Ἐπάνω ἀπὸ ὅλους κι ἀπὸ ὅλα ΜΟΝΟΝ τὸ «χρέος»!!!

Σήμερα άκουσα στις ειδήσεις έναν ανταποκριτή από τις ΗΠΑ να λέει: «Το ΔΝΤ απαιτεί να αυξηθεί το ετήσιο πλεόνασμα που θα συμφωνηθεί για να είναι βιώσιμο…το χρέος!»

Προσέξτε!!!!!!!!!!!!!
Όχι η οικονομία… Ούτε το κράτος…
…παρά μόνο το χρέος πρέπει να είναι βιώσιμο.

Βλέπετε ότι για τους βρυκόλακες της τοκογλυφίας στην εξίσωση δεν υπάρχουμε εμείς ως άνθρωποι, με βασικές ανάγκες και δικαιώματα, αλλά μόνο τα λεφτά μας και η αδιαπραγμάτευτη εξυπηρέτηση του χρέους προς τους τοκογλύφους.

Η βιωσιμότητα του ανθρωπίνου είδους στον Ελλαδικό χώρο δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.
Η βιωσιμότητα του χρέους, δηλαδή το να πληρώνεται το ΔΝΤ πάση θυσία, είναι το πρωταρχικό ζητούμενο, ενώ όταν προτείνουν αναδιάρθρωση …εξαιρούν φυσικά το χρέος προς τράπεζες και ΔΝΤ.

Οι …«μεταρρυθμίσεις»  έχουν έναν και μοναδικό σκοπό: την εξασφάλιση της αποπληρωμής των τοκογλύφων κι αυτό γίνεται με την αυξανόμενη απομύζηση των πολιτών, την καταστροφή των επιχειρήσεων και την άνοδο της ανεργίας, ταυτόχρονα με τον εκσυγχρονισμό των μηχανισμών αφαιμάξεως και καταστολής τυχόν αντιδράσεων.

Σχεδιάζουν να κόψουν τις συντάξεις και να εντάξουν τα τρόφιμα στον συντελεστή ΦΠΑ του 23%, για να μπουν άμεσα λεφτά στα ταμεία του κράτους κι από εκεί στους λογαριασμούς των δανειστών.
Οι συνταξιούχοι, βλέπετε, δεν μπορούν να αντιδράσουν οργανωμένα ούτε να εκβιάσουν παραλύοντας το Δημόσιο.

Oι ύαινες του ΔΝΤ και τα τσιράκια τους στην Ελληνική Βουλή είναι έτοιμοι να μας αφαιρέσουν ακόμα ένα κομμάτι σάρκας, όπως θα έκανε ο τοκογλύφος Shylock.Ἐπάνω ἀπὸ ὅλους κι ἀπὸ ὅλα ΜΟΝΟΝ τὸ «χρέος»!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἐπάνω ἀπὸ ὅλους κι ἀπὸ ὅλα ΜΟΝΟΝ τὸ «χρέος»!!!

  1. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΣ : ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥ … ΚΑΝΟΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ … ΑΡΧΗΣ :

    1) O ΕΛΛΗΝΑΣ/Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ … ΔΑΝΕΙΚΑ

    ΑΡΑ – ΤΟΥΤΕΣΤΝΙΝ – ΔΗΛΑΔΗ

    2) ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ … ΑΓΥΡΙΣΤΑ

    ΜΑ, ΓΙΑΤΙ … ΓΙΑΤΙ … ΑΠΛΩΝΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΠΛΩΜΑ ;

    ΠΟΥ … ΕΒΟΣΚΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ … ΠΛΑΚΑΣ ;

    ΑΣ … ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΕ
    ΓΙΑ ΤΗ … ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ, ‘ΑΛΛΑ’, ΟΙ … ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ … ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΑΤΑ … ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ … ΕΜΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΑΝΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ … ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ … ΚΑΡΙΟΦΙΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ … ΠΥΡΑΥΛΩΝ ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ;

    ΕΤΣΙ, ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ … ΧΛΕΥΗΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ … ΕΚΛΥΠΑΡΟΥΣΑ ΩΣ ΖΗΤΙΑΝΑ, ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗ … ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ .

    Ο ΔΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΥΜΝΟΛΑΙΜΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ‘Ν’ – ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΓΑΣ –
    ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ, ΟΧΙ … ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ … ΤΕΛΙΚΑ, … ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ .

    ΚΥΡΙΟΙ (sic), ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ … ΡΕΣΤΑ .

    Ο ΕΠΑΙΤΗΣ ΔΕΝ … ΑΠΑΙΤΕΙ .
    ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΑΣ
    ΜΕΜΦΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ .

    DR A

Leave a Reply