Γιὰ νὰ μὴν ὑπάρχουν μάρτυρες γίνονται …ἐκτελέσεις!!!

Οι τζιχαντιστές εκτελούν τους ξένους μαχητές που λιποτακτούν

 «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»

 

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους συλλαμβάνουν, φυλακίζουν αλλά και εκτελούν τους επιδόξους λιποτάκτες, δηλαδή τους ξένους ισλαμιστές που απεφάσισαν να ενταχθούν στις τάξεις του κινήματος, αλλά στον δρόμο άλλαξαν γνώμη.

Mideast Syria Assad's Pivot

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνουν μαχητές που μίλησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο. Σύμφωνα με αυτούς, αλλά και μία συριακή μη κυβερνητική οργάνωση, οι «πιθανοί λιποτάκτες» είναι γενικά νέοι που προέρχονται από μη αραβικές χώρες, οι οποίοι μετάνιωσαν για την ένταξή τους στις τάξεις της εξτρεμιστικής οργανώσεως, που σπέρνει τον τρόμο στις περιοχές που ελέγχει στη Συρία και το Ιράκ.

Χθες, ένας 19χρονος τζιχαντιστής «πιθανόν Τσετσένος» συνελήφθη από το Ισλαμικό Κράτος σε ένα τηλεφωνικό κέντρο στην Ράκα, προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους στην βόρεια Συρία, έπειτα από μία επικοινωνία που είχε με την οικογένειά του στο εξωτερικό, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).

«Οι τζιχαντιστές τον ξυλοκόπησαν και κατέσχεσαν τα προσωπικά του αντικείμενα. Ο μεταφραστής του περιέγραψε στους φίλους του ότι είχε μιλήσει με την οικογένειά του σχετικά με τους τρόπους για να επιστρέψει στην πατρίδα του» σημείωσε η μη κυβερνητική οργάνωση.

Από την πλευρά του ο Νάελ Μουστάφα, ένας μαχητής στην Ράκα, που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, ανέφερε μία άλλη περίπτωση.

«Συνάντησα έναν νεαρό Γερμανό τζιχαντιστή από το Αμβούργο, ηλικίας 19 ετών, που προφανώς μετάνιωσε για την εμπειρία που είχε με το Ισλαμικό Κράτος» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μέσω του Διαδικτύου.

Οι τζιχαντιστές «το αντελήφθησαν και όταν απεφάσισε να φύγει (…) τον έστειλαν στο μέτωπο» συνέχισε ο ίδιος.

«Την επόμενη ημέρα, άκουσα να λένε ότι είχε σκοτωθεί, τον είχαν σκοτώσει με μια σφαίρα στην πλάτη».

Σύμφωνα με τον ίδιο μαχητή, που δεν ήταν σε θέση να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για τον αριθμό των «λιποτακτών», «πολλοί τζιχαντιστές, η πλειονότητα από αυτούς από την δυτική Ευρώπη, το έσκασαν όταν ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο οι βομβαρδισμοί του διεθνούς συνασπισμού εναντίον του Ισλαμικού Κράτους».

«Ορισμένοι κατάφεραν» να ξεφύγουν, όμως το Ισλαμικό Κράτος σύντομα «ανέκτησε τον έλεγχο της καταστάσεως» διευκρίνισε ο μαχητής, που εξήγησε ότι το Ισλαμικό Κράτος «θεωρεί ότι ο όρκος της πίστεως είναι ιερός και απαραβίαστος».

 ΕΘΝΟΣ

Οι μέθοδοι δεν άλλαξαν!!!
Ακριβώς τα ίδια έκαναν και οι αντάρτες κατά τον εμφύλιο. Μάλιστα επειδή δεν διέθεταν νοσοκομεία κι ασθενοφόρα, εκτός από τους λιποτάκτες εκτελούσαν και τους …τραυματίες, για να μην τους κουβαλούν στην πλάτη τους στα βουνά.

Όλα αυτά που ποτέ δεν μας διηγήθηκαν οι αριστεροί λογοτέχνες για να μην χαλάσουν την …χρήσιμη φαντασίωση.
Θα ερχόταν καιρός που μετά την διάσωση της χώρας, από την …κακιά αριστερά, θα ανελάμβανε η αριστερα να μας σώσει απο την …κακιά δεξιά… και τούμπαλειν…
Κάθε φορά που γίνονται εκλογές μας χώνουν πιο βαθειά στον λάκκο… Σταθερά και χωρίς εξαιρέσεις.

Σίγμα

(Visited 17 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Γιὰ νὰ μὴν ὑπάρχουν μάρτυρες γίνονται …ἐκτελέσεις!!!

Leave a Reply