Νά μιλᾷ γιά πελατειακές σχέσεις ὁ διάδοχος αὐτῶν πού τίς δημιούργησαν;

Να σου μιλάει, χωρίς ντροπή, η 4η Γενιά Μητσοτάκη για …πελατειακό κράτος  και να μην αισθάνεσαι βλάκας, γίνεται;
Ο Κυριάκος της Miesens και των δεσμών με τους νταβατζήδες του ΔΟΛ …δεν ψηφίζει Παυλόπουλο κι αυτό μάλλον είναι προς τιμήν του Παυλόπουλου. Νά μιλᾷ γιά πελατειακές σχέσεις ὁ διάδοχος αὐτῶν πού τίς δημιούργησαν;1

Έβριζαν οι Νεοδημοκράτες τον Παυλόπουλο που μονιμοποίησε όσους προσέλαβε το ΠΑΣΟΚ με σύμβαση, έσκισαν τον Καραμανλή που διανοήθηκε να προσλάβει 1000 αγροφύλακες, που είχαν επιτύχει σε εξετάσεις από το 1993 κι έρχεται ο Μητσοτάκης, 4ης γενεάς στις πλάτες μας, να μιλήσει για πελατειακό κράτος.

Απο τον παππού του επίτιμου που λεγόταν Κωσταντής Μητσοτάκης, ιδρυτής του κόμματος, που παρέλαβε ο Βενιζέλος κι έκτοτε μας κυβερνούν εγγόνια και παιδιά της κυβερνήσεως Βενιζέλου.Νά μιλᾷ γιά πελατειακές σχέσεις ὁ διάδοχος αὐτῶν πού τίς δημιούργησαν;2

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι εγγονός 3ης γενεάς κι ο Κυριάκος δισέγγονος 4η γενεάς και ο Παυλος Μπακογιάννης 5ης γενεάς..
Μαζί μας ασταμάτητα  από το …1870.

Οικογένεια Μητσοτάκη

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply