Οἱ «καλές» καὶ οἱ «κακές» παρελάσεις!!!

Όπως όλα τα συστημικά έντυπα των τοκογλύφων επιτίθενται στον Τσίπρα για την επιλογή Καμμένου, έτσι και το UNFOLLOW ακολουθεί την γραμμή του ECONOMIST των Rothschild, που προέβλεπε …κατάρρευση της συμμαχίας.


Όλοι οι πρόθυμοι πράκτορες στιγμάτισαν την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ δεν θα είχαν πρόβλημα να δουν στην κυβέρνηση την διαπλεκόμενη ντελικάτη τηλεπερσόνα που έφαγε τ’  αντερά της από την ΕΡΤ…
Τα μεγάλα συμφέροντα θέλουν προβλέψιμους συνομιλητές.
Να ξέρουν ότι ο απέναντι έχει συγκεκριμένες αδυναμίες, συγκεκριμένες «αξίες» και προπάντων …συγκεκριμένη τιμή.

To UNFOLLOW όπως βλέπετε έχει πρόβλημα μόνο με τον Καμμένο και τον Σόιμπλε.
Οι παρελάσεις που προβλέπονται από νόμο του κράτους είναι που ανησύχησαν τους πράκτορες του Unfollow κι όχι οι παρελάσεις των πληρωμένων ξένων καρνάβαλων, που παρίσταναν τους απελευθερωμένους «gay», σκαλίζοντας την απόληξη του παχέος εντέρου τους.
Δεν τους προβλημάτισε ο ευτελισμός του μέσου ομοφυλόφιλου με παρελάσεις γελοίων καρνάβαλων αλλά τους προβλημάτισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαγόρευσε μονομιάς τις μαθητικές παρελάσεις.

Στους εφιάλτες του Unfollow δεν υπάρχουν οι τοκογλύφοι Rothschild, δεν υπάρχουν οι αιμοσταγείς Κεντρικοί Τραπεζίτες, δεν υπάρχουν Ισραηλινοί κι Αμερικανοί Έμποροι όπλων αλλά μόνο «κακοί Γερμανοί» και …Χρυσαυγίτες.
Άραγε για το UNFOLLOW την Ελλάδα δεν την κατέστρεψαν οι Σιωνιστές τοκογλύφοι και οι υπηρέτριές τους με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στην λίστα Λαγκάρντ αλλά την κατέστρεψαν οι …παρελάσεις του Καμμένου;
Άραγε για το UNFOLLOW oι έμμισθοι «τρομοκράτες» της Mossad είναι «ιδεολόγοι αγωνιστές της αριστεράς» και οι χοντρομπαλάδες ντελιβεράδες της Χρυσής Αυγής απειλούν κίνδυνο για τα κεκτημένα δικαιώματα και την «Δημοκρατία»; …

«Δημοκρατία» φυσικά εννοούμε αυτήν που μας εξασφάλισαν οι άνθρωποι του Kissinger και οι πόλεμοι του ΝΑΤΟ εναντίον όλων των χωρών που διατηρούσαν υπό ΚΡΑΤΙΚΟ έλεγχο τους φυσικούς πόρους και τις Κεντρικές τους Τράπεζες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply