Ὁ Λιαρόπουλος εἶναι ἀδιάβροχος;

«…Εντούτοις ο ομιλητής παρέλειψε ν΄ αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια:
ποιός ήταν ο διαπιστευμένος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ για θέματα υγείας;
Ποιος ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να διοχετεύει τα παραποιημένα στοιχεία και να εξαπατά Διεθνείς Οργανισμούς ή στην καλλίτερη των περιπτώσεων να ανέχεται λοβιτούρες της τάξεως των 5 δις ευρώ, χωρίς ποτέ να ενημερώνει γι αυτές την ελληνική κοινωνία….»

 Ο αδιάβροχος κ. Λιαρόπουλος(Υgeianet)

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου ξεκίνησε στην Χαλκιδική το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας ΠΦΥ με εναρκτήρια ομιλία του κ. Σουλιώτη, Διοικητή του ΟΠΑΔ και υποδιοικητή του ΕΟΠΥΥ.
Αναφερόμενος ο ομιλητής στα GreekStatistics παρέθεσε το εξής γεγονός: επί εποχής διακυβερνήσεως της χώρας από την ΝΔ τα στοιχεία για τις δαπάνες υγείας που διοχέτευε η Ελλάδα στον ΟΟΣΑ ήταν πάντοτε παραποιημένα και μάλιστα ανεβοκατέβαιναν στο εξωφρενικό ποσό των 5 δις ευρώ.
Εντούτοις ο ομιλητής παρέλειψε ν΄ αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια:
ποιός ήταν ο διαπιστευμένος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ για θέματα υγείας;
Ποιος ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να διοχετεύει τα παραποιημένα στοιχεία και να εξαπατά Διεθνείς Οργανισμούς ή στην καλλίτερη των περιπτώσεων να ανέχεται λοβιτούρες της τάξεως των 5 δις ευρώ, χωρίς ποτέ να ενημερώνει γι αυτές την ελληνική κοινωνία.

Για όσους τυχόν αγνοούν ποιος ήταν και συνεχίζει να είναι ο διαπιστευμένος εκπρόσωπος της χώρας μας στον ΟΟΣΑ τους πληροφορούμε ότι είναι ο κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος, πράγμα που ευκόλως διαπιστώνεται από το βιογραφικό του (κλικ εδώ). Μάλιστα ο εν λόγω επαίρεται πως κατέχει αυτή την θέση αδιαλείπτως από το 1994.
Συνεπώς τίθεται το αυτονόητο ερώτημα: είναι δυνατόν να μετατραπεί σε σημαιοφόρο του εξορθολογισμού ο άνθρωπος που είχε αναλάβει εργολαβικά να παραπλανά Διεθνείς Οργανισμούς;
Είναι δυνατόν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να αγνοεί τα έργα και τις ημέρες εκείνου που ανέλαβε επικεφαλής στον αποκαλούμενο «άθλο των συγχωνεύσεων»;
Εντέλει είναι δυνατόν ο παντός καιρού παραπλανών εκπρόσωπος να επιτίθεται με τρόπο αήθη σε κόμματα, συνδικαλιστές, στο ΕΣΥ, στους γιατρούς, στην κοινωνία ολόκληρη;
Κι όμως είναι…    
 
Πριν ένα χρόνο ο κ. Λιαρόπουλος ανέλαβε εργολαβικά και μάλιστα έναντι αδροτάτης αμοιβής να εκπονήσει μελέτη για συγχωνεύσεις των 4 Νοσοκομείων στο Λασίθι. Πριν ένα μήνα ο ίδιος παρουσίασε στο Ηράκλειο διαφορετικές μελέτες ευρισκόμενος παρά το πλευρό του Α. Λοβέρδου, ενώ τα ΜΑΤ ξυλοκοπούσαν και ψέκαζαν τους γιατρούς. Τώρα  είναι ο ίδιος που παριστάνει τον κωφάλαλο, ενώ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκης πετάει τις μελέτες του στο καλάθι των αχρήστων παρουσία του υφυπουργού Υγείας κ. Τιμοσίδη (κλικ εδώ).

Πρέπει να το παραδεχτούμε: ο κ. Λιαρόπουλος είναι αδιάβροχος.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply