Ἡ στήριξις Γκερέκου, ἀπὸ τοὺς Κερκυραίους, συνιστᾶ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ!!!

Ανακοίνωση της Ά. Γκερέκου, 5 Ιανουαρίου 2015:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά. Γι’ αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή την διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα. Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.»

(Τρεις ημέρες μετά) 8 Ιανουαρίου:

«Απεφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα. Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν.»

Προσέξτε τις λέξεις κλειδιά στην πρώτη ανακοίνωση: «καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά… γι’ αυτό και συνεχίζω ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα… για να τιμήσω τους Κερκυραίους». Και όλα αυτά «τα αξιώνουν οι πολίτες».
Πολύ σωστά! Πιο σωστά δεν γίνεται.

Άρα: Αφού άλλαξε στρατόπεδο μέσα σε τρεις ημέρες, δεν υφίστανται πια ούτε η καθαρή θέση, ούτε η συνεπής στάση, ούτε η υπεύθυνη συμπεριφορά (που οδηγούσε σε υποψηφιότητα με ένα συγκεκριμένο κόμμα – δεν μας ενδιαφέρει ποιο).
Άρα: Η στήριξη των ψηφοφόρων της Κέρκυρας στο πρόσωπο της Γκερέκου, συνιστά πράξη φαυλότητας.
Απλή λογική.

Λίγη από αυτή την λογική να είχαμε ως πολίτες, η βουλή θα είχε πιο συγκροτημένους και έντιμους πολιτικούς.

Δημήτρης Ἀλικᾶκος

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ στήριξις Γκερέκου, ἀπὸ τοὺς Κερκυραίους, συνιστᾶ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ!!!

Leave a Reply