Βιάζονται νὰ κλείσουν τὴν ὑπόθεσιν τῆς Ἄννυ.

H …«πρώτη φορά αριστερά» βιάζεται να κλείσει την υπόθεση της Άννυ, για να αποφύγει κοστοβόρες και χρονοβόρες διαδικασίες και για να αποφύγει ίσως …περίεργες επιπλοκές.
Ο Πανούσης προβλέπει, σχεδόν …επιζητεί τον θάνατο ενός κρατουμένου, προς το παρόν ΥΠΟΠΤΟΥ και τίποτα παραπάνω, αλλά δεν διατίθεται να λάβει μέτρα προλήψεως. Βιάζονται νὰ κλείσουν τὴν ὑπόθεσιν τῆς Ἄννυ.1

Σε περίπτωση που το σύστημα θελήσει να εξοντώσει κάποιον, αρκεί να τον …σπρώξει σε …κατάλληλο κελί, με… κατάλληλο συγκρατούμενο, για να επέλθει το «μοιραίο».
Το υλικό από τις κάμερες δεν θα δει το φως της δημοσιότητας, όπως έγινε με την δολοφονία του ισοβίτη Καρέλι, από δεσμοφύλακες.

Ο Βούλγαρος, που υποτίθεται πως σκότωσε το παιδί του, ίσως και να το διέθεσε σε κυκλώματα παιδοφίλων ή εμπόρων οργάνων.
Γιατί άραγε το σύστημα θέλει να προκαλέσει τον θάνατό του Βουλγάρου ναρκομανή, κάτι που δεν έκανε για εξίσου ψυχρούς δολοφόνους, όπως οι Σατανιστές, οι «δράκοι» και οι κατά συρροή εκτελεστές της έμμισθης τρομοκρατίας;
Είναι λογικό να πεθάνει μόνον εφόσον …πρέπει να κλείσει η υπόθεση, με τον υποτιθέμενο ένοχο νεκρό και με την Δικαιοσύνη να κλείνει τον φάκελο στα γρήγορα, χωρίς να εμβαθύνει πλέον στην συγκεκριμένη περίπτωση. Βιάζονται νὰ κλείσουν τὴν ὑπόθεσιν τῆς Ἄννυ.2

Έχουμε μία ομολογημένη δολοφονία …ΧΩΡΙΣ ΠΤΩΜΑ και ο Υπουργός προδικάζει ότι ο ένοχος είναι σίγουρα ο πατέρας, του οποίου η …«ομολογία» κρίνεται ειλικρινής και αξιόπιστη, παρά το γεγονός ότι είναι …εξαρτημένος χρήστης.
Πριν γίνει καν κάποια δίκη, ο Υπουργός όχι μόνο προδικάζει την ενοχή του υπόπτου, αλλά προδικάζει και την δολοφονία του.
Πόσα παραπτώματα μαζί  από έναν αναπληρωτή Υπουργό;

Ευχαριστημένοι οι πολίτες με την απόδοση «δικαιοσύνης», ευχαριστημένοι οι δανειστές με έναν κρατούμενο λιγότερο στα έξοδα του Υπουργείου και πανευτυχείς όσοι μπορεί να επωφελήθηκαν από το σώμα της μικρής Άννυ, αν τελικά δεν ισχύει το εντυπωσιακό και πιασιάρικο σενάριο της χύτρας με τα κρεμμυδάκια..

Γιατί κύριε Πανούση δεν λειτούργησε ποτέ ο Κώδικας Τιμής με τους δολοφόνους της 17ΝΟΕ, με τους Σατανιστές της Παλλήνης ή με τον δράκο της Ξάνθης, που πριν δυο χρόνια αναστάτωσε την Ελλάδα και τώρα «υπαγορεύετε» στους άλλους έγκλειστους να εφαρμόσουν τον κώδικά …«τιμής» εντός κι εκτός εισαγωγικών;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply