Θά πληρώσουμε …«μεροκάματο» καί σέ αὐτόν; (5)

Ἕλληνες…
Τό θυμάσθε αὐτό πού ἐπαρουσίαζει πρό ὀλίγων μηνῶν ὁ σαμαρᾶς στίς εὐρωεκλογές, στήν πασαρέλα ποὺ ἔκανε καί τελικῶς πῆρε τόν ποῦλο;..
Αὐτό πού τό πληρώνατε γιά χρόνια μέ τήν ΕΡΤ καί τώρα ἀπεφάσισε νά μεγαλώσῃ τόν μισθό του γιατί οἱ ἐποχές εἶναι δύσκολες καί ἣ βουλευτική ἀποζημίωσις ἀσφαλής καί
on time μισθολογικῶς;…
αὐτὸ ποὺ «ἕνωσε» τὶς δυνάμεις του μὲ τὸ ΠΑΠΑΡΙ τῶν ἐκλογῶν τὸν σταῦρο θεοδωράκη καὶ τὰ λύματα τοῦ «ποταμιοῦ» γιά νά σᾶς σώσῃ;

ῥέ Ἕλληνα…
σοβαρά μιλᾶς τώρα;…
θά στερήσης λεφτά ἀπό τό γάλα τῶν παιδιῶν σου καί θά τού δώσης μεροκάματο;… 
.

Χάρης Καφετζόπουλος

Υ.Γ.1.  Γιώργος Ἀμυρᾶς… καὶ γιὰ τοὺς νεοδημοκράτες!

 

Υ.Γ. 2. Πάρετε νὰ ἔχετε….

Video-Ξεδιάντροπη Λυμπεράκη (ΠΟΤΑΜΙ): «Ένα σύγχρονο κόμμα δεν μπορεί να είναι ιδεολογικό»

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη δηλώνει στο Action24 και στον Δημοσιογράφο Γ. Κουβαρά πως οι ιδεολογίες είναι κάτι ξεπερασμένο.Για την Λυμπεράκη το μοντέρνο και το φρέσκο είναι να υποτάσσεσαι εξ ολοκλήρου στην κυριαρχία των αγορών, απεμπολώντας κάθε κυριαρχικό δικαίωμα.

Η γυναίκα αυτή σε απόλυτη σύμπνοια με το ΔΝΤ και την φίλη της την Μιράντα Ξαφά (πρώην εκπρόσωπο ΔΝΤ που εφήρμοσε τα προγράμματα λιτότητας στην Λατινική Αμερική, και σύμβουλος Κυβερνήσεως Μητσοτάκη 90-93) εκφράζει τις πιο νεοφιλελεύθερες απάνθρωπες απόψεις και δεν διστάζει να επιτίθεται απροκάλυπτα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Μια πλοήγηση στο youtube είναι αρκετή για να κατανοήσουμε πως η γυναίκα αυτή είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, σε εφοπλιστικά.επιχειρηματικά λόμπυ που επιδιώκουν την μόνιμη συνέχιση των μνημονίων και της καταστροφικής πολιτικής κινεζοποιώντας την Ελληνική οικονομία και Κοινωνία. Μια δήθεν επιστήμονας με σαθρό υπόβαθρο, φθηνά επιχειρήματα και λαϊκιστικα εργαλεία καφενείου για να καλύψει τις πραγματικές προθέσεις της.

Πρώτη εξαδέλφη Ντόρας Μπακογιάννη, με σύζυγο σύμβουλο Σημίτη επι 8 χρόνια, με πολύχρονη δράση στον ακτιβισμό της μίζας στην Action Aid της άλλης της συγγενούς Αλεξίας, ασφαλώς με παχυλούς μισθούς σε δημόσια πανεπιστήμια από το 1989. Έχει το θράσος να συντάσσεται με τον πάγκαλο στην ρήση «μαζί τα φάγαμε».
Σαν νεοφιλελεύθερη που σέβεται τον εαυτό της, αφού κατασπάραξε Δημόσιες θέσεις, μισθούς και κονδύλια κουνάει το δακτυλο στην κοινωνία και την κατηγορεί ως αντιπαραγωγική και τεμπέλα.
Αφου πέρασε από τον Κοινωνικό σύνδεσμο (μαζί με τον φίλο της Στουρνάρα), την Δράση του Στεφάνου Μάνου, απο τις Γέφυρες/Δημιουργία Ξανά του παρλιακού Θάνου Τζήμερου, απεφάσισε να κατεβεί σε αυτές τις εκλογές με το Ποτάμι το νεοθατσερικό μόρφωμα του Σταύρου Θεοδωράκη, που επιχορηγείται απο media και εφοπλιστές για να κόψει την ροή της κοινωνίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αφου προσπαθεί να παρουσιαστεί ως ένα κόμμα ουδέτερο, κόμμα «κοινής λογικής» μακριά απο ιδεολογικές αγκυλώσεις. 
Δεν έχει ειπωθεί μεγαλύτερη χυδαιότητα απο πολιτικό κόμμα το να παριστάνει δηλαδή το ουδέτερο, να λέει πως θέλει να συγκυβερνήσει με όποιον βγει πρώτο κόμμα(!!!), να λέει πως δεν υπάρχουν ιδεολογίες αλλά μόνο κοινή λογική (από πότε η λογική είναι μια; Απο πότε η κοινωνία είναι γεύμα μεταξύ αγγέλων και όχι σύγκρουση αναγκών και συμφερόντων;)
Η μυρωδιά του καταλύτη αυτού του πρωτάκουστου πολιτικού υβριδίου, αυτής της πολιτικής τσόντας που διεκδικεί δάφνες αξιοπιστίας, που υποσκάπτει τους πυλώνες της Δημοκρατίας, πρέπει να πάρει το μάθημα που του αξίζει και ο τσαρλατάνος εμπνευστής του να πάει να τρολάρει τους θαμώνες του εστιατορίου του…
ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ!!!ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΘΑΤΣΕΡΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΔΩ:
ΥΓ: Και τελικά όλοι αυτοί οι κρετίνοι ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού θα μας πουν ένα παράδειγμα χώρας σε ύφεση όπου το ξεπούλημα, οι ιδιωτικοποιήσεις, η κινεζοποίηση έφερε ανάπτυξη και ευημερία;;;;; Μήπως νοιάζονται εξάλλου…..άνθρωποι δήθεν της αριστεράς, που πρόδωσαν την οικονομία για τα Δημόσια Οικονομικά, που αποτελούν λιγότερο του 1/3 του ΑΕΠ. Αλλά έτσι είναι όταν έχεις προσδεθεί στα συμφέροντα πολυεθνικών ομίλων. Φοράς τον επιστημονικό μανδύα σου, λυμαίνεσαι δημόσιο χρήμα και παράλληλα προωθείς τα συμφέροντα της ολιγαρχίας!!! Aπατεώνες,πολιτικοί μεσσιανιστές του δήθεν ρεαλισμού.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Θά πληρώσουμε …«μεροκάματο» καί σέ αὐτόν; (5)

Leave a Reply