eurobank) εκδίδει ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζει ότι δεν έχει καμμία σχέση με την Bernard L. Madoff Investment Securities. Τα αμερικανικά δικαστήρια όμως, είχαν άλλη άποψη, καθώς με τις αποφάσεις τους απέδειξαν, ότι η EFG λειτουργούσε ως βραχίωνας του …Μάντοφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να τα πάρουμε όμως από την αρχή.
Η οικογένεια επενδυτών Φερέιρα καταθέτει αγωγή, κατά των EFG Capital και EFG Bank.
Γιατί; . Η ΕFG Capital International Corp. – ο επενδυτικός βραχίονας της ΕFG Bank στην Ελβετία – διατηρεί υποκατάστημα στο Miami.
H Fairfield Sentry Ltd. μάζευε κεφάλαια για λογαριασμό του Madoff από πελάτες της EFG Capital.
Η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, ήταν το μεγαλύτερο και πιο κερδοφόρο Hedge Fund της EFG. Aλλά οι επενδυτές δεν είχαν καμμία πληροφόρηση για το γεγονός, ότι η Fairfield Sentry Ltd.
Διεκπεραίωνε και όλες τις επενδυτικές αποφάσεις του Μάντοφ!!!!!!!!

Έτσι, 279 πελάτες της EFG CAPITAL, έχασαν πάνω από 46 εκατομμύρια δολάρια, όταν το σκάνδαλο Μάντοφ έσκασε. Μερικές από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε η ΕFG ήταν η παραβίαση του πιστωτικού καθήκοντος, βαριά αμέλεια, αδικαιολόγητο πλουτισμό και μια σειρά άλλων παραβιάσεων των νόμων στην πολιτεία της Florida.
Τελικά, οι αποφάσεις των αμερικανικών δικαστηρίων την ανάγκασαν να έρθει σε συμβιβασμό αποζημιώνοντας τους πελάτες της με 7,8 εκατομμύρια δολάρια.

Για πάμε τώρα στο «ζουμί» της υποθέσεως.
Ανάμεσα στα 46 πειστήρια της δικογραφίας, το υπ’ αριθμόν 20 περιέχει τα εσωτερικά, εμπιστευτικά e-mails των μεγαλοστελεχών της EFG, αλλά και του… Σάμπυ Μυωνί. Μην ξεχνάμε ότι η EFG το 2006 είχε εξαγοράσει την Capital Management Advisors.!!!!!!!!!!!!!!!

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2008, και αφού ο Μάντοφ έχει συλληφθεί 4 μόλις ημέρες πρίν, στις 11 Δεκεμβρίου, ο κ. Jim Lee της EFG Bank, στέλνει e- mail σε συναδέλφους του, ανάμεσά του και ο Σάμπυ Μυωνίς, ως Διευθύνοντος Συμβούλου της Capital Management Advisors.

O κ. Λι λοιπόν, γράφει στους συναδέλφους του ότι «ο Μέιντοφ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η ατομική βόμβα για τους κλάδους των hedge funds και διαχείρισης περιουσίας, ενώ η Lehman ήταν απλώς ένα τσουνάμι για τις τράπεζες και τις επενδυτικές τράπεζες. Αν και είναι παρήγορο να σημειώσω ότι οι ειδικοί του ομίλου μας, η CMA και η ομάδα του Μοζ Αφζάλ, η οποία επόπτευε την CMA από την EFG) δεν δέχθηκαν τα κεφάλαια του Μέιντοφ για λόγους δέουσας επιμέλειας και η διοίκηση της EFG είχε εκφράσει αμφιβολία για τον Μέιντοφ ήδη από το 2002, παρ’ όλα αυτά η απάτη του Μέιντοφ θα επηρεάσει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες μας». Ο κ. Λι καταλήγει «ελπίζω να είμαι 200% λάθος»!

Ο Σάμπυ Μυωνίς απαντάει λίγο μετά τα μεσάνυκτα, στις 16 Δεκεμβρίου, επισυνάπτοντας ένα άρθρο της εφημερίδας «The Wall Street Journal» και γράφοντας αινιγματικά και με αποσιωπητικά: «προς πληροφόρησή σου… Ακριβώς αυτό για το οποίο συζητούσαμε…». Λίγο αργότερα, την ίδια ημέρα, ο Σάμπυ Μυωνίς στέλνει e-mail σε όλα τα στελέχη της Capital Management Advisors εκείνη την περίοδο, δηλαδή στους κυρίους Άγγελο Μεταξά, Γιάννη Προκόπη και… Σταύρο Παπασταύρου, (ΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ….) καθώς και στους υπευθύνους επενδυτικών σχέσεων της CMA, Μatias Ringel και Alesandro Mauceri, επισυνάπτοντας το ίδιο άρθρο της «Wall Street Journal» χωρίς σχόλια. Τα άρθρο είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο, μεταφρασμένο στα ελληνικά: «Η βιομηχανία των Funds of Hedge Funds χρειαζόταν το σκάνδαλο Μάντοφ όπως, μία τρύπα στο κεφάλι», και περιγράφει την ζημιά που ενδέχεται να προκαλέσει στις εταιρείες διαχειρίσεως κεφαλαίων, το σκάνδαλο Μάντοφ.

Το ενδιαφέρον είναι, ότι ο κ. Jim Lee της EFG Bank εμφανίζεται στα πληροφοριακά δελτία της τράπεζας, να κατέχει την θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, τόσο στην Capital Management Advisors Νέας Υόρκης, όσο και στην Capital Management Advisors στο Λουξεμβούργο, αλλά και στην Capital Management Advisors Global Hedge. Όσο για τον κ. Παπασταύρου, που στο υπόμνημά του προς την Ειδική Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξετάσεως για την λίστα Λαγκάρντ, ο κ. Μυωνίς υποστήριξε ότι ήταν απλά εξωτερικός δικηγόρος της εταιρείας, και όχι συνδιαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου, να πούμε τα εξης:
Σε ανακοίνωση της Capital Management Advisors Multi Hedge, αναφέρεται, ότι ο κ. Σταύρος Παπασταύρου στις 27 Απριλίου του 2007 παραιτήθηκε από Διευθυντής του Fund, και αντικαταστάθηκε από την KerI Wong.
Στην ετήσια έκθεση της EFG για το έτος 2007 όμως, βλέπουμε, ότι ο κ. Σταύρος Παπασταύρου είχε κρατήσει την θέση του ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλός στην Capital Management Advisors, στις Βερνούδες, την μητρική όλων των εταιρεών του Ομίλου του Σάμπυ Μυωνίς. (Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK!!!!!!!!!!!!!)
Τα ερώτημα τώρα που προκύπτει είναι, πόσο βαθειά στην υπόθεση της διασυνδέσεως της EFG με την εταιρεία του Μάντοφ ήταν η CMA; Πόσο καλά γνώριζαν τα στελέχη της CMA, την σχέση που είχε το μεγαλύτερο Hedge Fund της EFG, η Fairfield Sentry Ltd, με την εταιρεία Bernard L. Madoff Investment Securities, στην οποία τροφοδοτούσε πελάτες της EFG, οι οποίοι έχασαν τεράστια ποσά, από την απάτη;

Η απάτη του Μάντοφ

Στα τέλη του 2008, και ενώ η αμερικανική οικονομία προσπαθούσε να συνέλθει από την χρεωκοπία της Lehman Brothers, δέχεται ένα ακόμη χτύπημα.
Τότε ξεσπάει το σκάνδαλο του αιώνα, μια χρηματιστηριακή απάτη ύψους 50 δις δολλαρίων, που συγκλόνισε όχι μόνο τη Wall Street, αλλά και όλες τις χρηματαγορές παγκοσμίως.

Πρωταγωνιστής, ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του αμερικανικού χρηματιστηρίου, ένας σύμβουλος επενδύσεων υπεράνω πάσης υποψίας. Ο Μπέρναρντ Μάντοφ, άλλοτε πρόεδρος την δεκαετία του 1980 της Εκτελεστικής Επιτροπής του χρηματιστηρίου εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Νasdaq, και με μία καρριέρα σχεδόν 50 χρόνων στις πλάτες του, στον χώρο των επενδύσεων.

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας της Μadoff Ιnvestment ξεγελούσε τους πελάτες του χρησιμοποιώντας το «σχήμα Πόντσι», μια παραλλαγή της γνωστής πυραμίδας: υποσχόταν αποδόσεις που ξεπερνούσαν το 10%, μόνο που στους επενδυτές μοίραζε τα κέρδη από το κεφάλαιο που του εμπιστεύονταν οι επόμενοι πελάτες του.
Όσο οι επενδυτές δεν ζητούσαν σε ρευστό τα λεφτά τους, το σύστημα λειτουργούσε άψογα. Ωστόσο, η χρηματοπιστωτική κρίση οδήγησε κάποιους από αυτούς στο γραφείο του Μπέρναρντ Μάντοφ. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους για τον 70χρονο χρηματιστή. Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των επενδυτών, ο Μάντοφ έπρεπε να πληρώσει 7 δισ. δολάρια. Είχε όμως μόλις 200 εκατομμύρια. Και κάπου εκεί, μέσα στο Φθινόπωρο του 2008, το σκάνδαλο έσκασε. Ο άλλοτε «θρύλος» της Wall Street συνελήφθη από το FBI, και σήμερα βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, αφού τιμωρήθηκε από την αμερικανική Δικαιοσύνη με την ανωτάτη ποινή φυλακίσεως των 150 ετών, για την οργάνωση μίας πυραμίδας, με την οποία εξαπάτησε χιλιάδες ανθρώπους, αποσπώντας πολλά δισεκατομμύρια δολάρια.

 πηγή

Ο ΣΑΜΠΥ στο παρελθόν, κατηγορήθηκε από την ελβετική τράπεζα Julius Baer, για διευκόλυνση φοροδιαφυγής και ξέπλυμα χρήματος, ενώ το ΣΔΟΕ έκανε επιδρομή στα γραφεία του και κατέσχεσε φακέλλους και ηλεκτρονικά αρχεία αλλά η υπόθεση αυτή δεν έφθασε ποτέ στη δικαιοσύνη παρά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ν. Υόρκης.

Επίσης, ο Σ. Μυωνί, αναφέρεται σε άλλη υπόθεση φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ ΑΛΛΑ το Ισραήλ δεν εκδίδει υπηκόους του και το όνομά του βρίσκεται σε δικογραφία του IRS με αριθμό 219327706 (29/6/2006).

Ο Σ. Μυωνί έχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή (της λίστας Λαγκάρντ) ήταν υπάλληλός του. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ; Ή ΤΗΣ EUROBANK; O ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ; Ή ΤΗΣ EUROBANK;

Ο κ. Παπασταύρου, (δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά), είχε μεταβεί στην Ελβετία με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη για τις διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής της Ενώσεως Ελβετικών Τραπεζών στο ζήτημα της φορολογήσεως των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία! ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ «ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ», ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙΣΗΣ.

Ο ΛΑΤΣΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK και H ΠΤΩΧΗ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ …ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΚΑΝΣΗ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ …ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;
CAPITAL RESEARCH AND MANAGEMENT COMPANY που ελέγχει το 12,21% και CAPITAL GROUP INTERNATIONAL που ελέγχει το 0,8%. (ένα μαγαζί είναι ).

Η  Capital διαχειρίζεται τα χρήματα για τις συντάξεις, ΣΕ κυβερνήσεις και άλλους φορείς σε όλο τον κόσμο!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ…

Εὐτυχίδης Γρηγόριος

Συμπέρασμα….
Εἶσαι …«καλός», ὑπάκους, συνεργάσιμος; Ἔχεις νὰ ἐλπίζῃς σὲ σύνταξιν …πείνας!!!
Δέν εἶσαι «καλός», ὑπάκουος καί συνεργάσιμος;
ΨΟΦΟΣ!!!!

Ἀκολουθεῖ ὅλο τὸ  ἄρθρον, τοῦ ὁποίου ἀπόσπασμα διαβάσατε παραπάνω.

Η σκοτεινή διαδρομή του κ. Μιωνί και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού

Εντύπωση προκαλούν οι αποκαλύψεις του «Εκκεντρικού Δελτίου» για τον διαβόητο Σάμπι Μιώνης που εκτός από διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων δισεκατομμυρίων δολαρίων και αυτόκλητος μάρτυρας υπερασπίσεως της οικογενείας Παπανδρέου, δηλώνει «Έλληνας», αλλά εμφανίζεται και ως ένστολος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων!

Ο Σάμπι Μιώνης της Capital Management Advisors που πλέον ανήκει στην EFG International (Eurobank), παραδέχθηκε ότι τα 550 εκατομμύρια δολάρια της λίστας Λαγκάρντ (τράπεζα HSBC) προέρχονταν από μεριδιούχους της δικής του διαχείρησης.

Στο παρελθόν κατηγορήθηκε από την ελβετική τράπεζα Julius Baer για διευκόλυνση φοροδιαφυγής (παραδόθηκε λίστα στην Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) και ξέπλυμμα χρήματος, ενώ το ΣΔΟΕ έκανε επιδρομή στα γραφεία του και κατέσχεσε φακέλους και ηλεκτρονικά αρχεία αλλά η υπόθεση αυτή δεν έφθασε ποτέ στη δικαιοσύνη παρά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ν. Υόρκης.

Επίσης, ο Σ. Μιώνης, αναφέρεται σε άλλη υπόθεση φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ (το Ισραήλ δεν εκδίδει υπηκόους του) και το όνομά του βρίσκεται σε δικογραφία του IRS με αριθμό 219327706 (29/6/2006).

Εκτός από τις τεράστιες οικονομικές του συναλλαγές, ο Σάμπι Μιώνης, παρεμβαίνει αρθρογραφώντας στην ελληνική πολιτική και καλεί τα πανίσχυρα διεθνή εβραϊκά λόμπι να αποκλείσουν τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό από την πολιτική δράση χρεώνοντας στον Γιώργο Καρατζαφέρη αντισημιτισμό και παρουσιάζοντάς τον ως «αρνητή του Ολοκαυτώματος».

Ο Σάμπι Μιώνης έχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή (της λίστας Λαγκάρντ) ήταν υπάλληλός του και ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν επίσης διαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου των 550 εκατομμυρίων δολαρίων (το όνομα του Στ. Παπασταύρου υπάρχει στην λίστα).

Ο Σταύρος Παπασταύρου του Harvard είναι διευθυντής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της ΝΔ και δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά, ενώ παλαιότερα είχαν αναφερθεί και σχέσεις του με τον Μ. Χριστοφοράκο της Siemens.

Ο «συνεργάτης» του Σάμπι Μιώνης, ο κ. Παπασταύρου, (δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά), είχε μεταβεί τον Σεπτέμβριο στην Ελβετία με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη για τις διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής της Ένωσης Ελβετικών Τραπεζών στο ζήτημα της φορολόγησης των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία!

Τι να συνδέει άραγε τον Σάμπι Μιώνης (μέλος πολλών εβραϊκών οργανώσεων) με τον Σταύρο Παπασταύρου του Αντώνη Σαμαρά; Οι σχέσεις του νυν διευθυντή της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ με την υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ επί Ράλλη, κυρίας Μπριγκίτα Παπασταύρου ερευνώνται…

Άλλωστε η Μπριγκίτα Παπασταύρου (εκλεκτή του ΔΟΛ) έλαβε χάρη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και δεν διώκεται πλέον (ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ), ενώ το πλήρες όνομά της είναι Μπριγκίτα Παπασταύρου Λεβή!

ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΣΑΜΠΙ ΜΙΩΝΗΣ

Στις 22 Οκτωβρίου 2012 η Haaretz δημοσίευσε και άλλο άρθρο του Σάμπι Μιώνης στο οποίο εγκωμιάζεται προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς και χωρίς την παραμικρή αναφορά στους κυβερνητικούς εταίρους, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.
Ο Σαμαράς περιγράφεται ως «κολοσσιαία έκπληξη», που διατηρεί την Ελλάδα στο ευρώ, που έπεισε τους ευρωπαίους και αναποδογύρισε τη χώρα προς την ελπίδα και όλα αυτά «όχι με λόγια αλλά με έργα».

Μετέτρεψε την Άνγκελα Μέρκελ σε θαυμάστριά του και κατόρθωσε να περάσει σειρά από αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας που ελευθερώνουν τη χώρα από τα δεσμά ενός σοβιετικού μοντέλου οικονομίας που ίσχυε για δεκαετίες.

Οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ήταν αντισυνταγματικές και έμοιαζαν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ενώ απελευθέρωσε τα κλειστά επαγγέλματα των συμβολαιογράφων, δικηγόρων, φαρμακοποιών και ταξιτζήδων.

Ο Σάμπι Μιώνης γράφει ότι πλέον ο Σαμαράς είναι η ελπίδα για τους Έλληνες που τον αποδέχονται ως «παιδί θαύμα», παρά τη μείωση των εισοδημάτων τους, την αυξανόμενη ανεργία, την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις τράπεζες.

Στον αντίποδα του Σαμαρά, γράφει ο Μιώνης, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή, που κερδίζουν δημοτικότητα από την απελπισία μερίδας του λαού και κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα, από τον καπιταλισμό μέχρι τους παράνομους αλλοδαπούς και ευκαιριακά τους Εβραίους.

Τέλος, ο Σάμπι Μιώνης γράφει ότι οι περισσότεροι Έλληνες κατανοούν πως το κάθε τι στη χώρα χρειάζεται διόρθωση, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς θυσίες και δηλώνουν ότι «το πάρτι τέλειωσε».

«Οι μελλοντικές γενιές θα απολαύσουν μια νοικοκυρεμένη χώρα σε αντίθεση με τη διεφθαρμένη αναρχία που υπήρχε στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια», καταλήγει το άρθρο του Σάμπι Μιώνης.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Τὸ ΜΕΓΑΛΟ ἔγκλημα (ΣΚΑΝΔΑΛΟ) μὲ τὴν Eurobank καὶ τὰ ἀποθεματικὰ τῶν συντάξεών ΜΑΣ!!!

Leave a Reply