Πρέπει νὰ ἐκπαιδευθοῦμε στὴν …ὁμοφυλοφιλία!!!

Μετά τους gay βρυκόλακες στο True Blood (Αληθινό Αίμα), η λογοτεχνία θα εμπλουτιστεί με μία νέα ιστορία της σειράς του «Πολέμου των Άστρων», όπου θα υπάρχει και μία …λεσβία ανάμεσα στους ήρωες. Πρέπει νὰ ἐκπαιδευθοῦμε στὴν ...ὁμοφυλοφιλία!!!3Πρέπει νὰ ἐκπαιδευθοῦμε στὴν ...ὁμοφυλοφιλία!!!2

Στο BBC, που έχει διευθυντή τον τραπεζίτη Marcus Agius, γαμπρό του Evelyn Rothschild, διατάχθηκε να αυξηθούν οι gay παρουσιαστές στα παιδικά προγράμματα.

Πρέπει νὰ ἐκπαιδευθοῦμε στὴν ...ὁμοφυλοφιλία!!!1
Εκεί έξω βλέπετε υπάρχουν …«φωτισμένα» μυαλά, που αγωνίζονται καθημερινά να μας …«εξανθρωπίσουν» και να μας …«εκπολιτίσουν».
Επιβάλλουν όλη την ημέρα εικόνες απίστευτης κι άσκοπης αρρωστημένης βίας, διαστρεβλώνουν την αλήθεια κι εξοντώνουν εκατομμύρια αμάχους και μετά …σκίζονται για την διαφορετικότητα και τα δικαιώματα των gay.

Σίγμα

(Visited 99 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Πρέπει νὰ ἐκπαιδευθοῦμε στὴν …ὁμοφυλοφιλία!!!

  1. Είσαι πολύ πίσω Σίγμα….Παρακακωλούντας σειρές στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ που από την αρχή να μην έχει γκέυ (άντρες ή γυναίκες), να μην δείχνει γλώσσόφιλα μεταξύ αυτών, ή να μην έχει αίμα, βία, ξωτικά, κλπ. Έτσι μεγαλώνουν οι νεολαίες των Αμερικάνων και δυστυχώς και των Ευρωπαίων πλέον. Από ανώμαλους βιτσιόζους αιμοχαρείς των ΜΜΕ που στοχεύουν στην επόμενη γενιά.

Leave a Reply