Τὰ ΜΜΕ …ἀποφεύγουν νὰ μιλοῦν γιὰ πράκτορες!!!

Έχετε προσέξει πόσες ώρες διαθέτουν τα κανάλια για τον θάνατο του νεαρού Γιακουμάκη και πώς αποφεύγουν να μιλήσουν για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή; Τὰ ΜΜΕ ...ἀποφεύγουν νὰ μιλοῦν γιὰ πράκτορες!!!

Οι δημοσιογράφοι-πράκτορες, που για δεκαετίες πάσχιζαν να πείσουν τους πολίτες ότι οι τρομοκράτες είναι …αυθόρμητοι ιδεολόγοι, εξοπλισμένοι κι εκπαιδευμένοι …ανιδιοτελείς ήρωες, που αγωνίζονται για τον …Μαρξισμό.
Δημοσιογράφοι και Δολοφόνοι, συνάδελφοι στο ίδιο PayRoll της Μοσάντ, φρόντιζαν για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και της Δικαιοσύνης, ώστε οι δήθεν τρομοκράτες να προλάβουν να καθαρίσουν το τοπίο στην χώρα από τους ανεπιθύμητους και παράλληλα να συμμορφώνονται και οι αντιδραστικοί.

Οι πράκτορες της δημοσιογραφίας που ποτέ δεν ανέφεραν ανάμιξη ξένων υπηρεσιών και επαγγελματιών δολοφόνων, ήταν αυτοί που αποκαλούσαν τους 170 εμπρησμούς δασών σε 24 ώρες …φυσικό φαινόμενο.

Ομοίως όταν οι πράκτορες της Μοσάντ συντόνιζαν την πυρπόληση του κέντρου της Αθήνας από το Indymedia,  οι δημοσιογράφοι μιλούσαν για την γενεά των …700 ευρώ.
Κι όταν το θέμα του Indymedia πήγε στην Δικαιοσύνη, τους ενόχους υπερασπίστηκε η …Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι σημερινοί «σωτήρες» με τις …«επαναστατικές» τους δράσεις και τα …«επαναστατικά» τους συνδικαλιστικά δίκτυα, είχαν βοηθήσει στην δημιουργία χάους, με αφορμή τον θάνατο του Αλέξη, στρώνοντας το χαλί του ΔΝΤ.

Σίγμα

Νέους μάρτυρες καλεί ο ανακριτής για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Νέους μάρτυρες φέρεται ότι προτίθεται να καλέσει για κατάθεση ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας στην υπόθεση διερευνήσεως του «Σχεδίου Πυθία», που αφορά στην απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους πρώην υπουργούς Πέτρο Μολυβιάτη και Γιάννη Βαληνάκη, ενώ φέρεται να προτίθεται επίσης να καλέσει για κατάθεση τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των προσώπων που παρακολουθούντο στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Οι κλήσεις αυτές συνδέονται με τους ισχυρισμούς από μάρτυρα – κλειδί που είναι ποινικός κρατούμενος και έχει ήδη καταθέσει μία φορά στον κ Φούκα, ενώ την περασμένη εβδομάδα έστειλε υπόμνημα στον ανακριτή με το οποίο καταγγέλλει ότι τα πρόσωπα που τον στρατολόγησαν στην ομάδα παρακολουθήσεως του κ. Καραμανλή έχουν σχέση με μέλη της οργανώσεως «Σέχτα Επαναστατών», η οποία ανέλαβε με προκήρυξη την ευθύνη για την δολοφονία δημοσιογράφου.

Σύμφωνα πάντοτε με το Βήμα, εμφανίζεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για το Σχέδιο Πυθία και τις παρακολουθήσεις του κ. Καραμανλή την περίοδο 2007 – 2009, ενώ τώρα δηλώνει ότι γνωρίζει στοιχεία και για την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια τον Ιούλιο του 2010.

Το πρόσωπο αυτό έχει καταδικασθεί για φόνο, που αρνείται όμως ότι τον διέπραξε.

Μάλιστα αναφέρεται σε γιάφκες στο κέντρο της Αθήνας μέσω των οποίων διακινούντο όπλα και πυρομαχικά, ενώ υποστηρίζει ότι διαθέτει στοιχεία και για την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο ΑΤ της Αγίας Παρασκευής τον Οκτώβριο του 2009.

Υποστηρίζει ακόμα ότι θα προσκομίσει ντοκουμέντα για να θεμελιώσει τις καταγγελίες του για τις παρακολουθήσεις αλλά και του σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας, ενώ αναφέρεται στην επίσκεψη του Τούρκου τότε πρωθυπουργού κ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας το 2010 όπου κατά τον ίδιο στοχοποιήθηκαν δημοσιογράφοι και δικαστές και ισχυρίζεται ότι παραδόθηκε οπλισμός σε ομάδες ακροαριστερών ακροδεξιών, αναρχικών και άλλων.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αμειβόταν από τους «ανωτέρους» του, αλλά είχε πεισθεί ότι λειτουργεί για το κοινό καλό και είχε ενταχθεί στη συγκεκριμένη ομάδα προσώπων το 2006, λαμβάνοντας οδηγίες μέσω σημειωμάτων από πρόσωπα που δεν γνώριζε και ότι οι σχέσεις τους διεκόπησαν.

Κατά το δημοσίευμα ο ποινικός κρατούμενος σχετιζόταν με φύλαξη εταιρείας αλλά του είχε ανατεθεί να διερευνά κυβερνητικές ιστοσελίδες και να αναφέρει πληροφορίες που εντόπιζε σε αυτές.

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου έχει κληθεί ο συγκεκριμένος μάρτυρας για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με όσα καταγγέλλει και κυρίως για να προσκομίσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι διαθέτει.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Τὰ ΜΜΕ …ἀποφεύγουν νὰ μιλοῦν γιὰ πράκτορες!!!

Leave a Reply