Ἡ ἀπόπειρα δολοφονίας Καραμανλῆ ἀποδεικνύει πὼς ΔΕΝ ἔχουμε κράτος!!!

Ἡ ἀπόπειρα δολοφονίας Καραμανλῆ ἀποδεικνύει πὼς ΔΕΝ ἔχουμε κράτος!!!1Δεν είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν αλλά να του δείξουν ότι είναι σε θέση να το κάνουν ώστε να φρενάρει.
Ήταν εμπλοκή «ελεγχομένου» τύπου, όπως έγραφαν τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ.
Σαν να έλεγαν: «Γεια σου Κωστάκη ..
.εδώ είμαστε!»
…και απήντησαν οι Ρώσσοι:  «Κι εμείς εδώ είμαστε κορίτσια».

Φυσικά έλλειπε η διαβρωμένη ΕΥΠ από την συνάντηση…

Σίγμα

«Ημουν στην ομάδα που σχεδίαζε δολοφονία του Καραμανλή»

«ΠΥΘΙΑ 1»: Πολιτικό και κατασκοπευτικό θρίλερ

Νέα τροπή στην έρευνα – Μάρτυρας-κλειδί καταθέτει στον ανακριτή πως έλαβε μέρος στο σχέδιο με το όνομα «Πυθία 1» και δηλώνει ότι έχει στοιχεία.
Νέα τροπή στην δικαστική έρευνα για το σχέδιο «Πυθία 1», το αποκαλούμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, δίνει με κατάθεσή του στον ανακριτή Δημήτρη Φούκα μάρτυρας-κλειδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω μάρτυρας, που είναι τρόφιμος των φυλακών, κατέθεσε στον ανακριτή ότι έχει στην διάθεσή του αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ομάδα προσώπων επί μήνες δούλευε άοκνα αλλά και διακριτικά προς την κατεύθυνση συγκεντρώσεως στοιχείων και πληροφοριών, σχετικά με τις πρωτοβουλίες, αλλά και την δράση της τότε κυβερνήσεως του κ. Κώστα Καραμανλή, κυρίως σε εθνικά θέματα. Με βιτρίνα τον πατριωτισμό τους και την αγάπη τους για την Ελλάδα, όπως φέρεται να καταθέτει ο συγκεκριμένος μάρτυρας, τα εν λόγω πρόσωπα, που προέρχονταν από ετερόκλητους χώρους και εργασιακούς τομείς, συγκέντρωναν τις πληροφορίες καταφέρνοντας σε αρκετές περιπτώσεις να σπάσουν τον απόρρητο χαρακτήρα των σχεδιασμών της κυβερνήσεως. Ο μάρτυρας, η κατάθεση του οποίου αξιολογείται από τις Αρχές, φέρεται να κατέθεσε στον κ. Φούκα ότι ο ίδιος ήταν μέλος της συγκεκριμένης ομάδας και μεταξύ των καθηκόντων που του είχαν ανατεθεί ήταν να παρακολουθεί και να διασταυρώνει τις δημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο, αλλά και τον Τύπο, σχετικά με εξαγγελίες και σχεδιασμούς της κυβερνήσεως για εθνικά θέματα μείζονος σημασίας.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει καταδικάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες σε ισόβια για ανθρωποκτονία, σε μια υπόθεση που αφορά στο οργανωμένο έγκλημα, και εκτίει την κάθειρξή του στις Φυλακές Κορυδαλλού. «Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όσα λέει δεν πρέπει να ερευνηθούν και να αξιολογηθούν», τονίζουν αρμόδιες δικαστικές, πηγές που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο πρόσωπο να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα γύρω από αυτό το πολιτικο-κατασκοπευτικό θρίλερ. Ιδιαίτερα από την στιγμή που ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει: «Ημουν μέλος ομάδας που δούλευε για τη συγκέντρωση απορρήτων πληροφοριών στο πλαίσιο του σχεδίου «Πυθία 1».».

Επιπλέον, ο ίδιος φέρεται να επιμένει ότι όσα λέει είναι απολύτως αληθή και μάλιστα έχει επιφυλαχθεί να προσκομίσει τις επόμενες ημέρες και στοιχεία στον ανακριτή, που θα «δένουν» την μαρτυρία του και θα αποδεικνύουν το βάσιμο των ισχυρισμών του. Η εκκρεμότητα αυτή, δηλαδή η ολοκλήρωση της καταθέσεως του συγκεκριμένου προσώπου, όπως και άλλα ζητήματα εξίσου σοβαρά, αναφορικά με την απίστευτη αυτή ιστορία, κρατούν, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοικτή την ανάκριση για την υπόθεση κατασκοπείας, τουλάχιστον ως προς αυτό το σκέλος που αφορά στο σχέδιο «Πυθία 1».

Οι αρμόδιες αρχές μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη έχουν πλέον βεβαιωθεί ότι για την υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου δεν δούλευαν μόνο επαγγελματίες πράκτορες, αλλά και πρόσωπα που κατείχαν νευραλγικά πόστα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και λόγω της θέσεώς τους μπορούσαν να συλλέγουν με άνεση τις σχεδόν απόρρητες πληροφορίες.

H παρακολούθηση του Κ. Καραμανλή

Όπως έχει προκύψει, στο πλαίσιο των δικαστικών ερευνών που προηγήθηκαν -έχουν εξάλλου ασκηθεί ποινικές διώξεις-, το σχέδιο με την κωδική ονομασία «Πυθία 1» προέβλεπε τόσο την πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση της χώρας, με κοινωνική αναταραχή και τρομοκρατικές ενέργειες, όσο και την δημιουργία προβλημάτων στην εξωτερική πολιτική. Μάλιστα, στο πλαίσιο της υλοποιήσεως του σχεδίου έλαβε χώρα παρακολούθηση του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με πλέον γνωστό το σκηνικό αντιπαρακολουθήσεως που φέρεται να είχε στηθεί στο κέντρο της Αθήνας.

Ρώσσοι πράκτορες

Πιο συγκεκριμένα, ομάδες των πρακτόρων της ρωσσικής υπηρεσίας FSB ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με άνδρες άλλης ομάδος που παρακολουθούσε το αυτοκίνητο του κ. Καραμανλή στην περιοχή της Νέας Μάκρης.

Η ανάκριση για την μεγάλη υπόθεση που απασχολεί την Δικαιοσύνη από το 2006, όταν τρεις υπουργοί της τότε κυβερνήσεως Καραμανλή έδωσαν στην δημοσιότητα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία μέλη της κυβερνήσεως και κορυφαίοι αξιωματούχοι είχαν πέσει θύματα υποκλοπών, οδεύει προς το τέλος της. Ήδη, μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της έρευνας έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την δράση του 65χρονου πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών σχετικά με την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών και έχει εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή του, ενώ αναμένεται και διάταξη που θα επιτρέπει την δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Μάλιστα, η δράση του συγκεκριμένου προσώπου που διατηρεί στενούς δεσμούς με την Ελλάδα -είναι παντρεμένος με Ελληνίδα- δεν φαίνεται να περιορίζεται μόνο στις τηλεφωνικές υποκλοπές μελών της κυβερνήσεως Καραμανλή. Το άλλοτε ενεργό στέλεχος της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας φαίνεται πως έχει ενεργό συμμετοχή και στην υλοποίηση του σχεδίου «Πυθία 1». Δικαστικές πηγές δεν αποκλείουν πλέον το σχέδιο να είχε ως σκοπό να ανατρέψει τις προσπάθειες της τότε κυβερνήσεως να βελτιώσει τις ενεργειακές σχέσεις της Ελλάδας με την Ρωσσία.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Συλλαμβάνεται ο αρχηγός της ΕΥΠἩ ἀπόπειρα δολοφονίας Καραμανλῆ ἀποδεικνύει πὼς ΔΕΝ ἔχουμε κράτος!!!2

Για την απόπειρα δολοφονίας του Καραμανλή. Ο ανακριτής Δημ. Φούκας εξέδωσε ένταλμα συλλήψεως και για Αμερικανό πράκτορα που συμμετείχε στην απόπειρα.  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σε δικαστικό πλέον επίπεδο για το γιγαντιαίο πολιτικό σκάνδαλο του δικτύου υποκλοπών, που είχαν στήσει οι Αμερικανοί για να παρακολουθούν τις συνομιλίες του Κ. Καραμανλή όταν ήταν πρωθυπουργός και στο βρώμικο σχέδιο «Πυθία» που προέβλεπε την δολοφονία του για να μην υπογράψει τις συμβάσεις για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου South Stream με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, που άλλαζαν τον ενεργειακό χάρτη στην Ευρώπη.

Ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας που χειρίζεται τις δύο αυτές υποθέσεις, οι οποίες συνδέονται άρρηκτα, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών που έστησαν την συνωμοσία, όσο και με τον τελικό στρατηγικό στόχο που ήταν ο ίδιος, ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, εξέδωσε χθες ένταλμα συλλήψεως σε βάρος του Αμερικανού πράκτορα William B., που θεωρείται ο μεγάλος πρωταγωνιστής του δικτύου υποκλοπών, μέσω του οποίου παρακολουθούσαν τις συνομιλίες του Κ. Καραμανλή και των μελών της τότε κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα συλλήψεως θα εκδοθούν και για δύο Έλληνες που συμμετείχαν ενεργά στην συνωμοσία που είχε στηθεί σε βάρος του τότε πρωθυπουργού.
Ο ένας από αυτούς πρόκειται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κατασκοπεία, αφού τροφοδοτούσε το σύστημα των Αμερικανών με απόρρητες κρατικές πληροφορίες.

Πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο τώρα εργάζεται σε διεθνή οργανισμό. Το δεύτερο ένταλμα θα εκδοθεί σε βάρος πρώην διοικητή της ΚΥΠ και στενού φίλου του Γ. Παπανδρέου. Ο ανακριτής κ. Φούκας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην αποκάλυψη όλων των εμπλεκομένων στα δύο αυτά γιγαντιαία σκάνδαλα και να τους οδηγήσει στην Δικαιοσύνη, προκειμένου να λογοδοτήσουν, τόσο για την υπόθεση κατασκοπείας σε βάρος της ελληνικής κυβερνήσεως, όσο και για το σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Δικαιοσύνη τολμάει να εκδώσει ένταλμα σε βάρος Αμερικανού πράκτορα, ο οποίος μάλιστα είχε διπλωματική κάλυψη, εμφανιζόμενος ως δήθεν πρώτος γραμματέας της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ένας 65χρονος Αμερικανός υπήκοος, πρώην υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ, καταζητείται με ένταλμα συλλήψεως που εξέδωσε πριν από λίγο ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας που χειρίζεται το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και υπουργών της κυβερνήσεώς του. Ο κ. Φούκας για να ξέρετε είναι γιός του αρεοπαγίτη Φούκα, αναπληρωτή προέδρου στις δίκες τρομοκρατίας και ενός από τους παρολίγον προέδρους του Αρείου Πάγου.

Τώρα ο Αμερικανός, είναι ο William B., που σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα των δικαστικών αρχών είναι ο πρωταγωνιστής, καθώς από τα στοιχεία που έχουν έως τώρα συγκεντρωθεί, προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο 65χρονος ήταν αυτός που αγόρασε από τον Πειραιά τα καρτοκινητά-σκιές, και πώς πηγαινοερχόταν στις ΗΠΑ το επίμαχο διάστημα που γίνονταν οι υποκλοπές, έως τον Μάρτιο του 2005 δηλαδή. Το πρόσωπο αυτό φέρεται ότι ήταν επιχειρησιακό στέλεχος του κλιμακίου της CIA στην Αθήνα από τα μέσα της δεκαετίας του 90.

Το καλοκαίρι, ο δικηγόρος του είχε έρθει σε επαφή με τον κ. Φούκα προκειμένου να τον ενημερώσει ότι ο πελάτης του πρόκειται να προσέλθει και να συνεργαστεί με την ανάκριση, δίνοντας ενδεχομένως χρήσιμες πληροφορίες. Ωστόσο αυτό δεν έγινε. Έκτοτε  ο ανακριτής συγκέντρωσε και άλλα στοιχεία, τα οποία οδήγησαν στον εντοπισμό κτιρίου στα Νότια Προάστια, όπου είχε τοποθετηθεί κεραία από τους δράστες των υποκλοπών, και προφανώς ήταν το «στρατηγείο» τους. Στο ίδιο σημείο μάλιστα φαίνεται να λειτουργούσε στο παρελθόν και δεύτερη κεραία, η οποία ήταν –όπως εκτιμάται – κεραία υποδοχής πληροφοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής έφτασε στο ένταλμα συλλήψεως αφού προηγουμένως διασταύρωσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο αγόρασε τον Ιούνιο του 2004 από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στον Πειραιά, 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων, οι τρεις από τις οποίες χρησιμοποιήθηκαν ως καρτοκινητά σκιές στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών. Επιπλέον, από την άρση του απορρήτου που ακολούθησε προέκυψε ότι η μία τηλεφωνική σύνδεση ενεργοποιήθηκε και σε άλλη συσκευή, στην οποία ενεργοποιήθηκε και δεύτερη σύνδεση με στοιχεία συνδρομητή «Πρεσβεία ΗΠΑ Βασ. Σοφίας 91». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, μετά την αποκάλυψη της υποθέσεως των υποκλοπών, απομακρύνθηκε από την Ελλάδα και επανήλθε τον Αύγουστο του 2005, με διπλωματική πλέον ιδιότητα, ως πρώτος γραμματέας της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Προέκυψε από την έρευνα ότι την αγορά των τηλεφωνικών συσκευών είχε κάνει η σύζυγός του, η οποία και αναγνωρίσθηκε από την υπεύθυνη του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε συνεργασία με τις ελληνικές υπηρεσίες, κυρίως σε θέματα αντιμετωπίσεως τρομοκρατίας, με πλέον χαρακτηριστική την συμμετοχή του σε επιχείρηση με την κωδική ονομασία «δίκτυ», η οποία αφορούσε στην απομάκρυνση μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών από την πρεσβεία του Ιράκ το 2003. Ελέγχεται ακόμα η πιθανή εμπλοκή του και στο σχέδιο Πηθεία που φέρεται να αφορούσε σε σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή.

κόντρα

 

(Visited 120 times, 1 visits today)
One thought on “Ἡ ἀπόπειρα δολοφονίας Καραμανλῆ ἀποδεικνύει πὼς ΔΕΝ ἔχουμε κράτος!!!

Leave a Reply