Πρέπει νὰ ἐκπαιδευθοῦμε στὴν …ὁμοφυλοφιλία!!!

Μετά τους gay βρυκόλακες στο True Blood (Αληθινό Αίμα), η λογοτεχνία θα εμπλουτιστεί με μία νέα ιστορία της σειράς του «Πολέμου των Άστρων», όπου θα υπάρχει και μία …λεσβία ανάμεσα στους ήρωες.

Στο BBC, που έχει διευθυντή τον τραπεζίτη Marcus Agius, γαμπρό του Evelyn Rothschild, διατάχθηκε να αυξηθούν οι gay παρουσιαστές στα παιδικά προγράμματα.

Πρέπει νὰ ἐκπαιδευθοῦμε στὴν ...ὁμοφυλοφιλία!!!1
Εκεί έξω βλέπετε υπάρχουν …«φωτισμένα» μυαλά, που αγωνίζονται καθημερινά να μας …«εξανθρωπίσουν» και να μας …«εκπολιτίσουν».
Επιβάλλουν όλη την ημέρα εικόνες απίστευτης κι άσκοπης αρρωστημένης βίας, διαστρεβλώνουν την αλήθεια κι εξοντώνουν εκατομμύρια αμάχους και μετά …σκίζονται για την διαφορετικότητα και τα δικαιώματα των gay.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Πρέπει νὰ ἐκπαιδευθοῦμε στὴν …ὁμοφυλοφιλία!!!

  1. Είσαι πολύ πίσω Σίγμα….Παρακακωλούντας σειρές στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ που από την αρχή να μην έχει γκέυ (άντρες ή γυναίκες), να μην δείχνει γλώσσόφιλα μεταξύ αυτών, ή να μην έχει αίμα, βία, ξωτικά, κλπ. Έτσι μεγαλώνουν οι νεολαίες των Αμερικάνων και δυστυχώς και των Ευρωπαίων πλέον. Από ανώμαλους βιτσιόζους αιμοχαρείς των ΜΜΕ που στοχεύουν στην επόμενη γενιά.

Leave a Reply