Ὁ δολοφόνος τοῦ κιναίδου.

Γιὰ γέλια καὶ γιὰ κλάμματα….

Θαυμᾶστε τοὺς ἀριστεροὺς «πνευματικούς» «ἄνδρες» τῶν νεοελλήνων…
Κάθε βράδυ κάνουν μνημόσυνο στὸν Κουμανταρέα, ἀπὸ τὸ κανάλι τῆς βουλῆς, ἐνῷ γιὰ τοὺς μεγάλους Ἕλληνες καὶ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ποιητὲς καὶ δημιουργούς, ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!

Σήμερα πρέπει κάποιος νὰ εἶναι ἀριστερός, ἀνθέλλην ἤ κίναιδος γιὰ νὰ ἀναγνωριστῇ ἡ …«ἀξία» του.

ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Χρύσα Λίνδου
Διαβᾶστε τὸ κείμενο μὲ τὶς ἀνατριχιαστικὲς λεπτομέρειες:

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κουμανταρέα

Η δολοφονία που σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο οδεύει προς την εξιχνίασή της. Μετά την σύλληψη ενός 25χρονου Ρουμάνου ο οποίος και ομολόγησε, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» αποκαλύπτει φωτογραφικό ντοκουμέντο του Στέφαν Ματασαρέουμ, λίγο μετά την σύλληψή του στις 21:45, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στην οδό Προμηθέως στα Πατήσια. Βόλτες σε εμπορικά κέντρα όπου αγόραζε μαζί με την κοπέλα του μοντέρνα ρούχα έκανε ο 25χρονος Στέφαν, λίγες μόλις ημέρες μετά την δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα.

Ο Στέφαν απεικονίζεται σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσα στον περασμένο Δεκέμβριο να ψωνίζει στο «Metro Mall», να γλεντάει σε μπαράκια καταναλώνοντας ποτά και να πίνει καφέ σε στέκια όπου σύχναζε μαζί με τον Κουμανταρέα στην πλατεία Κολιάτσου. Χωρίς τύψεις συνέχιζε την «μεγάλη» ζωή που εξασφάλιζε από τα χρήματα που έπαιρνε από τον συγγραφέα. Μόλις δύο ημέρες πριν την σύλληψή του και ενώ η Ασφάλεια τον αναζητούσε παντού εκείνος διασκέδαζε σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

Σε άλλες φωτογραφίες από το προφίλ του στο Facebook απεικονίζεται στις 3 Ιανουαρίου σε νυκτερινό κέντρο διασκεδάσεως, στο κέντρο της Αθήνας, όπου σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., έμεινε μέχρι τα ξημερώματα και μάλιστα κέρασε τις φίλες του. Την Πρωτοχρονιά, επισκέφθηκε μαζί με παρέα, δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα, στο Μαρούσι και τον Άγιο Δημήτριο.

Ο Στέφαν, ο οποίος γνώριζε τον Κουμανταρέα από τότε που ήταν 16 ετών, διατηρούσε ερωτική σχέση με κοπέλα από την Ρουμανία. Πρόκειται για όμορφη νεαρή που τον συνόδευε σε όλες του τις εξόδους.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply