Ὁ «κακός» τῆς ὑποθέσεως εἶναι ἡ Μέρκελ;

Τα συστημικά ΜΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και πολλά blog …«επιπέδου» μας παρουσιάζουν την Μέρκελ ως μία παντοδύναμη ηγέτιδα, που γονατίζει οικονομικά την Ελλάδα για το συμφέρον των Γερμανών.
«Ξεχνούν» σκόπιμα ότι μπροστά στους Τραπεζίτες  όλοι οι πολιτικοί είναι …ασήμαντα σκουπίδια, που υπακούουν απλά στις εντολές τους. 

Ούτε ο παντοδύναμος και πάμπλουτος Berlusconi δεν μπόρεσε να σταθεί απέναντι στο θηρίο.
Πόσο μάλλον μία ξεβράκωτη, ασήμαντη Ανατολικογερμανίδα, όπως η Μέρκελ.

Οι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν δεν θέλουν να διαπιστώσουμε ότι όλοι σχεδόν οι ηγέτες υπηρετούν κατά προτεραιότητα τους χορηγούς τους Τραπεζίτες  κι όχι τους λαούς. Ὁ «κακός» τῆς ὑποθέσεως εἶναι ἡ Μέρκελ;1

haaretz

Και φυσικά η Μέρκελ δεν είναι η εθνικίστρια που θα ζημίωνε την Ελλάδα για το συμφέρον της χώρας της, που δεν θεωρεί καν πατρίδα της.

Ενδεικτικά….
Η Μέρκελ είναι τόσο …«σπουδαία» πολιτικός, που υποχρεώθηκε να ευχαριστήσει την Ισραηλινή Βουλή που της …ΕΠΕΤΡΕΨΕ να διαβάσει την ομιλία της στα …Γερμανικά.

Ὁ «κακός» τῆς ὑποθέσεως εἶναι ἡ Μέρκελ;2

dw

Βλέπετε στο ρατσιστικό παρακράτος του Ισραήλ έχει ποινικοποιηθεί ακόμα και η Γερμανική γλώσσα.
Τόσο βαθύ είναι το μίσος κατά των Γερμανών  και δεν έχει σχέση με το Ολοκαύτωμα, αλλά είναι πολύ πιο παλιό και ξεκινάει απο το 1500 και τον Μαρτίνο Λούθηρο.

Martin-Luther

Η ενοχοποίηση ενός ολόκληρου λαού για τα εγκλήματα ένος ολοκληρωτικού καθεστώτος, ήταν πολύ αποδοτική οικονομικά για τους σιωνιστές. Μέχρι σήμερα, τρεις γενιές μετά, οι Γερμανοί πληρώνουν ακόμα αποζημιώσεις στο Ισραήλ.
Τόσο …«εθνικιστές» ηγέτες έχουν οι Γερμανοί στην κυβέρνησή τους.

Σίγμα

(Visited 29 times, 1 visits today)
Leave a Reply