Τώρα ποὺ εἶναι Αὔγουστος ἄς …σωθῇ κι ὁ Παπασταύρου!!!

Τώρα ποὺ εἶναι Αὔγουστος ἄς ...σωθῇ κι ὁ Παπασταύρου!!!4

«…Με το αφήγημα της συγκυβερνήσεως ειδικού σκοπού; Ούτε ο αλαβανολαφαζάνης δεν πείθεται.
Θα λειτουργήσουν άραγε τα γνωστά γραμμάτια τύπου… «Ασημάκη» και τέως διευθυντού «Μπιρίμπας»; Μα αυτοί βλέπουν πλέον στον ύπνο τους τα βραχιολάκια. Καλό θα είναι να εγκαταλείψουν τα μαγειρέματά τους οι γνωστοί σεφ και να μην επιχειρήσουν δεδικασμένο με ΜΕΤΑΞένια απαλότητα για τον «να ‘χαμε άλλους δέκα…». Ακόμα και αυγουστιάτικα άγρυπνα μάτια είναι επάνω τους. Θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει από την εποχή της παντοδυναμίας τους, όταν το ίδιο σενάριο είχε παιχτεί έναν άλλον Αύγουστο για να κουκουλωθεί η ιστορία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Έχουν γνώσιν οι φύλακες, πλέον…»

Τώρα ποὺ εἶναι Αὔγουστος ἄς ...σωθῇ κι ὁ Παπασταύρου!!!5

Ψάχνουν τρικ για να σώσουν την παρέα ΠαπασταύρουΤώρα ποὺ εἶναι Αὔγουστος ἄς ...σωθῇ κι ὁ Παπασταύρου!!!1

Kρύος ιδρώτας έχει λούσει τους διαχειριστές κεφαλαίων αλλά και το «εθνικό κεφάλαιο», μετά τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για τις περίεργες αγορές και εγγυήσεις σε πολυτελή ακίνητα από τους πρωταγωνιστές της «λίστας Λαγκάρντ» με την διακίνηση ποσού ρεκόρ 65.750.000 ζεστών δολαρίων από τον καταζητούμενο Αγγελο Μεταξά και μέλη της επενδυτικής ομάδας του συμβούλου της Ν.Δ. Σταύρου Παπασταύρου.

Το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» στις 10 Αυγούστου

Το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» στις 10 Αυγούστου

Απ’ ό,τι πληροφορήθηκαν γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα, κάποιους τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας και ψάχνουν να βρουν τον τρόπο να σώσουν τους εκλεκτούς τους και σε πρώτη φάση τον καταζητούμενο Μεταξά, ώστε με εκείνη την κίνηση ως μπούσουλα να διασώσουν και όλη την «παρέα Παπασταύρου». Διαχειριστές κεφαλαίων και το «εθνικό κεφάλαιο» πιστεύουν ότι αόρατη… χειρ μπορεί να ενεργοποιήσει «θύλακες» που θα ρισκάρουν να εκτεθούν ώστε να εξασφαλίσουν δικαστικό προηγούμενο με ΜΕΤΑΞένιο χειρισμό.

Αγγ. Μεταξάς

Αγγ. Μεταξάς

Εκείνο που δεν έχουν βρει ακόμη είναι το επιχείρημα θα πεισθούν κάποιοι να ενεργοποιήσουν κάποιο τέτοιο σχέδιο για να διαπράξουν τέτοιο ανοσιούργημα αυγουστιάτικα. Με το παραμύθι της «αριστερής παρένθεσης»; Δεν το πιστεύει πλέον ούτε ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς!

Με το αφήγημα της συγκυβερνήσεως ειδικού σκοπού; Ούτε ο αλαβανολαφαζάνης δεν πείθεται.
Θα λειτουργήσουν άραγε τα γνωστά γραμμάτια τύπου… «Ασημάκη» και τέως διευθυντού «Μπιρίμπας»; Μα αυτοί βλέπουν πλέον στον ύπνο τους τα βραχιολάκια. Καλό θα είναι να εγκαταλείψουν τα μαγειρέματά τους οι γνωστοί σεφ και να μην επιχειρήσουν δεδικασμένο με ΜΕΤΑΞένια απαλότητα για τον «να ‘χαμε άλλους δέκα…». Ακόμα και αυγουστιάτικα άγρυπνα μάτια είναι επάνω τους. Θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει από την εποχή της παντοδυναμίας τους, όταν το ίδιο σενάριο είχε παιχτεί έναν άλλον Αύγουστο για να κουκουλωθεί η ιστορία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Έχουν γνώσιν οι φύλακες, πλέον…

Δημοκρατία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply