Ἡ Ἀντζελοποίησις τῆς ΝΔ ἔφερε Φορτσάκη

Αυγερινός Χατζηχρυσός*

Η Αντζελοποίηση της ΝΔ έφερε Φορτσάκη

Η πολιτική και οικονομική ελιτ δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Το χρήμα είναι η μόνη της ιδεολογία και θα κάνει το παν για να κρατήσει τον έλεγχο των δις που παράγονται στην χώρα. Ο Δένδιας, ο Ζαγοράκης, η Σπυράκη, η Ρεπούση, η Γκερέκου, ο Οικονόμου, η Δούνια, ο Φορτσάκης ποτέ δεν είχαν ιδεολογία, απλά επέλεξαν την αριστερή ή την δεξια καρέκλα για να κάνουν καριέρα και τώρα απλά αλλάζουν ταμπέλες, αλλά όχι καρέκλα. Με το ΠΑΣΟΚ στο 5% όλοι θέλουν να ψαρέψουν στο υπόλοιπο 40% του ΠΑΣΟΚ που έμεινε ορφανό.

Προεκλογικές παροχές…τρόμου

Ποιοι είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες αναρωτιώμασταν σε προηγούμενη επιφυλλίδα. Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος και η απελθούσα κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της, μαζί με τι δυνάμεις κατοχής της ΕΕ και του ΔΝΤ, λόγω της έλλειψης θετικού έργου και επιχειρημάτων έχουν επιδοθεί σε μια εκτός ορίου τρομοκράτηση του εκλογικού σώματος με σενάρια τρόμου σε περίπτωση απόρριψης του “μονοδρόμου”

Ο Αδωνις που στις αρχές της πολιτικής του καρριέρας καλούσε δωδεκαθεϊστές όπως τον συγγραφέα κ.Καλόπουλο για να παρουσιάσει το βιβλίο του για την “απάτη του Αγίου Φωτός” όπως έλεγε, εχθές σε τουίτ κατήγγελε την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου γίατι επισκεύθηκε τα παιδικά χωριά SOS αντι να είναι στην θεία λειτουργία ως αλλος Ιακωβίνος.

Οι άνθρωποι του Σαμαρά, είναι γνωστοί στην Ιστορία, είναι αυτό το είδος ανθρώπου που έριχνε τους Χριστιανούς στα λιοντάρια για να διαλύσουν τους μαθητές του Ιησού που απειλούσαν την Αρχαία Τάξη Πραγμάτων της Pax Romana.

Αλλά πιο χαρακτηριστικό αντίστοιχο της Κυβέρνησης Σαμαρά είναι οι Ιακωβίνοι της Γαλλικής Τρομοκρατίας που στηριζόμενη στα Επαναστατικά Δικαστήρια και στην περίφημη Επιτροπή Κοινής Σωτηρίας έστελναν στην γκιγιοτίνα όποιον λοξοκοιτούσε!

Μπορεί ο Σαμαράς να μην έχει την πολυτέλεια της γκογιοτίνας, αλλά με ελαφρά καρδία στέλνει μαζί με τον Παπανδρέου 10εκατομμύρια Ελληνες στην πριονοκορδέλα των Αγορών.

Με την ανύπαρκτη δικαιοσύνη, την λίστα Λαγκαρντ, την φτώχεια, την ανεργία, την Διαπλοκή που κατέστρεψουν για 4 χρόνια τον Ελληνικό λαό δεν έχουν και πολλά επιχειρήματα για προεκλογική εκστρατεία.

Το μόνο επιχειρήμα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν είναι ότι οι επόμενοι θα είναι χειρότεροι.

Η τρομοκρατία όμως δεν έχει πιθανότητες νίκης απέναντι στην ελπίδα.

Δεν γνωρίζουμε πως θα είναι το μέλλον, ίσως να είναι πιο δύσκολο, οι Αγορές δεν θα μας το συγχωρήσουν εύκολα, είναι άγνωστες οι μυστικές υπογραφές του Σαμαρά που έχουν δεσμεύσει την χώρα μέχρι το 2064, αλλά στο καταδικασμένο σε θάνατο, κάθε μέρα που ξημερώνει ζωντανός, είναι προτιμότερη από την ημέρα που θα τον εκτελέσουν.

Η Ελπίδα νικάει τον φόβο.

*Αυγερινός Χατζηχρυσός
υποψήφιος Βουλευτής Β΄Πειραια
Ανεξάρτητοι Ελληνες

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply