ΚΑΙ στὴν Γερμανία ἀπαγορεύεται ἡ κριτικὴ κατὰ τῶν Rothschild!!!

ΚΑΙ στὴν Γερμανία ἀπαγορεύεται ἡ κριτικὴ κατὰ τῶν Rothschild!!!

 

«…Οι Εβραίοι Σοσιαλδημοκράτες στην Γερμανία έχουν καταφέρει να θεωρείται αντισημιτισμός η κριτική στην εβραϊκή οικογένεια Ρότσιλντ που είναι η μεγαλύτερη οικογένεια τραπεζιτών στον κόσμο!…»

Γερμανία: Απαγόρευσαν σε πολιτικό την κριτική στους τραπεζίτες Ρότσιλντ γιατί είναι αντισημιτισμός!

Βερολίνο – Οι Εβραίοι Σοσιαλδημοκράτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα την Πέμπτη εναντίον  μιας σοσιαλδημοκράτισσας πολιτικού που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο facebook ένα «βάναυσο, αντισημιτικό, συνωμοσιολογικό βίντεο σχετικά με την .. οικογένεια τραπεζιτών Rothschild», σημειώνει η Jerusalem Post!!

Το βίντεο που ανήρτησε η Σοσιαλδημοκράτισα Γερμανίδα Wolfe έχει τίτλο «The Power of the Rothschilds» και όπως λέει η Jerusalem Post ισχυρίζεται ότι η οικογένεια Ρόθτσιλντ κυριαρχεί στο χρηματιστικό κεφάλαιο του Λονδίνου και ελέγχει τα ΜΜΕ. Επίσης ο αφηγητής του βίντεο λέει ότι οι Ρόθτσιλντς είναι υπεύθυνοι για «μαζικές δολοφονίες εκατομμυρίων».

Οι Εβραίοι του γερμναικού κόμματος SPD που ξεσηκώθηκαν λένε ότι τέτοια βίντεο προωθούν στερεότυπα εναντίον των Εβραίων γιατί λένε ότι οι Εβραίοι ελέγχουν την πολιτική και την οικονομία!

Με άλλα λόγια δεν γουστάρουν να κάνει κανείς κριτική στους Εβραίους! Μέσα στην Γερμανία!

Πολύ καλά ακούσατε! Οι Εβραίοι Σοσιαλδημοκράτες στην Γερμανία έχουν καταφέρει να θεωρείται αντισημιτισμός η κριτική στην εβραϊκή οικογένεια Ρότσιλντ που είναι η μεγαλύτερη οικογένεια τραπεζιτών στον κόσμο!

Μα αν δεν κάνουμε κριτική στους Ρότσιλντ επειδή είναι αντισημιτικό σε ποιους θα κάνουμε;

Αυτός είναι φαίνεται ο λόγος για τον οποίο κανένα αριστερό site δεν τολμά να κάνει κριτική στους αυτοκράτορες των τραπεζών Ρότσιλντ. Μήπως και τους χαρακτηρίσουν αντισημίτες!

Απαγορεύεται με δημοκρατικές διαδικασίες λοιπόν, η κριτική στους Ρόθτσιλντ και στους υπόλοιπους Εβραίους τραπεζίτες που πηδάνε την ανθρωπότητα συστηματικά μέσω του τοκογλυφικού συστήματος που μας έχουν επιβάλλει!

Μα ρε σύντροφοι της αριστεράς και του σοσιαλισμού πως στο διάολο θα απελευθερωθεί η ανθρωπότητα απ’ το κεφάλαιο αν δεν κάνουμε κριτική στους μεγαλύτερους κεφαλαιούχους; 

jerousalem post

Ἡ φωνὴ τῆς ἐλευθερίας

(Visited 108 times, 1 visits today)
2 thoughts on “ΚΑΙ στὴν Γερμανία ἀπαγορεύεται ἡ κριτικὴ κατὰ τῶν Rothschild!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἡ Γερμανία ὡς ἑταιρεία καὶ τὰ …περιφερειακά της ὑποκαταστήματα!!!! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἡ Γερμανία ὡς ἑταιρεία καὶ τὰ …περιφερειακά της ὑποκαταστήματα!!!! – Idisis.eu

Leave a Reply