Μόνον στήν ἀῤῤωστημένη φαντασία μας ὑπάρχει ἡ Νέα Τάξις;

Κι ενώ θέλουν να μας πείσουν ότι ΔΕΝ υπάρχει σχεδιασμός και Νέα Τάξη, υπάρχουν κάποιοι αριθμοί που αποδεικνύουν ξεκάθαρα το αντίθετο.
Είναι ο σταθερά αυξανόμενος αριθμός των μελών του ΝΑΤΟ και ο σταθερά αυξανόμενος ο αριθμός των Κεντρικών Τραπεζών που ιδιωτικοποιούνται, αμέσως μετά τον …«εκδημοκρατισμό» των χωρών από το ΝΑΤΟ.

Όλοι οι …«κακοί» κι …«αιμοσταγείς δικτάτορες» του πλανήτη επιμένουν να μην ιδιωτικοποιούν τις κεντρικές τράπεζες των χωρών τους και άρα να μην επιτρέπουν στους σιωνιστές τοκογλύφους να πίνουν το αίμα των λαών τους …με κάθε έκδοση εντόκων ομολόγων.

Αυτή η …«τυχαία» αλληλουχία πολέμων, ανατροπών, επαναστάσεων, πραξικοπημάτων κλπ  οδηγεί σε συγκεκριμένα αποτελέσματα, που όμως δεν είναι καθόλου …τυχαία.
Αρκεί κανείς να δει τις εξελίξεις στον πλανήτη συνολικά.

Δεν έχει σημασία η χρωματολογία και η δήθεν πολιτική τοποθέτηση της εκάστοτε μαριονέτας, που τοποθετεί η Νέα Τάξη σε κάθε χώρα, αλλά οι αποφάσεις που λαμβάνει σε σχέση με το ΝΑΤΟ, το Τραπεζικό Σύστημα και την ιδιωτικοποίηση Δημόσιας Περιουσίας.
Κι εκεί είναι ξεκάθαρο πια πως οι υπηρέτες της Νέας Τάξεως αυξάνονται κάθε φορά που μία …«αυθόρμητη επανάσταση» ολοκληρώνεται επιτυχώς σε μία χώρα.

Η …«δημοκρατία» της Νέας Τάξεως επελαύνει, με την χρήση όπλων μαζικής καταστροφής, όπου δεν πιάνουν τα κόλπα των «έγχρωμων μαϊμού επαναστάσεων», που στήνουν μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με την OTPOR-CANVAS.

Στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ left.gr υπάρχει ένα μόνο άρθρο που κάνει αναφορά στις Έγχρωμες Επαναστάσεις του …«πατερούλη» Soros και του Ισραήλ, χωρίς φυσικά να δίνει το παραμικρό στοιχείο γι’ αυτές.
Το άρθρο είναι απλά μία συνηθισμένη προπαγάνδα κατά του Πούτιν.

Εξίσου αναμενόμενα…
Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αναφορά στην «βιομηχανία επαναστάσεων» του Σιωνισμού που λέγεται OTPOR ή CANVAS.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply