Ὑποχρεωτικὴ ἡ συμπόρευσις μὲ τὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσιν!

Όταν το Λόμπυ από την Νέα Υόρκη έστειλε συγχαρητήρια στον Τσίπρα, για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, θεώρησε σημαντικό να του τονίσει την ανάγκη να συνεχιστεί ο …ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ προσανατολισμός της χώρας. Δεδομένου ότι η Ευρώπη, καθώς και η Ελλάδα, συμμετείχαν στις κυρώσεις κατά της Ρωσσίας, το υπονοούμενο-εντολή για απομάκρυνση από τη Ρωσσία είναι σαφές.
O καημός των Αμερικανοσιωνιστών να παραμείνουμε …«Ευρωπαίοι», έχει σχέση με αυτούς που επινόησαν την δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που ήταν φυσικά οι γνωστοί τοκογλύφοι, οι οποίοι μετά την διοικητική ένωση των χωρών της Ευρώπης, πέτυχαν και την υπαγωγή των οικονομιών στην ιδιωτική «Ευρωπαϊκή» Κεντρική Τράπεζα.

Συζητάμε φυσικά για την …δική τους Ευρώπη.


Για παράδειγμα…
Ένας από τους «Άγγλους» πολιτικούς, και σημαντικό μέλος της Κομισιόν, είχε εμπλοκή στο κύκλωμα παιδόφιλων της Βρετανικής Κυβερνήσεως. Και λόγω και της προσωπικής του εμπλοκής στην υπόθεση, φρόντισε να …εξαφανιστεί ο φάκελλος με τα στοιχεία, που είχαν μαζέψει οι Βρετανικές υπηρεσίες.

Από τις ημέρες που συνέβαιναν αυτά τα καταγεγραμμένα ανώμαλα όργια παρήλθαν αρκετές δεκαετίες χωρίς να τιμωρηθούν οι ένοχοι, που πλέον πεθαίνουν από φυσικό, ή τεχνητό, θάνατο στα σπίτια τους κι όχι στην φυλακή.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply