Ἑλληνική ἀστυνομία ἤ τραμποῦκοι καί ἐγκληματίες τοῦ κοινοῦ ποινικοῦ δικαίου;;; (ἀνανέωσις)

Ἑλληνική ἀστυνομία ἤ τραμποῦκοι καί ἐγκληματίες τοῦ κοινοῦ ποινικοῦ δικαίου;;;Γερμανός φοιτητής του προγράμματος «Erasmus» ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς στα Εξάρχεια, χωρίς να προκαλέσει κανέναν, όπως υποστηρίζει.
Αυτή είναι η καταγγελία του:

«Με έδειρε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Στεκόμουν στο δρόμο, κοντά στη διαδήλωση. Δεν είχα όπλα, το πρόσωπό μου ήταν ακάλυπτο, απλά στεκόμουν μόνος σε μια γωνία, έχοντας σηκωμένα τα χέρια μου για να φαίνεται ότι είμαι άοπλος. Με έριξαν στο έδαφος βαρώντας με τα γκλομπ. Δεν είχα κάνει τίποτα, δεν είχα πει τίποτα. Ενώ ήμουν πεσμένος στο έδαφος, ουρλιάζοντας, ακόμα περισσότεροι αστυνομικοί και έρχονταν να με βαρέσουν. Αυτήν την στιγμή κρύβομαι στο σπίτι κάποιων πολύ ευγενικών Ελλήνων. Τι χώρα είναι αυτή που πρέπει να φοβάσαι την αστυνομία;;;»

Got beaten up by GREEK POLICE. Stood in a street close to a demonstration. Had no weapons, my face was uncovered, I was just standing alone in a corner raising my hands to show I am unarmed. They just beat me down with sticks. I did not do anything, I said nothing. When I was lying on the ground screaming even more policemen came to beat me. Hiding at the place of some very nice greek people now. What kind of country is this where you have to be scared of the police???

Ni Ls

Δεύτερη καταγγελία. Όπως ακούγεται στο παρακάτω βίντεο, άνδρες των ΜΑΤ αρπάζουν από περίπτερο εμφιαλωμένα μπουκάλια με νερό, χωρίς να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. (2ο λεπτό)


Δηλαδή, με απλά λόγια, αστυνομικοί ΚΛΕΒΟΥΝ περίπτερο!
Και επιπλέον, πλακώνουν και στο ξύλο τον περιπτερά.

ΚΑΙ τα δύο περιστατικά απαιτούν ΕΔΕ και επέμβαση εισαγγελέα.
Η πρώτη καταγγελία προσβάλει την χώρα, στην οποία κάποτε (κλασική Αθήνα) η φιλοξενία των ξένων ήταν θεσμός και ηθικό χρέος των πολιτών.
Η δεύτερη, ωθεί το στομάχι μας να φουσκώσει σε βαθμό επικίνδυνο. Δεν χωνεύεται με τίποτα.
Υπουργέ Κικίλια, είναι ντροπή μας!

Δημήτρης Ἀλικᾶκος

Ἡ ἄλλη ἄποψις:

«Στημένο» το επεισόδιο στα Εξάρχεια…Αρνήθηκε να δώσει νερό στους Αστυνομικούς!Ἑλληνική ἀστυνομία ἤ τραμποῦκοι καί ἐγκληματίες τοῦ κοινοῦ ποινικοῦ δικαίου;;; (ἀνανέωσις)2

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στο πρωτοφανές επεισόδιο στα Εξάρχεια με τον «ξυλοδαρμό «περιπτεριούχου όταν τους κατηγόρησε ότι του κλέβουν τα νερά , ζήτησαν την σύλληψή του επειδή δεν πήρε τα χρήματα που υποστηρίζουν ότι του άφησαν.

Αυτό απεκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων ενώσεως αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών Σταύρος Μπαλάσκας προσθέτοντας ότι αυτό προβλέπει κανονικά ο νόμος αλλά ο επικεφαλής της διμοιρίας δεν το έκανε.

Σύμφωνα με τον κύριο Μπαλάσκα που επικαλέστηκε μαρτυρίες συναδέλφων του «έβγαλαν χρήματα και τα άφησαν στο περίπτερο αλλά ο ιδιοκτήτης δεν θέλησε να τα πάρει».

Σύμφωνα με μαρτυρίες Αστυνομικών  ο περιπτερούχος άρχισε να φωνάζει ότι του έκλέψαν τα νερά αφού αρνήθηκε να τους δώσει νερό!!!

Ο κύριος Μπαλάσκας χαρακτήρισε λάθος την αντίδραση των αστυνομικών υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να φύγουν από το σημείο όταν συνάντησαν την άρνηση αυτή αν και προσέθεσε ότι ήταν και λάθος του περιπτερά που δεν πήρε τα χρήματα που του άφησαν.

Καμμιά αναφορά βέβαια των ΜΜΕ ότι αρνήθηκε να  πουλήσει νερό στους αστυνομικούς ο υπάλληλος του περιπτέρου …Γιατί  όμως να αρνηθεί νερό στους αστυνομικούς;

βετεράνος

(Visited 19 times, 1 visits today)
Leave a Reply

%d bloggers like this: