Χαλαρῶστε! Ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἄφησε τὴν ἐπανάσταση ἔξω ἀπὸ τὴν …κυβέρνηση!!!

Επειδή φοβούνται πολλοί μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει την …«επανάσταση», …χαλαρώστε.
Οι Αριστεροί και οι Δεξιοί πολιτικοί, από το ΚΚΕ έως την ΝΔ, δεν έχουν καμμία διαφορά μεταξύ τους, πέραν από τους ρόλους, που κι αυτούς όμως, τούς τους έχουν αναθέσει οι ξένοι τοκογλύφοι, για να παίζουν στην …Όπερα της Βουλής.
Είναι όλοι τους μεγαλωμένοι και σπουδαγμένοι στο …«Κρυφό Σχολειό» της Νέας Τάξεως, που λέγεται «London School of Economics».

Ἕνα σχολεῖο ποὺ …ἐξειδικεύεται σὲ παραγωγὴ …«ἡγετῶν»!!!

Κι αυτός είναι ο λόγος που κανένα κόμμα δεν φέρνει αντίρρηση στον πυρήνα της οικονομικής πολιτικής.
Βλέπουν όλοι τους με τα ίδια μάτια και πιπιλίζουν όλοι τους τις ίδιες θεωρίες.

Εννοείται ότι κανένας τους, όσο …κομμουνιστής κι αν το παίζει, δεν βάζει στην συζήτηση το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τραπέζης της «Ελλάδος», γιατί όλοι τους έχουν πάρει τα χαρτζιλίκι τους από τους τοκογλύφους, υπό την μορφή …υποτροφίας.

Και για να ξέρουμε τι να περιμένουμε…
Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Τσίπρα ο …«κομμουνιστής» Δραγασάκης, ηγετικό στέλεχος παρακαλώ του ΚΚΕ, με σπουδές στο Λονδίνο και φυσικά στο …London School of Economics.
Κομμουνισμός και Σπουδές στο Λονδίνο και στις σχολές των Rothschild είναι κάτι πολύ …φυσιολογικό, για όποιον ξέρει την πραγματική ιστορία του κομμουνισμού.

Σε άλλους μπορεί να φαίνεται  μία απλή …σύμπτωση, όπως φυσικά είναι …«σύμπτωση» το ότι ΟΛΟΙ οι ηγέτες που υπηρέτησαν την Νέα Τάξη, σπούδασαν στις σχολές των τοκογλύφων, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να θίξουν τα τοκογλυφικά συμφέροντα και να μην υπάρξει πιθανότητα να μιλήσουν με ονόματα …ποτέ και για κανέναν λόγο.  Χαλαρῶστε! Ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἄφησε τὴν ἐπανάσταση ἔξω ἀπὸ τὴν ...κυβέρνηση!!!2

Ο Δραγασάκης επίσης ήταν και αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας επί Οικουμενικής, με Πρωθυπουργό τον άνθρωπο των τοκογλύφων Ζολώτα.

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα κι ο Κουράκης, σχετικά με τον Διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, πρότεινε την επιβολή φόρων στους …χριστιανούς, αντί να προτείνει την μείωση φόρων στους Μη χριστιανούς. 

Η σκέψη τους είναι αυστηρά προσανατολισμένη στην ΑΥΞΗΣΗ των φόρων (και σε αριθμό και σε ποσά) για να πληρώνονται οι τοκογλύφοι στην ώρα τους.
Η επινόηση παραλόγων φόρων, που με την προπαγάνδα από τα ΜΜΕ καθίστανται …«αποδεκτοί» και …«λογικοί», είναι γνήσια σιωνιστική τακτική. Δική τους επινόηση είναι και τα κρατικά μονοπώλια για την εξόφληση δανείων, τα διόδια στους δρόμους και τα διάφορα τέλη, που ποτέ δεν καταλήγουν εκεί που πρέπει.

Κάθε είδους παπατζιλίκι που μπορεί ο κοσμάκης να αποδεχθεί με λίγη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, μετατρέπεται σε εισπρακτικό μηχανισμό, που καταλήγει στις τσέπες των τοκογλύφων, για την εξόφληση εικονικών δανείων.

Γι’ αυτό σε μίαν Ελλάδα με ανύπαρκτη βιομηχανία πληρώνουμε φόρους …ρύπων και ανακυκλώσεως.
Και όταν θέλουν να πείσουν τον κοσμάκη για ύπαρξη ρυπάνσεως, προβάλλουν στην τηλεόραση ένα …ασήμαντο ρυάκι, που φαίνεται μολυσμένο, και που φυσικά ΔΕΝ αποτελεί ούτε κατ’ ελάχιστον σοβαρή απειλή για το περιβάλλον.

Η οικολογία είναι άλλη μία …«θρησκεία» που επινόησαν, προκειμένου να εφαρμοστούν νέοι φόροι, από τους ίδιους που ευθύνονται για τεράστιες καταστροφές, γύρω από τις πετρελαιοπηγές και τα ορυχεία χρυσού.
Δεν είναι τυχαίο που οι Soro-Οικολόγοι δεν μιλούν για τις …Σκουριές στην Χαλκιδική, όπου πράγματι υπάρχει οικολογική καταστροφή, διότι αν ψάξει κάποιος για το ποιος ήταν στην TVX-GOLD, την εποχή που τα ορυχεία κατείχε η TVX-HELLAS, θα καταλάβει πολλά.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply