Ὁ …«ἐκδημοκρατισμός» τῆς Οὐκρανίας εἶναι …ὑποχρέωσις τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως.

Ὁ ...«ἐκδημοκρατισμός» τῆς Οὐκρανίας εἶναι ...ὑποχρέωσις τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως.Η Βουλγαρία ως φρέσκο μέλος του ΝΑΤΟ υποχρεώνεται να εξοπλίζει αυτούς που σκοτώνουν τους ρωσσοφώνους της Ουκρανίας, παρά τις παραδοσιακά φιλικές σχέσεις της χώρας με τους Ρώσσους.

Άραγε η Ελλάδα των ανεκδιήγητων Σαμαροβενιζέλων με ποιον τρόπο συμμετέχει στον …«εκδημοκρατισμό» της Ουκρανίας, στα πλαίσια του ΝΑΤΟ;

Σίγμα

«Η Βουλγαρία στέλνει όπλα στην Ουκρανία και στους Τζιχαντιστές»…

 … καταγγέλλει ο πρόεδρος του κόμματος Ataka

Σόφια.
Ο επικεφαλής του βουλγαρικού κόμματος Ataka, Βόλεν Σιντέροφ, κατήγγειλε σε εκπομπή της βουλγαρικής τηλεοράσεως «Άλφα», την μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού από την Βουλγαρία στην Ουκρανία.

Μάλιστα, παρουσίασε και βιντεοκλίπ, στο οποίο εμφανίζονταν στρατιωτικά τζιπ, που μεταφέρονταν με νταλίκες, στον αυτοκινητόδρομο «Αίμος», με προορισμό την Ουκρανία.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2015 στην περιοχή Λόβετς και Γιαμπλάνιτσα.

Ο Σιντέροφ δήλωσε ότι το βίντεο αποτελεί στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι η Βουλγαρία συμμετέχει στην προμήθεια όπλων στην φασιστική χούντα στην Ουκρανία, όπως είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το θέμα θα το θέσει με επερώτηση στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, ρωτώντας τον πρωθυπουργό εάν η βοήθεια στην Ουκρανία αποτελεί επίσημη πολιτική της χώρας ή το βίντεο αποτελεί απόδειξη λαθρεμπορίου όπλων.

«Η Βουλγαρία συμμετέχει στο παιχνίδι της CIA. Δίνει όπλα στους τζιχαντιστές στην Συρία και το Ιράκ, εφοδιάζει την φασιστική χούντα στην Ουκρανία με όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό», είπε ο Σιντέροφ.

ΕΧΕΔΩΡΟΣ

(Visited 32 times, 1 visits today)
Leave a Reply