Τὸ Radio Free Liberty μέσον προπαγάνδας τῶν …«περιουσίων»!

Και ξαφνικά ο όμιλος ραδιοφώνων των δολοφόνων της Νέας Τάξεως  συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με τους δήθεν «Φασίστες» της Ρωσσίας…
Και άρα συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με τον …«φασίστα» Πούτιν. Τὸ Radio Free Liberty μέσον προπαγάνδα τῶν ...«περιουσίων»!3

Τα ραδιόφωνα που συνόδευαν τις Πορτοκαλί ή Έγχρωμες Επαναστάσεις των σιωνιστών τοκογλύφων, σε όσες χώρες δεν ήταν υπόδουλες στους οργανισμούς, που ελέγχονται από αυτούς, είναι συνδεδεμένα με τις γνωστές ΜΚΟ υποθάλψεως τρομοκρατών του Soros, υπό τον τίτλο Open Society Foundations. Τὸ Radio Free Liberty μέσον προπαγάνδα τῶν ...«περιουσίων»!5Τὸ Radio Free Liberty μέσον προπαγάνδα τῶν ...«περιουσίων»!8
Τὸ Radio Free Liberty μέσον προπαγάνδα τῶν ...«περιουσίων»!1    Μέσω αυτών διακινούνται χρήματα σε …«δήθεν» αναρχικούς ή σε …«δήθεν» ακροδεξιούς ή σε …«δήθεν» ισλαμιστές, που αναλαμβάνουν την δημιουργία μία ψεύτικης επαναστάσεως, αναλόγως την κυβέρνηση που έχουν προς ανατροπή.

Την οργάνωση στο πεδίο μάχης αναλαμβάνει η OTPOR ή CANVAS και την διάχυση της φιλοΝΑΤΟϊκής, φιλοϊσραηλινής και φιλο-«ευρωπαϊκής» προπαγάνδας αναλαμβάνει το δίκτυο ραδιοφώνων και ιστοσελίδων του Radio Free Liberty.
Μέχρι να μην μείνει ούτε μία χώρα στον πλανήτη που να μην έχει μπει στο ΝΑΤΟ, να μην αποκτήσει Ιδιωτική Κεντρική Τράπεζα και να μην τροφοδοτεί με αίμα τους βρυκόλακες της τοκογλυφίας.

Ο Soros που επιτέθηκε στην Λίρα Αγγλίας και κατέκλεψε την χώρα, που επιτέθηκε στην Λιρέτα Ιταλίας και προκάλεσε τρελλή υποτίμηση, που επιτέθηκε και στην Ελλάδα μέσω των ΜΜΕ, προκαλώντας άνοδο των spread και ζημιές δισεκατομμυρίων, έχει ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ανθρώπους ανάμεσά μας, που αντί να είναι υπόλογοι για προδοσία, μας κάνουν «πολιτισμική» κατήχηση και μας παραδίδουν και μαθήματα ύφους και ήθους. Τὸ Radio Free Liberty μέσον προπαγάνδα τῶν ...«περιουσίων»!7Τὸ Radio Free Liberty μέσον προπαγάνδα τῶν ...«περιουσίων»!2 Τὸ Radio Free Liberty μέσον προπαγάνδα τῶν ...«περιουσίων»!4 Τὸ Radio Free Liberty μέσον προπαγάνδα τῶν ...«περιουσίων»!6
Και βέβαια  για να αναδειχθεί αυτή η σαπίλα των πρακτόρων ξένων συμφερόντων, βοήθησαν σάπιοι κύκλοι της «Δικαιοσύνης», …όπως είχαν βοηθήσει και παλαιότερα τους ξένους με το Ειδικό Δικαστήριο του Ανδρέα.

Κάτι τέτοιους φίλους-φίδια έχει ο Μπουτάρης που ευθύνονται για τεράστια απώλεια πλούτου, για ανεργία, για δυστυχία και για θάνατο και μας τους παρουσιάζει ως …ευεργέτες και μάλιστα «αριστερούς».
Αν δεν ξυπνήσουμε  θα μας φάνε οι ξένοι λύκοι και τα ελληνόφωνα λυκόπουλα που φορούν «προοδευτική» προβιά.

Σίγμα

(Visited 34 times, 1 visits today)
Leave a Reply