Δὲν ὑπάρχει ἔγκλημα κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος, ποὺ νὰ μὴν διέπραξαν οἱ μισθοφόροι τῆς ISIS!!!

Δὲν ὑπάρχει ἔγκλημα κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος, ποὺ νὰ μὴν διέπραξαν οἱ μισθοφόροι τῆς ISIS!!!Δεν υπάρχει έγκλημα πολέμου που να μην έχουν διαπράξει οι μισθοφόροι του Ισραήλ.
Αλλα δεν γνωρίζουν οι Αμερικανοί, αλλά και οι παρατηρητές του ΟΗΕ, το ποιος τους προμηθεύει με όλων των ειδών τα όπλα, ποὺ …«συμπτωματικά» είναι και τελευταίας τεχνολογίας!!!

Σίγμα

Έντονη ανησυχία για τη δράση τους

Οι τζιχαντιστές κατασκευάζουν και χρησιμοποιούν χημικά, καταγγέλλουν οι ΗΠΑΔὲν ὑπάρχει ἔγκλημα κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος, ποὺ νὰ μὴν διέπραξαν οἱ μισθοφόροι τῆς ISIS!!!2

Ανάμεσα σε αυτά και αέριο μουστάρδας – Σύμφωνα με αξιωματούχο της αμερικανικής κυβερνήσεως
Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν πληροφορίες για χρήση χημικών όπλων από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Άλλωστε, πρόσφατα ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) εξέφρασε έντονη ανησυχία για τις καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποίησε χημικά όπλα εναντίον των Κούρδων μαχητών στο Ιράκ.

Αυτή την φορά Αμερικανός αξιωματούχος επανέρχεται στις καταγγελίες αυτές, δηλώνοντας στο BBC πως οι τζιχαντιστές χρησιμοποίησαν και έκαναν χρήση ακόμα και αερίου μουστάρδας για να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους.

Ειδικοί από τις ΗΠΑ δήλωσαν πως σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις στα ιρακινο-συριακά σύνορα σημειώθηκε χρήση αερίου μουστάρδας.

Ο αξιωματούχος δήλωσε πως τα χημικά χρησιμοποίησαν σε μορφή πούδρας που είχε κατασκευαστεί όπως τα «κλασικά» εκρηκτικά.

«Χρησιμοποιούν αέριο μουστάρδας. Το ξέρουμε ότι το κάνουν. Τους έχουμε δει να το χρησιμοποιούν σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις και στις δύο πλευρές στα σύνορα, τόσο στο Ιράκ όσο στην Συρία. Εκτιμούμε ότι έχουν ένα δίκτυο που δραστηριοποιείται στα χημικά και προσπαθούν να βελτιωθούν», συμπλήρωσε ο αξιωματούχος που διατήρησε την ανωνυμία του.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

(Visited 143 times, 1 visits today)
Leave a Reply