Κι ὅταν δὲν χρειάζεται ὁ μισθοφόρος χασάπης …ἐκκαθαρίζεται!

Κι όπως συμβαίνει συνήθως, οι επαγγελματίες δολοφόνοι που χρησιμοποιήθηκαν από τους Ευρωπαίους εταίρους μας, για να σκοτώσουν, να βιάσουν και να βασανίσουν τους φιλορώσσους Ουκρανούς, δεν έχουν πλέον κανέναν ρόλο στην νέα κατάσταση και είναι πλέον καταζητούμενοι.  Κι ὅταν δὲν χρειάζεται ὁ μισθοφόρος χασάπης ...ἐκκαθαρίζεται!2

Η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί ανθρωπόμορφα κτήνη για να επιτύχει την βίαιη ανατροπή της κάθε ανεπιθύμητης κυβερνήσεως και μετά τα ξεφορτώνεται για να επανδρώσει την κυβέρνηση με φοβισμένα ανδρείκελα.

Γι’ αυτό οι επαναστάτες του 1821 δεν είχαν πλέον θέση στην Ελληνική Κυβέρνηση!
Γι’ αυτό οι κομμουνιστές αντάρτες επίσης εξοβελίστηκαν μετά την υποχώρηση των Γερμανών, με αποτέλεσμα να αιματοκυλήσουν την χώρα στην προσπάθειά τους βρεθούν στην εξουσία.
Το ίδιο ακριβώς κάνει και η Διεθνής κοινότητα με τους αποκεφαλιστές της ISIS στην Συρία.
Τους εξόπλισαν, τους εκπαίδευσαν, τους αμόλησαν στην Συρία για να επιτύχουν την ανατροπή του Άσαντ κι όταν θα επιτευχθεί αυτό,  θα τους κυνηγήσουν μέχρι την άκρη του κόσμου, ώστε την διακυβέρνηση της Συρίας να αναλάβει έτοιμο σχήμα ανθρώπων-πρακτόρων της λέσχης Bilderberg.

Μέχρι τότε το Ισραήλ, που εξακολουθεί ατιμώρητο να σκοτώνει μωρά στην Γάζα, παρέχει και Ιατρική βοήθεια στους αποκεφαλιστές.Κι ὅταν δὲν χρειάζεται ὁ μισθοφόρος χασάπης ...ἐκκαθαρίζεται!1

Σίγμα

 

(Visited 62 times, 1 visits today)
One thought on “Κι ὅταν δὲν χρειάζεται ὁ μισθοφόρος χασάπης …ἐκκαθαρίζεται!

Leave a Reply