Τὰ σύμβολα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στὴν Οὐκρανία!!!

Απαγορεύτηκαν τα σύμβολα της Σοβιετικής Ενώσεως στην Ουκρανία, γιατί οι φιλορώσσοι είναι αριστεροί κι απαγορεύτηκαν και τα Ναζιστικά σύμβολα επειδή ο φυτευτός αρχηγός του …«Δεξιού Τομέα» είναι εβραίος.

Δεν θα ακούσετε φυσικά διαμαρτυρίες από τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης για την ποινικοποίηση των αγαπημένων τους συμβόλων, γιατι κι αυτά τα κόμματα ήταν μέρος του ίδιου σιωνιστικού σχεδίου.

Κι αφού οι επικυρίαρχοι απεφάσισαν ακροδεξιά αντιρωσσική κυβέρνηση για τους Ουκρανούς, οι …«δήθεν» αριστεροί όλης της Ευρώπης θα κάνουν τις πάπιες, μιας και οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας είναι πιο …«δημοκράτες» από τον ανατραπέντα φιλορώσσο Γιανουκόβιτς.

Ό,τι και να ψηφίσουν οι Ουκρανοί, οι ξένοι θα αποφασίσουν για το ποιος θα κυβερνήσει την χώρα.
Κι αν αυτό δεν συμβεί με …«δημοκρατικές» εκλογές, θα συμβεί με …«αυθόρμητη επανάσταση» κι αιματοχυσία.

«…«Σύμβολα, περιλαμβανομένων των πεντάκτινων αστεριών και των σφυροδρέπανων, θα εξαφανιστούν από τους δρόμους των ουκρανικών πόλεων», δήλωσε ένας από τους επιφανέστερους βουλευτές του κόμματος του προέδρου Πέτρο Ποροσένκο….»

ΣΚΑΙ

Πού ειναι Κουτσούμπας, ο Μπογιόπουλος κι οι ΚΝΙΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ να …ξεσηκωθούν;
Πού πήγαν οι ANTIFA στην Ουκρανία;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply