Ἡ Ἑλλάδα ἔχει ἰδιοκτῆτες γιὰ νὰ τῆς κάνουν …«κουρέματα»!

Η Ελλάδα έχει ιδιοκτήτες και αυτοί …δεν είμαστε εμεις.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ιδιοκτήτες πολύ ισχυροί για να αντιμετωπιστούν ακόμα κι από κάποιον ηγέτη σαν τον Πούτιν.
Οι Έλληνες πολιτικοί δεν μπορούν κι ούτε καν θέλουν να τολμήσουν να τα βάλουν με το Κτήνος.
Τι είχες Γιάνη (μ’ έναν)… Τι είχα παντα…

H LAZARD που «έτρεξε» το PSI αναλαμβάνει σύμβουλος του Γ. Βαρουφάκη

«Στην εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD αναθέτει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης το ρόλο του συμβούλου του υπουργείου σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως μόλις χθες στέλεχος της LAZARD δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει κούρεμα του χρέους που διακρατά ο επίσημος τομέας τουλάχιστον 50%.

«Αυτή η αναδιάρθρωση είναι απολύτως απαραίτητη. Δεν είναι μόνον απαραίτητη, αλλά είναι επίσης εφικτή», είπε ο Ματιέ Πιγκάς σε μια δήλωσή του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό BFM Business, και πρόσθεσε πως «η Ελλάδα έχει γίνει εργαστήριο για αυτό στο οποίο μπορεί να μετατραπεί όλη η Ευρώπη αύριο».

Σημειώνεται επίσης πως η Lazard παρείχε συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του χρέους που διακρατούσαν οι ιδιώτες το 2012. Είχε αναλάβει ρόλο συμβούλου επί κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου και συνέχισε και στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου μέχρι που ολοκληρώθηκε το PSI.»

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply