ΤΡΙΑ ἐκατομμύρια εὐρῶ γιά μίαν ψῆφο;;;

Δωροδοκία;;; Πραγματική ἤ φανταστική;;
Μεταξύ μας… Ἐτοῦτοι παρὰ εἶναι καραγκιόζηδες κουδουνισμένοι γιὰ νὰ ΜΗ δωροδοκῶνται.
Ξεφτῖλες… Ναί, ξεφτῖλες…
Τὰ ΔΙΚΑ μας χρήματα, ποὺ κανονικὰ ἔπρεπε νὰ εἶναι στὰ ταμεῖα τοῦ κράτους, πρὸ κειμένου νὰ μπορέσουμε σιγὰ σιγὰ ἀπὸ κάπου νὰ πιαστοῦμε γιὰ νὰ σταθοῦμε στὰ πόδια μας, κυκλοφοροῦν δεξιὰ κι ἀριστερά, ἐξαγοράζουν συνειδήσεις καὶ ἐξυπηρετοῦν τὰ συμφέροντα τοῦ κάθε Soros, πρὸ κειμένου νὰ ἐξακολουθήσῃ τὸ πλιάτσικο.
Νά πῷ ντροπή;;;
Καί ποιός θά ντραπῆ;;;;

Κι ἀπὸ τὴν ἄλλην…
Θέλουν νά κάνουν «ντόρο» στούς ΑΝΕΛ γιά νά μαζέψουν κόσμο;;; Ἤ μήπως πράγματι ὑπῆρξε πρότασις δωροδοκίας;
Πάντως μόνον ἡ ἀντίδρασις τῶν …«νομομοφρόνων (ἀλικᾶκος τῶν χόαξυς καὶ «σοβαρὰ ΜΜΕ») εἶναι δείγματα ἀναγκαίας …ἐρεύνης.

ΕΚΤΑΚΤΟ!
Πάνος Καμμένος:
«Υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που ομολόγησε στην κοινοβουλευτική ομάδα ότι του πρόσφεραν το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας και να «αφήσει» τους Ανεξάρτητους Έλληνες χωρίς εκείνος να δεχτεί την προσφορά. Προσπαθήσαμε με το Τμήμα Διώξεως Εκβιαστών της Ελληνικής αστυνομίας να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε – άλλαξε τρεις τέσσερις φορές τα ραντεβού – όλα αυτά πριν από 3-4 μήνες».

Προσέξτε:
ΚΑΙ η Ελληνική Αστυνομία μέσα, ΚΑΙ καταγγελία στην κοινοβουλευτική ομάδα, ΚΑΙ έχουν περάσει 3-4 μήνες, και…

είμαστε για ζουρλομανδύα.

Πρόκειται για βόμβα! Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει πού θα σκάσει. Στα χέρια του Καμμένου ή κάποιου άλλου.
Είναι μεγάλη ευκαιρία να διερευνηθεί αυτή η ιστορία έτσι κι αλλιώς. Κυρίως όμως γιατί η βόμβα, είναι πολύ πιθανό έως βέβαιο, θα σκάσει στα χέρια αυτού του αστείου πολιτικού και της παρέας του.

Ένας εισαγγελέας παρακαλώ να γελάσει το χειλάκι μας.

Δημήτρης Ἀλικᾶκος

Υ.Γ.1. Βόμβα! Στην Ξουλίδου (ποια είναι αυτή;;;) πρόσφεραν τα 3 εκατομμύρια!!!

Απόπειρα χρηματισμού βουλευτή των ΑΝΕΛ με 3 εκ. κατήγγειλε ο Καμμένος

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC, ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε πως στόχος της προσπάθειας δωροδοκίας ήταν ο/η βουλευτής να «πάει με την άλλη πλευρά»

Απόπειρα χρηματισμού βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC, ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε πως στόχος της προσπάθειας δωροδοκίας ήταν ο/η βουλευτής να «πάει με την άλλη πλευρά», χωρίς όμως να αποσαφηνίσει αν αναφερόταν στην προεδρική εκλογή.

Ισχυρίστηκε πως το προσφερόμενο ποσό ήταν 3 εκατομμύρια ευρώ και ότι η προσέγγιση έγινε πριν δυο μήνες.

Προσέθεσε πως η Αστυνομία κατέβαλε προσπάθεια να εντοπίσει τον άνθρωπο πίσω από την απόπειρα δωροδοκίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η βουλευτής στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Καμμένος ως στόχο της φερόμενης απόπειρας είναι η Σταυρούλα Ξουλίδου, από τη Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ.2. Οι εξελίξεις τρέχουν. Έχουμε και άλλα. Χαμός!

Ξουλίδου: «Τα πήρε ο Μελάς…

μου κατήγγειλε γαλάζιο στέλεχος»…

Έξαλλος ο Μελάς, παρενέβη στην εκπομπή (BlueSky) κι απείλησε θεούς και δαίμονες για την βρωμιά σε βάρος του…

Η Σταυρούλα Ξουλίδου, βουλευτής των ΑΝΕΛ, βγήκε στην εκπομπή «Παρεμβάσεις»  του Άκη Παυλόπουλου (Bluesky) και κατήγγειλε στην ψύχρα, πως έχει email γαλάζιου στελέχους, που της λέει, ότι τα πήρε ο συνάδελφός της Π. Μελάς.

Την ίδια πρόταση, είπε η Ξουλίδου, πως είχε και η ίδια (για  να τα πάρει, με σκοπό να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να προστεθεί στη λίστα των 180, που χρειάζονται για την προεδρική εκλογή) και ενημέρωσε για την απόπειρα δωροδοκίας, τον πρόεδρο της.

Η Ξουλίδου είπε μάλιστα στον Μελά, ο οποίος βγήκε έξαλλος στο τηλέφωνο, πως θα του δώσει αύριο το όνομα του γαλάζιου στελέχους, που της έστειλε το email.
 
«Είναι βρώμικο αυτό, εγώ δεν έχω πάρει από κανέναν ούτε ένα ευρώ. Να μου δώσετε το όνομα για να του κάνω αύριο το πρωί μήνυση», είπε

πηγή

Υ.Γ.3. Δύσκολη θα είναι αυτή η νύχτα. Πώς θα τη βγάλουμε με τέτοιες αποκαλύψεις;

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Η Ξουλίδου είναι η βουλευτής που πήγαν να εξαγοράσουν με 3 εκατομμύρια

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Η Ξουλίδου είναι η βουλευτής που πήγαν να εξαγοράσουν…

Τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
«Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά», κατήγγειλε ο κ. Καμμένος, αποκαλύπτοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα:
«Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

«Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. ο συγεκκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμημα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας ότι «οφείλει η δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα».

«Πιστεύω ότι μπορούν να βγουν σοβαρά αποτελέσματα σε σχέση με το τι έχει συμβεί με την επίθεση που έχουν δεχτεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για να υπάρχουν αποστασίες και να βρεθεί ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών που θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας» σημείωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Δείτε το βίντεο του Blue Sky

πηγή

Υ.Γ.4. Είναι αυτονόητη πια η επέμβαση του Εισαγγελέα.

Υ.Γ.5. Να γιατί «τα πήρε ο Μελάς». 

ΑΝΕΛ: Όλοι -πλην Μελά- συμφώνησαν να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το συνέδριο έκλεισε με την ψηφοφορία για τη στάση του κόμματος στην εκλογή Προέδρου – Όλοι οι βουλευτές -εκτός του Παναγιώτη Μελά, σήκωσαν το χέρι τους, συμφωνώντας να μην ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με τη ρήση του Αντόνιο Γκράμσι, «το νέο πάει να γεννηθεί το παλιό αρνείται να πεθάνει είναι η ώρα των τεράτων» άνοιξε την ομιλία του, με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Το συνέδριο έκλεισε με την ψηφοφορία για την στάση του κόμματος στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όλοι οι βουλευτές -εκτός του Παναγιώτη Μελά, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ του προεδρείου με τους άλλους βουλευτές- σήκωσαν το χέρι τους, συμφωνώντας να μην ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η στάση του Π. Μελά προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνέδρων, ενώ ο πρόεδρος του συνεδρίου, Παναγιώτης Σγουρίδης, απευθυνόμενος στο σώμα, ζήτησε να εκφραστεί  δημοσίως η όποια διαφωνία. Δεν τοποθετήθηκε κανείς και, σύμφωνα με τον κ. Σγουρίδη, «η απόφαση να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ομόφωνη».

Καμμένος: Δεν θα ψηφίσει κανείς βουλευτής των ΑΝΕΛ Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, που θα έχουμε εκλογές. Όσοι αντέξουν, θα συνεχίσουν μαζί μας. Όσοι δεν αντέξουν, ας κατέβουν τώρα από το καράβι. Κάθε φορά που κάποιος δεν άντεχε, έρχονταν άλλοι εκατό. Τους θέλουμε όλους, αλλά μπορούμε και μόνοι μας» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πάνος Καμμένος προς το εσωτερικό του κόμματός του, στον απόηχο του θορύβου που προκάλεσαν τις προηγούμενες ημέρες οι δηλώσεις του Π. Μελά, ο οποίος τελικά δεν έλαβε το λόγο στο συνέδριο.

Η ανακοίνωση μετά το συνέδριο

ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2ου ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο πολιτικό συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το συνέδριο ήταν μαζικό, ενωτικό και συνθετικό απόψεων. Επετεύχθησαν οι εξής τρεις άξονες:

Α. Ισχυροποιήθηκε η ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Β. Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει ένας διάχυτος ριζοσπαστικός πατριωτισμός στην ελληνική κοινωνία αποφασίσθηκε να τον σχηματοποιήσουμε μέσα από μια εθνική, πατριωτική και δημοκρατική συμμαχία με βασικό κορμό το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Γ. Με τα ψηφίσματα θωρακίστηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ο οποίος αποτελεί κεφάλαιο.

Κύριο ψήφισμα του συνεδρίου αποτελεί η πρόταση για συντακτική Βουλή ώστε να επιλυθούν τα πολιτικά ζητήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

Υπήρξαν ψηφίσματα για μια σειρά θεμάτων που θα θωρακίσουν την ελληνική οικονομία και θα ανακουφίσουν την ελληνική οικογένεια.

Επιβεβαιώθηκαν οι κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αποφασίσθηκε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ψηφίζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όλες οι αποφάσεις του συνεδρίου ήταν ομόφωνες.

πρῶτο θέμα

Υ.Γ.6. Μελάς: «Εγώ τα πήρα;;; Θα σου κάνω μήνυση Ξουλίδου»

Υ.Γ.7. «Με ένα διάλογο στο Facebook δεν μπορείς να πας στον εισαγγελέα»(στο 2.54). Σας λέω θα γελάσουμε.

Υ.Γ.8. Αυτή η υπόθεση μπορεί να βγάλει πολλή ουσία. Και η ουσία είναι ΜΙΑ: ότι θα αποκαλύψει πόσο τσαρλατάνοι είναι εκεί στους ΑΝΕΛ.

Διάλογος στό facebook;;;
Χμμμ… Σὰν νὰ ξέρουν κάτι ὁμιλοῦν…  Ξέρουν; Καί τί;
Κι ἀπὸ τὴν ἄλλην… Σὰν νὰ τὰ μασσᾶ ἡ μανδάμ…

Στ. Ξουλίδου: «Στέλεχος της ΝΔ από τη Νιγηρία, μου πρόσφερε 3 εκ. αν ψηφίσω για Πρόεδρο»

To mail που κατέθεσε στον Εισαγγελέα η κυρία Ξουλίδου.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι καταγγελίες της, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα αυτού που της πρόσφερε χρήματα με αντάλλαγμα την ψήφο της. Πρόκειται για τον πρίγκηπα Yabril Omotayo, στέλεχος της τοπικής ΝΔ Δυτικής Αφρικής.

Στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα, βρίσκεται από σήμερα το πρωί, το mail μέσω του οποίου, στέλεχος της Ν.Δ. πλησίασε την Σταυρούλα Ξουλίδου και της πρότεινε να εξαγοράσει την ψήφο της για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στο mail, ο νεοδημοκράτης πρίγκηπας, ζητάει μάλιστα από την κυρία Ξουλίδου 20.000 ευρώ, προκειμένου να εκταμιεύσει τα χρήματα, που προέρχονται από την περιουσία του πατέρα του (που είναι ο έκπτωτος Βασιλιάς της χώρας) και τα οποία έχουν δεσμευτεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Χρησιμοποίησαν έναν Νιγηριανό Πρίγκηπα για να δείξουν ότι το εννοούν. Αν μου πρότεινε το ίδιο Έλληνας νεοδημοκράτης, θα έμπαινα σε υποψίες, αφού κανένας τους δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτό το ποσό, χωρίς να το κρατήσει για λογαριασμό του», δήλωσε στον εισαγγελέα η κα Ξουλίδου.

Τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, συνόδευσε και ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, που σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ακρίβεια των καταγγελιών, αφού έχουν δημοσιευθεί στο internet.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινοήσεως με στόχο την σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

πηγή

Τί εἶναι αὐτό;
Γιὰ νὰ βγῇ τὸ πιντὶ τοῦ Μπόμπολα νὰ ὑπερασπισθῇ τὸν Μελᾶ καὶ νὰ εὐτελίσῃ τὴν Ξουλίδου, νομίζω πὼς εἶναι ἐμφανέστατον τὸ ποῦ ἀποσκοπεῖ. Καὶ φυσικὰ ἀποσκοπεῖ στὸ νὰ δόσῃ χρόνο καὶ …ἐλαφρότητα στὴν καταγγελία. Αὐτὸ καὶ μόνον, τὸ δημοσίευμα, ἀρκεῖ γιὰ νὰ βγάλουμε ἀσφαλῆ συμπεράσματα…

Παρ’ ὅλα αὐτά…
Νὰ ἔχουμε μερικὲς λεπτομέρειες ὑπ΄ ὄψιν μας…
Οἱ εἰσαγγελεῖς σὲ ἐτοῦτον τὸν τόπο ξέρουν μόνον νὰ βγάζουν ἀποφάσεις ἐξώσεων γιὰ φουκαρᾶδες, νὰ φυλακίζουν ἄλλους φουκαρᾶδες γιὰ χρέη 300 εὐρῶ καὶ νὰ σφυρίζουν ἀδιάφορα ὅταν οἱ λίστες Λαγκᾶρτ κυκλοφοροῦν ἐλεύθερες.
Γιὰ νὰ μὴν ἐπεκταθῷ λοιπόν, σὲ περισσότερες λεπτομέρειες, καὶ γιὰ νὰ μὴν πικραθοῦμε περισσότερο, ἄς ἐμφανισθῇ ἕνας εἰσαγγελεὺς μόνον ποὺ νὰ τιμᾷ τὸ (χὰ χὰ χά!!!) λειτούργημά του. Ἕνας…
Ἀλλά ἀπό ποῦ νά ἐμφανισθῇ;  Ἀπό τήν χώρα τοῦ …ΠΟΤΕ;;
Τοὐλάχιστον νὰ διερευνήσῃ, ἄν ὄχι νὰ χώσῃ μερικὰ «γαλάζια σκουλήκια» στὴν ψειροῦ.
(Κι ὄχι μόνον, ἀλλὰ ἄς ξεκινήσουμε μὲ αὐτὰ καὶ ἔχουμε ἐνδιαφέρουσες συνέχειες μὲ τὰ κουδουνισμένα!!!)

Φιλονόη

Υ.Γ. Συσκότισις μοῦ βρωμᾶ. Συσκότισις καὶ συγκάλυψις. 

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply