ΔΕΝ ἐδολοφονήθησαν… Ἁπλῶς …ἔχασαν τὴν ζωή τους!

Οι μισθοφόροι του Ισραήλ συνεχίζουν να χτυπούν αμάχους στην Δαμασκό κι ο ΟΗΕ ανησυχεί για τον …αντισημιτισμό.

Και δώστε βάση στον τίτλο.
Οι άμαχοι ΕΧΑΣΑΝ την ζωή τους...

Δεν τους σκότωσαν, δεν τους δολοφόνησαν…
Απλά κι εύκολα, έχασαν την ζωή τους…
Λες και ήταν υπόθεση …κακοτυχίας.

Έτσι παίζουν με τις λέξεις και απαξιώνουν τα εγκλήματα της Νέας Τάξεως, ώστε να εμφανίζονται σταθερά και μονίμως τα θύματα ως θύτες.

Σίγμα

Συρία: Άμαχοι έχασαν την ζωή τους από ρουκέτες ανταρτών

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων πέντε πολιτών, έχασαν την ζωή τους την Κυριακή στην Δαμασκό όταν περίπου σαράντα όλμοι και ρουκέτες, που εβλήθησαν από αντάρτες, έπληξαν την πρωτεύουσα της Συρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποίησε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι αντάρτες σημειώθηκαν δύο ημέρες μετά την απειλή τους να προχωρήσουν σε αντίποινα για τις πολύνεκρες αεροπορικές επιδρομές των δυνάμεων του καθεστώτος εναντίον μιας περιοχής που ελέγχουν οι αντικαθεστωτικοί κοντά στην πρωτεύουσα.

«Πέντε πολίτες και δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλα πρόσωπα τραυματίστηκαν όταν οι αντάρτες εκτόξευσαν 43 ρουκέτες και έπληξαν με όλμους πολλές συνοικίες στο κέντρο της Βαγδάτης», ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 Οι συνοικίες Μάλι και Μαζέ και τα περίχωρα των πλατειών Αρνούς και Σαμπάα Μπαχράτ είναι ανάμεσα στις περιοχές που επλήγησαν, ανέφερε η ΜΚΟ.

Το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδοσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις ανταπέδωσαν τα πυρά  επιρρίπτοντας την ευθύνη για τους βομβαρδισμούς στους αντάρτες που ελέγχουν την περιοχή Ανατολική Γούτα, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή τουλάχιστον 56 άνθρωποι, ανάμεσά τους έξι παιδιά, στην πλειονότητά τους πολίτες, έχασαν την ζωή τους στις επιδρομές της συριακής Πολεμικής Αεροπορίας με στόχο την Χαμουρίγε, μια συνοικία στην Ανατολική Γούτα. την οποία ελέγχουν αντικαθεστωτικοί και πολιορκούν κυβερνητικές δυνάμεις.

Οι δεκάδες χιλιάδες άμαχοι που έχουν παγιδευθεί στην πολιορκημένη περιοχή αυτή αντιμετωπίζουν τεράστιες ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα, σύμφωνα με ακτιβιστές.

Η σημερινή επίθεση στην Δαμασκό είναι μια από τις πιο σφοδρές και πολύνεκρες στην πρωτεύουσα εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, σημείωσε ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, ο επικεφαλής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο πόλεμος στην Συρία έχει στοιχίσει την ζωή σε πάνω από 200.000 ανθρώπους αφότου ξέσπασε το 2011.

ναυτεμπορική

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply