Σέ σκηνοθεσία ἀπό τό …Τὲλ Ἀβὶβ τὸ δελτίον εἰδήσεων τῆς ΕΡΤ;

Με τον Πάνο Χαρίτο Κεντρικό Παρουσιαστή «Ειδήσεων» στην ΕΡΤ…το Τελ Αβίβ θα είναι πραγματικά υπερήφανο.
Ήταν ο Δημοσιογράφος που κάλυπτε …«υποδειγματικά»  την γενοκτονία των Παλαιστινίων, δίχως να αναφέρεται στην …γενοκτονία των Παλαιστινίων!!!Σέ σκηνοθεσία ἀπό τό ...Τὲλ Ἀβὶβ τὸ δελτίον εἰδήσεων τῆς ΕΡΤ;1

Όταν οι Ισραηλινοί θέριζαν σχολεία, γυναίκες και παιδιά με βόμβες φωσφόρου και οι αναλογίες νεκρών ήταν 100 άμαχοι για κάθε ΕΝΑΝ Ισραηλινό στρατιώτη από ….αυτοκινητιστικό ατύχημα, ο Πάνος Χαρίτος έγραφε για ...«μάχες …«σώμα με σώμα»!!!…»!!!
Τόσο αποτελεσματικός!!!

Τα λαμόγια της δημοσιογραφίας, ως γνωστόν, έβλεπαν να βομβαρδίζονται εργοστάσια γάλακτος και τα αποκαλούσαν εργοστάσια …«χημικών» όπλων.
Βομβάρδιζε το ΝΑΤΟ ή το Ισραήλ σχολεία κι αυτοί μας μιλούσαν για …κρησφύγετα τρομοκρατών.
Βάπτιζαν τις γενοκτονίες του Σιωνισμού …«εκδημοκρατισμό»!!!!
Και έφθασε η στιγμή να …αποζημιωθούν για τον …«κόπο» τους!!! και να εξαργυρώσουν στην πράξη το είδος της …«δημοσιογραφίας» τους!!!.

Οι επαγγελματίες του ψεύδους και της διαστροφής δεν είπαν ποτέ την αλήθεια και γι’αυτό δεν κινδύνεψε η καριέρα τους.

Μόνον οι ψεύτες δημοσιογράφοι έχουν δουλειά  και πληρώνονται το μερίδιο από το πλιάτσικο των επικυριάρχων.

Η αλήθεια δεν παράγει ποτέ πλούτο…. Μόνον μπελάδες.

Για Διευθυντή της ΕΡΤ ετοιμάζουν στέλεχος του MEGA και της ΑΥΓΗΣ-Τελ Αβίβ.
Όταν οι τοκογλύφοι έχουν αντιρρήσεις για τα πρόσωπα που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εξουσίας, στην αποικία που λέγεται Ελλάδα, σηκώνουν το τηλέφωνο και γίνεται …χαμός.
Όποτε ΔΕΝ συμβαίνει αυτός ο χαμός σημαίνει ότι οι επικυρίαρχοι ελέγχουν πλήρως την κατάσταση.Σέ σκηνοθεσία ἀπό τό ...Τὲλ Ἀβὶβ τὸ δελτίον εἰδήσεων τῆς ΕΡΤ;2

Στον ευαίσθητο τομέα της πληροφορίας οι ξένες υπηρεσίες ελέγχουν το περιεχόμενο των ειδήσεων και γι’ αυτό ταυτίζονται οι εχθροί του Ισραήλ με όσους στοχοποιούν οι πράκτορες-δημοσιογράφοι.

Όλα τα κανάλια προωθούν τις ίδιες …«ειδήσεις» και στοχοποιούν τους ίδιους …«εχθρούς»!!!
Η ΑΥΓΗ, για όσους δεν το γνώριζαν, είχε προβεί σε συλλογή υπογραφών προκειμένου η Ελλάδα να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως …Μακεδονία…

Η ατζέντα του Σιωνισμού και του ΝΑΤΟ προωθείται και από τους δήθεν αριστερούς και από τους δήθεν φιλελεύθερους. Μασκαρεμένοι πουλημένοι πράκτορες που αγκαλιάζονται όλο πάθος, στις ίδιες σκοτεινές στοές, και που πληρώνονται από τους ίδιους ….«φιλανθρώπους», όπως ο Soros.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Σέ σκηνοθεσία ἀπό τό …Τὲλ Ἀβὶβ τὸ δελτίον εἰδήσεων τῆς ΕΡΤ;

Leave a Reply