Ἕνας …«ἀνθρωπιστικός» τρόπος χρηματοδοτήσεως τῶν σφαγέων τῆς ISIS ἀπὸ τὶς …τσέπες μας!!!

Βρήκαν τρόπο να πληρώνονται οι τρομοκράτες-μισθοφόροι στην Συρία από τις τσέπες των φορολογουμένων.
Οι Γάλλοι πολίτες πλήρωσαν τα όπλα των αποκεφαλιστών που έστειλε ο Ολάντ στην Συρία.
Τώρα οι Ιταλοί πλήρωσαν 12 εκατομμύρια ευρώ (!) …«δήθεν» για λύτρα, για να απελευθερωθούν δύο Ιταλίδες.

Οι δύο Ιταλίδες που τα ΜΜΕ φρόντισαν να μάθει όλος ο πλανήτης ότι …«δήθεν» έχουν απαχθεί,  δεν μας ενημέρωσαν για το ΠΩΣ βρέθηκαν στην Συρία.
Πώς βρέθηκαν δύο νεαρές κοπέλες σε μία εμπόλεμη ζώνη, όπου οι εισβολείς παίζουν μπάλα με τα κομμένα κεφάλια των θυμάτων τους;

  Δεν μας είπαν πώς βρήκαν τον τρόπο, τα χρήματα κλπ ώστε να βρεθούν από τον πολιτισμό στην …κόλαση του Αλέππο και κυρίως δεν μας είπαν το …γιατί.

Φυσικά οι δύο κοπέλλες δεν ήταν και τόσο …«τυχαίες».
Τις είδαμε να συμμετέχουν σε στημένη διαδήλωση υπέρ των τρομοκρατών, που θέλουν να ανατρέψουν τον Άσαντ στην Συρία, ενώ πίσω τους ανέμιζε η κίτρινη σημαία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, που όλοι ξέρουν τι εγκλήματα διέπραξε στην Αίγυπτο.

Αυτό το background δεν έπρεπε να το ξέρει ο κόσμος…
Οι Ιταλοί πολίτες απλά έμαθαν ότι έχουν …«απαχθεί» δύο συμπατριώτισσές τους κι έτσι δημιουργήθηκε ένας σοβαρός λόγος να εκταμιευτούν νόμιμα 12 εκατομμύρια ευρώ για να πληρωθούν δήθεν τα λύτρα και να σωθούν δήθεν οι …«άτυχες» κοπέλες.

Οι ιταλικές υπηρεσίες διαψεύδουν ότι πλήρωσαν λύτρα, αλλά και να επαληθευθεί, υπάρχει πλέον η …σιωπηρή συγκατάθεση των Ιταλών. 12 εκατομμύρια ευρώ πέρασαν στα χέρια των τρομοκρατών με μια καλοστημένη κομπίνα που εκτέλεσαν οι υπηρέτριες των σιωνιστών στην Ιταλική κυβέρνηση.
Οι δύο Ιταλίδες ίσως να μην βρέθηκαν ποτέ στην Συρία κι απλά να στήθηκε ολόκληρο το σκηνικό για να γίνει η εκταμίευση.

Η πραγματική υποκρισία έγκειται στο γεγονός ότι οι πολιτικάντηδες για να ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ 12 εκατομμύρια έχουν κάνει περικοπές στην …Υγεία, που έχουν προκαλέσει πολύ περισσότερους θανάτους …

Όμως στην περίπτωση της …«δήθεν» απαγωγής, ξαφνικά οι ίδιοι πολιτικοί έγιναν …«φιλάνθρωποι» και έσπευσαν να απελευθερώσουν τις νεαρές κοπέλες.

Οι πραγματικές απαγωγές ανθρώπων συνήθως δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα με εντολή των απαγωγέων, γιατί η δημοσιότητα προκαλεί προβλήματα στους απαγωγείς, καθώς χρειάζεται να παίρνουν πολλά μέτρα ασφαλείας κατά τις μετακινήσεις τους.
Στην περίπτωση των Ιταλίδων η δημοσιότητα ήταν απίστευτη, σε αντίθεση με την συγκάλυψη που γίνεται στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που διαπράττουν οι …«επαναστατημένοι» μισθοφόροι στην Συρία.

Στο video  έχουμε φωτισμό από δύο διαφορετικές πηγές. Η μία Ιταλίδα κοιτάει σε monitor, για να σιγουρευθεί ότι φαίνεται καλά το χαρτί με την ημερομηνία. Η έκκληση γίνεται στα Αγγλικά, γιατί το video είναι προορισμένο να παίξει σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν απευθύνεται μόνο στην Ιταλική κυβέρνηση,όπως θα έπρεπε.
Ενώ είναι ντυμένες μουσουλμανικά,  ζητούν να επιστρέψουν στην Ιταλία  πριν τα …ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (τι συγκινητικό να κάνουν Χριστούγεννα με τους δικούς τους;) …

Για το καλοκαίρι επέλεξαν να κάνουν διακοπές σε …εμπόλεμη ζώνη, ανάμεσα σε διαμελισμένα πτώματα.

Κι ο Ρωμανός έκανε Χριστούγεννα στο σπίτι του άραγε;
Κλείνοντας το video ξεστομίζουν και την κλασική κονσέρβα-Soros…. «H κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για τις ζωές μας»
Ακριβώς ότι ακούσαμε από τους …«δύστυχους» γονείς του Ρωμανού, αλλά και από τους …«αυθόρμητους» υποστηρικτές του…
Η θεατρική παράσταση Ρωμανού οδήγησε στην εκταμίευση ενός εκατομμυρίου ευρώ για τα βραχιολάκια.

Πολύ καλά διαβασμένοι όλοι τους…
Κι εμείς θα πάμε …αδιάβαστοι, πληρώνοντας τις …«επαναστατικές» τους κομπίνες, επειδή πιστεύουμε στις θεατρικές τους παραστάσεις.

Το video με τις Ιταλίδες, που τράβηξαν οι τζιχαντιστές, δημοσίευσε ένας Δημοσιογράφος με έδρα την Ουάσιγκτον (!) λες και δεν μπορούσαν απλά να το στείλουν σε μία Ιταλική κρατική υπηρεσία και να μην το μάθει κανείς. Την ίδια δημοσιότητα εξασφάλισαν τα σιωνιστικά ΜΜΕ του πλανήτη και για τον σύντροφο από την Εκάλη Νίκο Ρωμανό.
Από το Αλέππο στην Ουάσιγκτον το video με τις Ιταλίδες,  ώστε να παίξει παντού πριν παίξει στην Ιταλία, για να πιστέψουν οι Ιταλοί πολίτες ότι πρόκειται για τεράστιο θέμα που μπορεί να τους εκθέσει ως κράτος, αν τυχόν δεν ενεργήσουν έγκαιρα.
Μέθοδοι, λέξεις, φράσεις όλα κλισέ και αναμενόμενα.
Οι …«Επαναστάσεις» της Νέας Τάξεως γίνονται με παλαιό εγχειρίδιο χρήσεως, μεταφρασμένο σε όλες τις γλώσσες.

Οι δύο Ιταλίδες ανακατεύτηκαν οικειοθελώς με την τρομοκρατία και πλήρωσαν τον λογαριασμό οι Ιταλοί φορολογούμενοι.
Ο Ρωμανός ανακατεύτηκε οικειοθελώς με την τρομοκρατία και πλήρωσαν τον λογαριασμό οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Γι’ αυτό εμείς οδηγούμαστε σταθερά στην καταστροφή κι αυτά τα λαμόγια πλουτίζουν εν καιρώ κρίσεως χωρίς συνέπειες.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply