Ἡ …«ὑπερθέρμανσις» μᾶς τελείωσε ἀπὸ τὸ 1997, ἀλλὰ ὁ ΣΚΑΙ τὸ …ἀγνοεῖ!!!

Η …«ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΙΣ» ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1997, ΑΛΛΑ Ο ΣΚΑΙ ΤΟ …ΑΓΝΟΕΙ!!!

 Να ενημερώσει κάποιος τους Κλόουν του ΣΚΑΙ ότι οι επιστήμονες τολμούν ανοιχτά πλέον να μας ενημερώσουν ότι η …«υπερθέρμανση»  σταμάτησε ήδη από το 1997. Ἡ ...«ὑπερθέρμανσις» μᾶς τελείωσε ἀπὸ τὸ 1997, ἀλλὰ ὁ ΣΚΑΙ τὸ ...ἀγνοεῖ!!!2

Έλληνας επιστήμονας σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο προβλέπει συνεχόμενη ψύξη του πλανήτη για τα επόμενα 15 χρόνια.
Ἡ ...«ὑπερθέρμανσις» μᾶς τελείωσε ἀπὸ τὸ 1997, ἀλλὰ ὁ ΣΚΑΙ τὸ ...ἀγνοεῖ!!!1
Και κατόπιν να βρεθούν επιτέλους κάποιοι νομικοί ή πολιτικοί που να ζητήσουν από την κυβέρνηση να ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ τους πολίτες επιβάλλοντας φόρο για τους ρύπους. που …δήθεν ανεβάζουν την θερμοκρασία της Γης.
Να μάθουν οι μαφιόζοι της Βουλής, που ψηφίζουν ότι παπαριά τους ζητήσουν οι ξένοι τοκογλύφοι, για ν’ αυξήσουν τα έσοδα του κράτους και να πληρώνονται τα εικονικά δάνεια που μας φόρτωσαν, ότι εφέτος οι ΠΑΓΟΙ της Γης, λόγω του ψυχρού καλοκαιριού, αυξήθηκαν σχεδόν …30%!
Πέρυσι χιόνισε στις Πυραμίδες της Αιγύπτου, μετά από 110 ολόκληρα χρόνια, αλλά οι σκατάνθρωποι του ΣΚΑΙ συνεχίζουν να μας δείχνουν απομονωμένα πλάνα πάγων που λειώνουν και να μας μιλούν για υπερθέρμανση του πλανήτου, με υπαίτιο τον άνθρωπο,  ώστε να ΜΗΝ αντιδρούμε στα χαράτσια που προσέθεσαν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Όταν κυκλοφόρησε το Βολικό Ψέμα του Al Gore με τον τίτλο «Άβολη Αλήθεια», είχαν ήδη περάσει εννέα χρόνια που είχε σταματήσει η άνοδος της θερμοκρασίας της Γης.
Αλλά οι επικυρίαρχοι του έδωσαν κι ένα …Νόμπελ, ώστε ο κόσμος από …περιέργεια να δει το προπαγανδιστικό του ντοκιμαντέρ και να …«καταπιεί» την καλοστημένη απάτη που οδήγησε, χωρίς αντιδράσεις, στην επιβολή ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ φόρων για τους ρύπους.

Δείτε πόσο βαθιά είναι διαστροφή στην αρθρογραφία των πρακτόρων των ξένων συμφερόντων για την δημιουργία ενός ακόμα τεχνητού εφιάλτη, ενός ακόμα μπαμπούλα που θα μας αδειάσει τις τσέπες χωρίς αντιδράσεις.
Μπορείτε να δείτε σχετικό ντοκιμαντέρ αποδομήσεως της κλιματικής απάτης του αιώνα…εδώ

Σίγμα

(Visited 26 times, 1 visits today)
Leave a Reply