Ὁ Δραγασάκης ΞΕΠΟΥΛΑ ὅσο ὅσο ἀλλὰ μὲ …ἀριστερὸ τρόπο!!!

Πρώτη φορά αριστερά πολλοστή φορά …κορόιδα.Ὁ Δραγασάκης ΞΕΠΟΥΛΑ ὅσο ὅσο ἀλλὰ μὲ ...ἀριστερὸ τρόπο!!!1

O Δραγασάκης, του London School of Economics των Rothschild, ξεπουλάει, λες και οι προηγούμενοι απόφοιτοι του ίδιου σχολείου δεν ήξεραν να ξεπουλήσουν.
Τα πρόσωπα αλλάζουν …η ατζέντα μένει ίδια.
Αυτά σπούδασαν…αυτά εφαρμόζουν.

Μεγαλωμένοι όλοι τους στα γόνατα των Rothschild…
Και να θέλουν, δεν μπορούν να σκεφθούν ενάντια σ’ αυτά τα συμφέροντα.
Πήραν πτυχία και προωθήθηκαν επειδή ακριβώς ήταν ΑΡΙΣΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ στα σχολεία της Νέας Τάξεως.
Επειδή αποστήθισαν, επανέλαβαν και δίδαξαν ό,τι ακριβώς συνέφερε στην διεθνή μαφία των τοκογλύφων.

Να ξεπουλάς οργανισμούς στρατηγικής σημασίας, γνωρίζοντας ότι μόνο τα γεράκια τύπου Soros και Paulson μπορούν να αγοράσουν, αποκλείοντας ταυτόχρονα τους Ρώσσους επενδυτές, με εντολή των …«περιουσίων», δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Οι πρώτοι που θα πλήρωναν για λιμάνι στο Αιγαίο  θα ήταν οι Ρώσσοι, αλλά σκόπιμα αποκλείονται από όλους τους διαγωνισμούς.
Άλλωστε όπως είπε κι ο Μηλιός η συνεργασία με τους κομμουνιστές Κινέζους και τον Πούτιν, ένα πρώην στέλεχος της κομμουνιστικής KGB αφορά στους …εθνικιστές! Ὁ Δραγασάκης ΞΕΠΟΥΛΑ ὅσο ὅσο ἀλλὰ μὲ ...ἀριστερὸ τρόπο!!!2

Προφανώς η στήριξη της Δύσεως στους ακροδεξιούς της Ουκρανίας, ή παλαιότερα στον Δικτάτορα Πινοσέτ, βρίσκει σύμφωνους τους …«αριστερούς», τύπου Μηλιού.

Γι’ αυτό μην μπερδεύεστε με τις υποκριτικές ταμπέλες αριστεράς και δεξιάς, γιατί όλoι είναι εξίσου λαμόγια και υπηρετούν ακριβώς τα ίδια συμφέροντα.
Διαφορετικές αφετηρίες, ένας ο στόχος για όλους!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply