Οἱ …«αὐθόρμητες» ἐπαναστάσεις ὁδηγοῦν πάντα στὸ ΔΝΤ!!!

Το σύστημα κατασκευάζει τα κινήματα πολύ πριν τα χρειαστούμε και φυσικά τοποθετεί και διαφημίζει ως αρχηγούς τους δικούς του ανθρώπους.
Έτσι τους Ουκρανούς, δήθεν …«εθνικιστές» καθοδηγεί ένας καθαρόαιμος Σιωνιστής, που φυσικά υπηρετεί τα συμφέροντα του Σιωνισμού και του Ισραήλ, όπως η Victoria Nuland, η Timoshenko κλπ.Οἱ ...«αὐθόρμητες» ἐπαναστάσεις ὁδηγοῦν πάντα στὸ ΔΝΤ!!!1

Οἱ ...«αὐθόρμητες» ἐπαναστάσεις ὁδηγοῦν πάντα στὸ ΔΝΤ!!!2Η …«αυθόρμητη επανάσταση» που ανέτρεψε την φιλορωσσική κυβέρνηση, είχε όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να πετύχει:

  • Απόλυτη στήριξη από όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη,
  • πολύμηνη εκπαίδευση από εμπειροπόλεμους σιωνιστές βετεράνους,
  • τεχνογνωσία και οδηγίες από την OTPOR ή CANVAS και φυσικά
  • αδίστακτους ελευθέρους σκοπευτές, που σκότωναν διαδηλωτές για να εξοργίσουν τους υπολοίπους.

Οἱ ...«αὐθόρμητες» ἐπαναστάσεις ὁδηγοῦν πάντα στὸ ΔΝΤ!!!4Μετά από τεράστιες καταστροφές και 90 νεκρούς, τα κτήνη του σιωνισμού κατάφεραν να καταλάβουν την εξουσία στην Ουκρανία.

Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που δεν υπήρξε ούτε μισός ANTIFA, «αναρχικός» ή Αντιεξουσιαστής στην Ουκρανία.

Ήταν όλοι οι πράκτορες ντυμένοι εθνικιστές, γιατί οι αριστεροί στην Ουκρανία είναι φιλορώσσοι.Οἱ ...«αὐθόρμητες» ἐπαναστάσεις ὁδηγοῦν πάντα στὸ ΔΝΤ!!!3

Αντίθετα, στην Ελλάδα οι τωρινοί αριστεροί είναι σιωνιστές και εχθροί του Πούτιν, τον οποίο όμως συμπαθούν οι τωρινοί Χρυσαυγίτες, σε αντίθεση με τους Χουντικούς παλαιότερα.Οἱ ...«αὐθόρμητες» ἐπαναστάσεις ὁδηγοῦν πάντα στὸ ΔΝΤ!!!5
Το γελοίο Indymedia του Soros ενημέρωσε τους αναγνώστες του ότι για να διακρίνουν τις επιθυμητές από τις ανεπιθύμητες επαναστάσεις να ελέγχουν την στάση των επαναστατών προς τους …εβραίους!
Αν είναι δηλαδή φιλοϊσραηλινοί οι επαναστάτες, ανεξαιρέτως εθνικισμού ή ρατσισμού, τότε οι βλαμμένοι του Indymedia οφείλουν να τους στηρίξουν.

Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο κραυγαλέα μπορούν να δείξουν για ποιους δουλεύουν αυτοί οι πράκτορες, που στην Ελλάδα παριστάνουν τους «αναρχικούς» και στην Ουκρανία τους «εθνικιστές», αλλά όποιον και να ξεβρακώσεις έναν …«περιούσιο» πράκτορα θα βρεις και τίποτα παραπάνω.
Την κατάλληλη προβιά ανά περίπτωση κι όλα τελικά οδεύουν σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των τοκογλύφων.

Καταλάβατε τώρα πως στήθηκε η …«επανάσταση» μετά τον θάνατο του Αλέξη, τον Δεκέμβριο του 2008, όπου και πάλι την οργάνωση είχε αναλάβει το Indymedia του Soros.

Και θα θυμόμαστε για πάντα τι ακολούθησε την …«αυθόρμητη επανάσταση» της γενιάς των 700 ευρώ.
Όπως κι εδώ, έτσι και στην Ουκρανία, το ΔΝΤ!
Ειδικότερα στην Ελλάδα, για την ώρα, μετράμε 6000 νεκροί ..300.000 λουκέτα …30% ανεργία…και συνεχίζουμε!

Σίγμα

Υ.Γ. Άντε τώρα να εξηγήσει κάποιος στον Ρωμανό το πώς πετυχαίνουν οι επαναστάσεις… Κι άντε να καταλάβει ο κόσμος πώς γίνεται τα ΜΜΕ να στηρίζουν τους αριστέρους στην Ελλάδα και τους ακροδεξιούς στην Ουκρανία. Βέβαια και μόνο το όνομα του κόμματος, Δεξιός Τομέας, βρωμάει μαιμού, γιατι οι εθνικιστές ποτέ δεν δηλώνουν δεξιοί ή ακροδεξιοί. Ούτε η Χρυσή Αυγή δεν ήθελε να κάτσει τέρμα δεξιά στα έδρανα. Ο όρος «δεξιος» πιο πολύ αναφέρεται από αριστερούς, και μάλιστα υποτιμητικά, παρά από δεξιούς. Στην Ελλάδα όλα τα λαμόγια και οι πολυεκατομμυριούχοι καλλιτέχνες δηλώνουν αριστεροί για να ταυτίζονται μαζί τους οι φτωχοί και να γεμίζουν τα στάδια από τους ήχους …αντιστασιακών τραγουδιών, εκτελεσμένων όμως από …πάμπλουτους «αριστερούς».

(Visited 33 times, 1 visits today)
Leave a Reply