Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ …«καρφίτσες».

Η «πρώτη φορά» αριστερή κυβέρνηση ενεργοποιεί τους πάλαι ποτέ ρουφιάνους ή «καρφίτσες», με την ελπίδα να μαζέψει φόρους. Οι ίδιοι που θεωρούσαν ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ όσους …«κάρφωναν» τους φοροφυγάδες, τώρα θα τους μετατρέψουν σε μισθοφορικό στρατό. Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».9

Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».15Σώμα που θα στελεχωθεί από πολίτες βραχείας απασχολήσεως, θα τους στέλνει …καλωδιωμένους με μικρόφωνα και κάμερες στις επιχειρήσεις για να καταγράφουν φορολογικές παραβάσεις. Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».12

Σημειώστε ότι για εμάς τους πολίτες παραμένει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ να βιντεσκοπήσουμε έναν εφοριακό να τ’ αρπάζει και παραμένει πλημμέλημα για έναν πολιτικό να δέχεται …«δωράκια» μέχρι 73.000 ευρώ (25.000.000 ψωροδραχμούλες κάποτε).

Ούτε λέξη φυσικά για την αναζήτηση των δισεκατομμυρίων των Ολυμπιακών Αγώνων, των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών κλπ.
Ο χρόνος περνά, οι εταιρείες κλείνουν και καίνε τα φορολογικά τους στοιχεία   και την Ελλάδα θα σώσουν οι πολίτες, που για ένα …χαρτζιλίκι θα ρουφιανεύουν ο ένας τον άλλον, ώστε να μην εκνευρίζεται το ΔΝΤ με πιθανές καθυστερήσεις.

Στις υπηρεσίες έφτασαν μέχρι σήμερα 70.000 καταγγελίες  αλλά …δεν σώθηκε η οικονομία μας, όταν από την άλλη μεριά το κράτος έδινε 1.500.000 ευρώ για δύο αυτοκίνητα…

Για την φοροδιαφυγή των τοκογλύφων και των πελατών τους αρκεί μια …συγγνώμη.
Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».11Δεν υπάρχουν νόμοι που να εφαρμόζονται στους τοκογλύφους.

Και για το αρχείο σας δείτε πως αντιμετώπιζαν οι πράκτορες των εφημερίδων τις καταγγελίες φοροδιαφυγής επί Καραμανλή και πως άλλαξε η στάση τους μετά, επί κυβερνήσεως ΔΝΤ και Goldman Sachs.  Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».14Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».13 Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».10    Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».3 Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».2

Σίγμα

Μα δεν έχεις λίγη αξιοπρέπεια ρε δημοσιογράφε;

Ήταν 22 Ιουνίου 2009. Η κυβέρνηση Καραμανλή, διεπίστωνε τα δημοσιονομικά αδιέξοδα της χώρας και έπαιρνε ή προσπαθούσε να πάρει κάποια μέτρα. Ανάμεσα σε αυτά και μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Ένα από τα μέτρα ήταν η δημιουργία φόρμας υποβολής καταγγελιών στο site της Υ.Π.Ε.Ε. και η λειτουργία του τηλεφωνικού αριθμού 210-34.01.113, στον οποίο, κάθε πολίτης θα μπορούσε να καταγγείλει κάποιον για φοροδιαφυγή.
Διαβάστε την παρουσίαση της ειδήσεως από το taxalia Δεν σας έδωσε απόδειξη το μαγαζί; Ενημερώστε την εφορία σε αυτό το link ! που πρώτο εντόπισε τότε το blog μας (ο σύντροφος dimokratis!) και το «έπιασαν» δυό μέρες μετά και οι εφημερίδες.

Δείτε τώρα τις αντιδράσεις του τύπου, τότε (22-6-2009, με ΝΔ):

Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».2

η λέξη «καταδότες» δίνει και παίρνει

Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».3

έμφαση στις «έντονες αντιδράσεις»” από άλλη εφημερίδα

Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».6

«ηλεκτρονικός χαφιεδισμός», από άλλη

Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».14

ούτε ο Τράγκας δεν έμεινε αμέτοχος!!! «Γίνε και συ καταδότης» έγραφε στις 22-6-2009, ο Τράγκας !Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».8 Σήμερα;

Σήμερα, η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ καλεί τους πολίτες, να κάνουν α-κ-ρ-ι-β-ώ-ς το ίδιο! Όχι μόνο δεν κατήργησε την ηλεκτρονική υποβολή (δείτε την εδώ: http://www.ypee.gr/ypeenew/PIndex.aspx?pid=23, μια χαρά δεν δουλεύει;), αλλά έκανε και τον τηλεφωνικό αριθμό «χαφιεδίσματος» ….τετραψήφιο, για ευκολία!!! (τηλ.15-17).

Και πώς τα βλέπουν όλα αυτά οι ίδιες εφημερίδες;
Για την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (το θυμάστε το πρωτοσέλιδο πιό πάνω;)
απλά «βρίσκεται σε λειτουργία το τηλ.κέντρο καταγγελιών…..»

που είναι τα ουρλιαχτά για χαφιέδες ρε παιδιά;

Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».5

μάλιστα, σε άλλο σημείο, προτρέπει έμμεσα, να χρησιμοποιούμε τον τηλεφωνικό αριθμό, αφού κάποιοι «πλούτισαν πτωχεύοντας το κράτος».
Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».4

το ΒΗΜΑ, ακόμη καλλίτερο!!!!

Η είδηση σήμερα 26-5-2010. Δείτε πώς παρουσιάζεται από το ΒΗΜΑ:
Για την διερεύνηση επωνύμων και ανωνύμων καταγγελιών πολιτών, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1517, το υπουργείο Οικονομικών προχωρεί σε 50 έρευνες-ΕΔΕ κατά υπαλλήλων σε 31 ΔΟΥ, 10 τελωνεία, ΣΔΟΕ, ΠΕΚ και Κτηματικές Υπηρεσίες σε όλη την χώρα. Οι καταγγελίες που θα διερευνηθούν αφορούν σε χρηματισμό, παράνομη οικονομική δραστηριότητα, παράνομο πλουτισμό, μεγάλο ύψος καταθέσεων, παραλείψεις ελέγχου παραστατικών επιχειρήσεων, ευνοϊκότερο υπολογισμό φόρων φυσικών ή νομικών προσώπων, παράνομη έκδοση φορολογικής ενημερότητας, πλαστά στοιχεία, πλημμελή παραστατικά τελωνειακών ελέγχων, παρανόμους εκτελωνισμούς, ενδεχομένως λαθρεμπόριο, διαφυγόντα έσοδα από δασμούς, χρηματισμό από διερχόμενα τα σύνορα φορτηγά, χρηματισμό κατά τον εφοδιασμό πλοίων κτλ. Αξίζει να τονιστεί ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει την δυνατότητα στους πολίτες να παίξουν οι ίδιοι ενεργό και σημαντικό ρόλο στην πάταξη φαινομένων φοροδιαφυγής και άλλων φορολογικών και οικονομικών παραβάσεων. Για τον λόγο αυτόν έχει δημιουργήσει το τηλεφωνικό κέντρο καταγγελιών 1517, όπου οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται με στόχο να εντοπισθούν και να διερευνηθούν αυτά τα φαινόμενα.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=16&artId=333741&dt=26/05/2010#ixzz0p2zDPrNN

 

Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ ...«καρφίτσες».1

δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, πέραν από το:
φίλοι δημοσιογράφοι, δεν είναι ο γιαλός στραβός, εσείς στραβά αρμενίζετε.
Αν υπηρετείτε με τέτοιο κομματοσκυλισμό την ενημέρωση, είναι να μην τα ακούτε από τον κόσμο;

Kαι κάτι για σένα φίλε Πασοκτζή: μην το παίρνεις κομματικά. Το θέμα δεν το έκανα για να σου πώ, ότι οι άλλοι είναι καλλίτεροι. Απλά, σου λέω εδώ και χρόνια, ότι το άσπρο είναι άσπρο, είτε κυβερνάει Καραμανλής, είτε Παπανδρέου και το μαύρο είναι μαύρο. Και ξέρω ότι με καταλαβαίνεις πολύ καλά, όσο «βαμμένος πράσινος» κι αν είσαι. Γιατί θέλεις κι εσύ αλήθειες από την δημοσιογραφία και όχι στρατευμένα παπαγαλάκια.

ΤΑΧΑΛΙΑ

(Visited 53 times, 1 visits today)
One thought on “Ἀριστεροὶ ῥουφιάνοι ἤ …«καρφίτσες».

Leave a Reply