Ἐδόθη ἐντολή, ἀπὸ τὰ …«κεντρικά», νὰ …«κουρευθῇ» τὸ ἑλληνικὸ «χρέος»!!!

Οι Financial Times, που είναι στον ίδιο όμιλο με τον Economist των Rothschild, έδωσαν το ελεύθερο για …κούρεμα του Ελληνικού Χρέους.

Ποιος όμως θα χάσει τα λεφτά του σε περίπτωση κουρέματος, ώστε να μην ανησυχούν πλέον οι τοκογλύφοι Rothschild;
Μα φυσικά οι Γερμανοί, Γάλλοι κλπ απλοί πολίτες, που φορτώθηκαν με τα τοξικά Ελληνικά ομόλογα εν αγνοία τους, για να μην διακινδυνεύσουν οι σιωνιστές κερδοσκόποι ΟΥΤΕ μισό ευρώ.   

Οι ξένοι κερδοσκόποι και οι ξένες τράπεζες, που κατείχαν πάνω από 120 δισεκατομμύρια ευρώ σε ομόλογα, εξασφαλίστηκαν μέχρι δεκάρας, φροντίζοντας να τοποθετήσουν δικούς τους ανθρώπους στις «Ελληνικές» Κυβερνήσεις. Αυτές οι προδοτικές κυβερνήσεις λήστεψαν τους μικρο-ομολογιούχους, τα αποθεματικά των ταμείων, κατέστρεψαν την Ελληνική Οικονομία, έκλεισαν 300.000 επιχειρήσεις, σκότωσαν 6000 ανθρώπους και δεν ζημίωσαν ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ τους ξένους κερδοσκόπους, που συνέχισαν να θησαυρίζουν με αγοραπωλησίες Ελληνικών Ομολόγων. 

Μέχρι να απαλλαγούν οι σιωνιστές κερδοσκόποι από τα Ελληνικά Ομόλογα, τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ και στις κυβερνήσεις μας κατατρομοκρατούσαν και μας απειλούσαν για να …«συμφωνήσουμε» κι εμείς και οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι στην …«διάσωσή» μας!!!
Δηλαδή ουσιαστικά στην διάσωση των ξένων αρπακτικών.

Που ήταν αλήθεια οι …«επαναστάτες» του ΣΥΡΙΖΑ το 2010 να απαιτήσουν ΚΟΥΡΕΜΑ του χρέους, όταν το χρέος μας ήταν στα χέρια των σιωνιστών τοκογλύφων;
Τώρα ξέρουμε…
Τότε που ήταν ΜΟΝΟΝ 120 δισεκατομμύρια το χρέος μας και το κούρεμα θα ζημίωνε ΜΟΝΟΝ τα λαμόγια των αγορών, ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλούσε για κούρεμα…
Μόνο για πιστωτικό γεγονός και καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας αλλά και της Ευρωζώνης μιλούσαν.

Και για να βρεθούν οι ξένες κυβερνήσεις με το δικό μας χρέος στις πλάτες τους, ώστε να απαλλάξουν τους ξένους κερδοσκόπους από σκουπίδια, οι τοκογλύφοι διόριζαν τους πράκτορές τους σε όλα τα νευραλγικά σημεία της διοικήσεως των κρατών, ώστε να κλείσει το μεγάλο κόλπο χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, χωρίς την παραμικρή αντίσταση και χωρίς το παραμικρό ρίσκο.
Τώρα που το κούρεμα του δικού μας χρέους θα ανοίξει τρύπες στα οικονομικά των άλλων χωρών και θα το φορτωθούν αυτούσιο οι πολίτες, με πρώτα θύματα φυσικά τους φτωχούς κι αδύναμους των άλλων κρατών, ο ΣΥΡΙΖΑ μας …«πουλάει» κι εξυπηρέτηση…
Και μαζί του …«ξαφνικά» συμφώνησαν και οι …Rothschild.

Η …«επανάσταση» είχε σχεδιαστεί από τους Τραπεζίτες εδώ και πολύ καιρό, σε κάθε της λεπτομέρεια, ώστε να έχει θύματα αποκλειστικά τους φορολογούμενους κι όχι τα αφορολόγητα λαμόγια της τοκογλυφίας και των αγορών.

Η κυβέρνηση Καραμανλή πλήρωνε τα δάνεια Σημίτη με κόστος που έφτανε τα 31 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως!
Η κυβέρνηση Σημίτη, πριν από τον Καραμανλή πλήρωνε 21 Δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για την εξυπηρέτηση των δανείων.
Όταν από μία χώρα, όπως η Ελλάδα, αφαιρούνται τον χρόνο 30 δισεκατομμύρια ευρώ μετρητών και φεύγουν σε ξένες τράπεζες αφορολόγητα και καθαρά, ο πνιγμός της οικονομίας είναι απλά θέμα χρόνου.

Αυτοί που μας έπνιξαν με Ολυμπιακούς, Υποβρύχια, Μεγάλα Έργα και Χρηματιστήρια …επανέρχονται τώρα για να μας σώσουν.

Τα έγραφα και παλαιότερα:

Αν κατάλαβα καλά…

 
… οι τοκογλύφοι χρονοτριβούν καθώς ξεφορτώνονται τα Ελληνικά Ομόλογα προκειμένου να τα φορτώσουν στους Ευρωπαίους φορολογούμενους μετατρέποντάς τους σε «ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ» επενδυτές.
Αφού αρπάξουν ότι μπορέσουν από την διακίνηση του Ελληνικού χρέους και τα απίστευτα επιτόκια που πληρώνουμε για δανεικά … θα το μεταβιβάσουν στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη και όλο το ρίσκο και τα άχρηστα χαρτιά της χρεωκοπημένης Ελλάδας θα τα φορτωθούν πάλι εν αγνοία τους χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι Ευρωπαίοι. 
Αυτοί με την σειρά τους θα βρίζουν τους Έλληνες πολίτες που τα ΜΜΕ θα τους καταστήσουν μοναδικούς υπευθύνους των φοροεπιδρομών που ετοιμάζονται ήδη στα ξένα Υπουργεία Οικονομικών, εναντίον των Ευρωπαίων πολιτών. Ένα γαϊτανάκι χυδαίας κερδοσκοπίας που δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει. 
Έρχεται μεσαίωνας και πάλι στην Ευρώπη και κάποιοι …«καθαρόαιμοι» θα ζουν ως βασιλιάδες και ορδές φτωχών θα τρώνε ξανά ποντίκια.
8 Ιουνίου 2011

Σίγμα

ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΝΟΧΟΥΣ. ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΦΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Επειδή έχουμε μία εφεση να μελετούμε την κοινοβουλευτική δραστηριότητα για να ξέρουμε και με ποιούς έχουμε να κάνουμε, είδαμε μία σύντομη ερώτηση – αίτηση καταθέσεως εγγράφων που κατέθεσε ο Προκόπης Παυλόπουλος, που αν την ερμηνεύουμε σωστά, αποκαλύπτει ένα Εθνικό έγκλημα. Επαναλαμβάνουμε, ΑΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ, και είναι αρκετά συγκεκριμένη, ο Παυλόπουλος εχει κτυπήσει μία φλέβα που ενδέχεται να οδηγήσει υπουργούς, διοικητές τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων στο ειδικό δικαστήριο. 

Σύμφωνα με την σύντομη έρευνα που κάναμε, η κυβέρνηση Καραμανλή άφησε τα ασφαλιστικά ταμεία με Ελληνικά ομόλογα αξίας περί τα 9,5 Δις Ευρώ. Προσέξτε, μιλάμε για 9 δις ΥΓΕΙΩΝ τότε Ελληνικών ομολόγων, «ακούρευτων», με χαμηλά Spreads.

Σήμερα λοιπόν, με μία έρευνα υπολογίσαμε ότι τα ασφαλιστικά ταμεία κατέχουν ομόλογα ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ύψους 24,5 δις ΠΡΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ! Δηλαδή ως φαίνεται, κάποιοι πήραν την απόφαση και τριπλασίασαν την έκθεση των ασφαλιστικών ταμείων σε επισφαλή πλεον ομόλογα, την ίδια στιγμή που η διαδικασία κουρέματος είχε αρχίσει!

Ο Παυλόπουλος στην ερώτηση του αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες αγοράς ομολόγων που συμπίπτουν με τις «αποφάσεις» των εταίρων αλλά και με μία έρευνα που έκανε ο Πόρτα – Πόρτα και αφορά σε μετακινήσεις ομολόγων από Γερμανικές τράπεζες και ιδιώτες επενδυτές, αλλά ψάχναμε το που…

Αναζητήσαμε επίσης αποφάσεις των ΔΣ των ασφαλιστικών ταμείων για αυτές τις αγορές αλλά στάθηκε αδύνατο να βρούμε οποιαδήποτε επάνω στις συγκεκριμένες πράξεις. ΑΡΑ; Το πιθανότερο είναι να έγινε με εντολή της διοικήσεως της ΤτΕ! Χωρίς ποτέ να υπάρχει απόφαση των διοικητών των ασφαλιστκών ταμείων…

Αντιλαμβάνεστε εάν το έχουμε πιάσει σωστά, τι πρέπει να επακολουθήσει αλλά και τις συνέπειες για το ασφαλιστικό σύστημα.. Μεταφέρουμε λοιπόν αυτούσια την ερώτηση και αναζητούμε και εμείς
(Πόρτα – Πόρτα, bondholder, ΑΠ) συγκεκριμένες απαντήσεις.

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

(Άρθρο 133 του Κανονισμού της Βουλής)

Προς τον

κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Προκειμένου να γίνει γνωστή η εξέλιξη της συνθέσεως του δημοσίου χρέους της Χώρας κατά την τελευταία τριετία, καθώς και προκειμένου να διαφανεί αν, σε ποιο βαθμό και μέσω ποίων, ενδεχομένως, επιχειρήθηκαν, στον τομέα αυτόν, κερδοσκοπικά παίγνια σε βάρος της εθνικής οικονομίας (π.χ. ελληνικών Ασφαλιστικών Ταμείων, ελληνικών Τραπεζών κλπ), ιδίως σε περιόδους λήψεως εξαιρετικά κρισίμων οικονομικών αποφάσεων

ΖΗΤΩ

          Την κατάθεση των ακόλουθων εγγράφων με τ’ αντίστοιχα στοιχεία:

  1. I.      Πρώτον, αναλυτικό πίνακα από τον οποίο να προκύπτει ποιοί ήταν, διαδοχικώς, οι κάτοχοι ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου στις 31/12/2008, στις 31/12/2009, στις 30/4/2010, στις 31/12/2010 και στις 30/9/2011.  Συγκεκριμένα ζητώ από τον πίνακα αυτόν και τ’ αντίστοιχα στοιχεία να προκύπτει, σαφώς και μ’ εξειδικευμένο τρόπο, η ονομαστική αξία των ομολόγων που κατείχαν κατά την περίοδο αυτή τα Ελληνικά Ασφαλιστικά Ταμεία, οι Ελληνικές Τράπεζες, οι Έλληνες ιδιώτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα, οι τράπεζες της αλλοδαπής και οι διεθνείς χρηματοοικονομικοί οργανισμοί στις συγκεκριμένες ημερομηνίες χωριστά. Ειδικώς για τις τράπεζες της αλλοδαπής ζητώ η ομαδοποίηση για τις συγκεκριμένες ως άνω ημερομηνίες να γίνει με βάση την χώρα της έδρας τους.
  2. II.   Δεύτερον, αναλυτική κατάσταση, από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία εκδόσεως και λήξεως των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία αφορά στο προηγούμενο αίτημά μου.

 

Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2011

Ο αιτών Βουλευτής

Προκόπης Παυλόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἐδόθη ἐντολή, ἀπὸ τὰ …«κεντρικά», νὰ …«κουρευθῇ» τὸ ἑλληνικὸ «χρέος»!!!

Leave a Reply