ΔΕΝ χρειαζόμαστε κοινωνικὸ κράτος ἀλλὰ …σύμφωνο συμβιώσεως!!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ …ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΕΩΣ!!!

Τόσες φορές έπεσε στην αντίληψή σας να υπάρχει θέμα φόρου κληρονομιάς μεταξύ ζεύγους ομοφυλοφίλων;
Πόσους ομοφυλοφίλους γνωρίσατε με σταθερούς δεσμούς, πολλών ετών, που να κατέστησαν αναγκαία κι επείγουσα νομοθετική ρύθμιση από το κράτος εν μέσω οικονομικής καταστροφής;

Η κυβέρνησή μας όμως είναι πολύ μπροστά.
Αφού έλυσε όλα τα προβλήματα και δικαίωσε τις 6.000 αυτοκτονίες φορολουμένων, νομοθετεί πλέον για τα κληρονομικά θέματα των ομοφυλοφίλων.  Όχι φυσκά λόγω πολιτισμού αλλά γιατί ήταν στα …ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ των ξένων τοκογλύφων.

Οι τοκογλύφοι ΔΕΝ απαίτησαν την δημιουργία κοινωνικού κράτους, που θα αποτρέπει τις αυτοκτονίες, αλλά απαίτησαν την νομοθέτηση του συμφώνου συμβιώσεως, για τα ομόφυλα ζευγάρια. Προς το παρόν άφησαν απ’ έξω την υπόθεση του ΓΑΜΟΥ αλλά είναι κι αυτό στα σχέδια …εννοείται στα πλαίσια της ισότητας.
Μετά τον γάμο, και πάλι λόγω ισότητας, έρχεται κι η υϊοθεσία παιδιών.

Ενώ είναι απίστευτα δύσκολο για ένα άτεκνο ζευγάρι να υιοθετήσει και να σώσει ένα ορφανό, με αποτέλεσμα να ανθίζει το εμπόριο βρεφών, το ίδιο «αυστηρό» κι «απαιτητικό» κράτος θα προωθήσει την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
Όλα αυτά προκειμένου το σύστημα να καταστήσει ισότιμο και φυσιολογικό ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων.
Λέτε ξαφνικά οι ίδιοι που ισοπεδώνουν ολόκληρες χώρες και αφανίζουν εκατοντάδες χιλιάδες αμάχων, να «αγωνιούν» για τα ανθρώπινα δικαιώματα;
Όχι βέβαια… Άλλη μία πρόφαση, ένας ακόμα αντιπερισπασμός, που καθιστά την εξαίρεση κανόνα και αλλάζει την ατζέντα.
Αντί δηλαδή να ασχολούμαστε με τα 550.000.000 εκατομμύρια του Μιόνι,  να ασχολούμαστε με διοικητικά θέματα που αφορούν σε μία μικρή μειονότητα του πληθυσμού.

Ισοτιμία και ισονομία μεταξύ ημών, των πολιτικών και των τοκογλύφων δεν …έπεσε ποτέ στο τραπέζι.
Αυτοί μπορούν να καταστρατηγούν ασταμάτητα το Σύνταγμα για να αποφύγουν τις συνέπειες των εγκλημάτων τους  και μετά έρχονται να μας παραστήσουν τους …«Σταυροφόρους» της ισότητας και του δικαίου, αποπροσανατολίζοντας την κοινωνία με την γνωστή ατζέντα (gay γάμοι, ευθανασία, αποποινικοποίηση ναρκωτικών κλπ) .

Βλέπετε, για παράδειγμα, πως ο Μπουτάρης μας δείχνει την …μπάμια του  κι από πίσω ο Χασδάι Καπόν …«τινάζει την μπάνκα», τσεπώνοντας δεκάδες εκατομμύρια,  την εποχή που οι τράπεζες δεν δάνειζαν τσακιστό ευρώ σε κανέναν, οδηγώντας τους πολίτες στην αυτοκτονία.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply