Ἐξάλειψις «τρομοκρατίας»;

Η κυβέρνηση έπιασε την Αγγελική για να προσανατολίσει το λαό στα πραγματικά προβλήματα κόντρα στον αποπροσανατολισμό που επιχειρεί η χούντα των Σαμαροβενιζέλων που ήθελε να την πιάσει όσο ήταν κυβέρνηση αλλά δεν την έπιασε και τώρα που την πιάσαμε εμείς ο λαός χαίρεται και δεν ξεχνά τα προβλήματά του και καταδίκασε τους προδότες να μην μπορούν να πιάσουν την Αγγελική αφού την πιάσαμε εμείς και τώρα ζηλεύουν που δεν την έπιασαν αυτοί γιατί αν την έπιαναν θα αποπροσανατόλιζαν τον λαό.
Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο!

Ἀλικᾶκος Δημήτρης

Συνελήφθη η Αγγελική του ΞηρούἘξάλειψις «τρομοκρατίας»;

Στην σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής, που φέρεται να ήταν συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, προχώρησε η αστυνομία στην Σαλαμίνα.

Για την 22χρονη φοιτήτρια, που είχε στρατολογηθεί από τους «Πυρήνες της Φωτιάς» και ήταν το άτομο που τους τελευταίους μήνες έμεινε στο πλευρό του Ξηρού, η αντιτρομοκρατική είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη της Αγγελικής έρχεται μετά τις τρεις συλλήψεις των συνεργών του Ξηρού τις προηγούμενες ημέρες ενώ στην Σαλαμίνα συνελήφθη και η 36χρονη που συνδέεται με τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Σαλαμίνα βρίσκεται το σπίτι της μητέρας ηγετικού στελέχους των «Πυρήνων» που έχει προφυλακιστεί και εξετάζεται το σενάριο η Αγγελική να κρυβόταν εκεί τις τελευταίες ημέρες.

πηγή

Σάν πολύ γρήγορα δέν τούς …«μαντρώνουν»;;;

Ἕλλην Μαχητής

Τό δικό μου σχόλιον;
Χμμμ…
Τί σχέσιν ἔχει ἡ …«τρομοκρατία» μέ τό ἔγκλημα τοῦ κοινοῦ ποινικοῦ δικαίου;
Πότε ἀκριβῶς οἱ …«τρομοκρᾶτες» εἶχαν ἰδεολογίες; Ὅταν δέν πληρώνονταν; Καί γιατί ΟΛΕΣ οἱ …«τρομοκρατικές» ἐνέργειες ἔχουν ἀπαραιτήτως σχέσιν μέ κάποια …συμφέροντα;

Συμπτώσεις; Ἴσως…
Ἴσως ὅμως κι ὄχι…
Γιὰ τὴν ὥρα πάντως ἡ …κυβέρνησις (;;;) δὲν χρειάζεται ἀπὸ τὰ …δικά της παιδιὰ …ἀντιπολίτευσιν!
Ἀκόμη καὶ ἡ ἀστυνομία, ὁ στρατός, τὰ «ἀναρχικά» τοῦ Γκαγκάνα δουλεύουν γιὰ νὰ …ἐπιτύχῃ τὸ 4ον μνημόνιον

Φιλονόη

(Visited 29 times, 1 visits today)
Leave a Reply