«Ἐπαναστατική» γυμναστικὴ στὴν Τουρκία, ἀπὸ τὰ δίκτυα τοῦ Soros!

Στην Τουρκία των 75 εκατομμυρίων κατοίκων μία κοπέλα δολοφονήθηκε βάναυσα από τον βιαστή της, ο οποίος την έκαψε ζωντανή.
Καλή αφορμή για …«επαναστατική» γυμναστική των δικτύων του Soros, που ξεσηκώνουν τα πλήθη σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας, με τελικό αποδέκτη τον ανεπιθύμητο Ερντογάν, κουμπάρο του ανεπιθύμητου Καραμανλή.

Ο παγκόσμιος σιωνιστικός τύπος πιάνει δουλειά και η είδηση γίνεται πρωτοσέλιδο παγκοσμίως με ταυτόχρονη μετατροπή της άτυχης κοπέλας σε σύμβολο αγώνα.
Προσπαθούν να συνδυάσουν το περιστατικό με την πολιτική του Ερντογάν, που κινείται αντίθετα στην Δυτική σαβουροκουλτούρα του Hollywood και σπρώχνει τους Τούρκους προς τις παραδόσεις τους.

Ολόιδιο περιστατικό βέβαια συνέβη και στην Ελλάδα και φυσικά τα δίκτυα του Soros, που έκαψαν την Αθήνα το 2008, δεν οργάνωσαν την παραμικρή διαμαρτυρία, διότι η κυβέρνησή μας τότε ήταν αφοσιωμένη πιστά στους τοκογλύφους.

Ακόμα κι ο Τσίπρας είχε απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις εναντίον των δοσιλόγων ΣαμαροΒενιζέλων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply