Δέν εἶναι ἐπικίνδυνος ἕνας πόλεμος;

Δέν εἶναι ἐπικίνδυνος ἕνας πόλεμος;Κάποιοι νομίζουν ότι το να εμπλακούμε σε πόλεμο δεν είναι κάτι πολύ …επικίνδυνο, δεδομένων τωνς τεραστίων δαπανών, που πραγματοποιήθηκαν σε εξοπλιστικά προγράμματα.

Θα πιστεύουν αρκετοί ίσως ότι ο Στρατός είναι πάνοπλος και πανέτοιμος…
Διαβάστε τι είπε ο Καμμένος για τα ελικόπτερα του Στρατού:
«Κόστισαν 900 εκατ. χωρίς να έχει γίνει έλεγχος νομιμότητας της συμβάσεως, ενώ από τα 12 που αποκτήθηκαν τα 11 δεν μπορούν να πετάξουν.»

Ευτυχώς που τους πολέμους τους αποφασίζουν οι τοκογλύφοι και δεν έχουν άμεσα στο πρόγραμμα εμπλοκή της Ελλάδας.

Σίγμα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΤΡΑΓΚΑ! «Ο Αλέξης μου το είπε ξεκάθαρα ότι θέλουν να με διώξουν»

Αποκαλυπτικός για τις πιέσεις που ασκούνται στον Πρωθυπουργό προκειμένου οι ΑΝΕΛ να αποχωρήσουν από την Κυβέρνηση ήταν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα στον Real Fm.

Όπως είπε «ξεκάθαρα μου είπε ο Αλέξης Τσίπρας ότι του ζητούν την αποχώρηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την Κυβέρνηση» και υπενθύμισε τις και τις παλαιότερες δημόσιες δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.

«Η κυβέρνηση πήρε εντολή από τον λαό να μην υπογράψει μνημόνια. Θέλουμε συμφωνία και έχουμε κάνει υποχωρήσεις. Κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ στις αποκρατικοποιήσεις. Έχουμε κάνει σε όλα τα μείζονα θέματα ασφαλιστικό, εργασιακά, ΦΠΑ συγκεκριμένες προτάσεις και αν οι δανειστές έχουν καλή θέληση θα τις δεχτούν. Όσοι πιστεύουν ότι η Κυβέρνηση θα γονατίσει και θα πάει σε εκλογές κάνουν λάθος» κατέληξε.

Ο Υπουργός Άμυνας δήλωσε  ότι στο Υπουργείο έχουν ανοίξει όλοι οι φάκελοι προμήθειας εξοπλιστικών προγραμμάτων. Από το 1998 έως το 2003 το ύψος των προγραμμάτων ήταν σύμφωνα με τον κ. Καμμένο 84 δισ. ευρώ κυρίως από την Γερμανία με μίζες 2 έως 3%. Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε σε απόφαση δικαστηρίου για την εταιρεία Raimental σύμφωνα με την οποία έδωσε μίζες 62 εκατ. σε Έλληνες αξιωματούχους , χρήματα τα οποία θα διεκδικηθούν διαφορετικά η εταιρεία θα αποκλειστεί από όλους τους διαγωνισμούς της Ε.Ε.

Ο κ. Καμμένος απέδωσε τις επιθέσεις που δέχεται από την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο ότι έχει θίξει το θέμα της Airbus και της προμήθειας ελικοπτέρων. Όπως είπε κόστισαν 900 εκατ. χωρίς να έχει γίνει έλεγχος νομιμότητας της συμβάσεως ενώ από τα 12 που αποκτήθηκαν τα 11 δεν μπορούν να πετάξουν.

Για την χρηματοδότηση της χώρας είπε ότι η χώρα από τον Αύγουστο δεν έχει πάρει ευρώ. Αν αποφασίσουν  οι δανειστές  να κτυπήσουν την κυβέρνηση υπάρχει και άλλος δρόμος. «Έχουμε τρόπο να αντισταθούμε. Δεν θα παραδόσουμε ιδιωτική και δημόσια περιουσία» κατέληξε.

«Αν σκοπός τους είναι να εξευτελίσουν την Κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό δεν θα τα καταφέρουν» είπε ο υπουργός Άμυνας και αφού περιέγραψε την γεωπολιτική αξία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ δήλωσε ότι θα υπογραφεί η συμφωνία με τη Ρωσσία για τον Hellas Stream.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply