Διεθνεῖς …πατσαβοῦρες!!!

Μετά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας οι ίδιοι οι εγκληματίες στέλνουν τις πατσαβούρες τους να κάνουν αποτίμηση των κατορθωμάτων τους.

Πατσαβούρα του Soros (βλέπε Human Rights Watch my ass) πηγαίνει στην Υεμένη να …«πουλήσει» φιλανθρωπία. Διεθνεῖς ...πατσαβοῦρες!!!1

Και φυσικά η προβολή της επισκέψεως είναι  εξασφαλισμένη από τα ΜΜΕ.
Με την ευκαιρία μαθαίνουμε ότι οι Σαουδάραβες, με εντολή των σιωνιστών, σκότωσαν τουλάχιστον 1693 αμάχους, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά.
Ισοπέδωσαν ολόκληρο συγκρότημα κατοικιών επειδή βρισκόταν δίπλα σε σταθμό …ηλεκτροδοτήσεως.

Και με την ευκαιρία της προβολής της πατσαβούρας του Soros και του Human Rights Watch my ass πέφτει και η αναγκαία προπαγάνδα: «Εγκλήματα πολέμου διέπραξαν και οι σύμμαχοι και οι Houthi», σκόπιμα ΔΕΝ τους αποκαλούν κατοίκους της Υεμένης…
Λες και είναι ξένοι, όπως οι Σαουδάραβες επιτιθέμενοι εισβολείς… Διεθνεῖς ...πατσαβοῦρες!!!2 Διεθνεῖς ...πατσαβοῦρες!!!3

Με τον ίδιο τρόπο αφήνουν να εννοηθεί ότι οι Houthi σκοτώνουν επίσης κατοίκους της Υεμένης, που φυσικά δεν στέκει γιατί οι ίδιοι είναι κάτοικοι της Υεμένης, σε αντίθεση με τους Σαουδάραβες που είναι ξένοι κι επιτιθέμενοι και που έχουν κάθε λόγο να βομβαρδίζουν κατοίκους της Υεμένης,  χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κάποιον.

Κι όλα αυτά τα εγκλήματα κατά αμάχων συμβαίνουν μακριά από την δημοσιότητα.
Οι δολοφόνοι Σαουδάραβες και οι δυτικοί σύμμαχοί τους ΔΕΝ υπόκεινται σε κυρώσεις όπως η Ρωσσία, η Κούβα, η Βενεζουέλα, το Ιράν, η Συρία κλπ.
Οι δολοφόνοι της Νέας Τάξεως χαίρουν απόλυτης προστασίας από τον ΟΗΕ και τις Δυτικές υπηρέτριες του Σιωνισμού.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply