Μὲ τὰ ἴδια (παλαιά) ὑλικά, ἔφτιαξαν …νέα κυβέρνησιν!

Ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που διαμαρτυρήθηκαν για την απαγόρευση χρήσεως κρατικών οχημάτων, είναι σαν τους άλλους, ο Τσίπρας τους καλεί να μην το επιδεικνύουν για να …παραταθεί η παραμονή τους στην εξουσία. Μὲ τὰ ἴδια (παλαιά) ὑλικά, ἔφτιαξαν ...νέα κυβέρνησιν!

Το φαίνεσθε τελικά σημαντικότερο του είναι πάντα.
Με τα ίδια κακά υλικά …παραμένεις στα ίδια χάλια.

Σίγμα

(Visited 15 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Μὲ τὰ ἴδια (παλαιά) ὑλικά, ἔφτιαξαν …νέα κυβέρνησιν!

 1. OI … ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ . ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ … ΑΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΗΣ … ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ (Μ)ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΠΕΡΙ … ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ .

  Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ … ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑΣ ΣΥΝΘΗΚΑΣ ΣΥΜΠΑΘΩ, ΑΓΝΟΕΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ … ´ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΌ´ ΚΑΙ ΑΝΤ´ΑΥΤΟΥ ΤΟ. … ´ΦΑΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΆ´

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ … ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΟΝ … ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΑΓΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ´ … ΕΓΩ ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΩ, ΕΣΥ ΜΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ, ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΑΛΛΟΣ … ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ … ΜΑΡΜΑΡΌ´, … ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ … ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ .

  Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, … ΜΕ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΟ … ´ΗΘΟΣ´ .

  Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ … ΓΥΜΝΟΛΑΙΜΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ … ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΝ … ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ, ΤΑ … ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΔΙΑΙΤΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ … ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ .

  Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗ … ΚΑΘΑΡΣΗ, ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ, ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,… ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ .

  ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ … ΧΟΧΟΛΟΥΣ .

  ΚΡΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ .

  DR SPIRO APOSTOLOU

Leave a Reply