Οἱ μόνες (πραγματικές) ἐπενδύσεις ποὺ θὰ γίνουν στὴν Ἑλλάδα, εἶναι ἀπὸ Ἕλληνες!!!

Οἱ μόνες (πραγματικές) ἐπενδύσεις ποὺ θὰ γίνουν στὴν Ἑλλάδα, εἶναι ἀπὸ Ἕλληνες!!!Όταν η πολιτική ηγεσία, κάθε αποχρώσεως, αντιληφθεί ότι οι υποψήφιοι επενδυτές βρίσκονται σχεδόν αποκλειστικά στην μέσα πλευρά των συνόρων, τα ξαναλέμε.

Μέχρι τότε, -όποιοι κι αν είναι, το επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγηθούμε-, θα παίρνουν τις κουστωδίες τους και θα γυρνούν με έξοδά μας την υφήλιο, απαγγέλλοντας με σοβαροφανές ύφος σε όποιον συναντούν το γνωστό παραμύθι που αποκοιμίζει χρόνια τώρα τους ιθαγενείς.

Ότι η προικισμένη χώρα μας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για επενδύσεις στον τουρισμό, τα δίκτυα, τις υποδομές, την ενέργεια, τις νέες τεχνολογίες και, προπάντων στις καινοτομίες.
Πάμε ξανά..
Η προικισμένη χώρα μας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για επενδύσεις στον τουρισμό, τα δίκτυα, τις υποδομές, την ενέργεια, τις νέες τεχνολογίες και, προπάντων στις καινοτομίες.

Αν τους ρωτήσεις τι ακριβώς εννοούν μάλλον θα κοιτάξουν αμήχανα. Αλλά στο εσωτερικό δεν τους ρωτά κάποιος. Και στο εξωτερικό τους αντιμετωπίζουν με υπομονή, ευγένεια και συγκατάβαση. Λίγες ημέρες είναι την φορά η κάθε επίσκεψη και περνούν στο κάτω κάτω.

Αν είναι να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα θα γίνουν από Έλληνες.
Άντε και από πέντε, δέκα σοβαρά εργοστάσια της Βόρειας Ευρώπης, από αυτά που φτιάχνουν αντικείμενα που πιάνουν οι συνηθισμένοι άνθρωποι με τα χέρια τους και χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Αυτά.

Θέμης Καζαντζίδης

φωτογραφία

(Visited 91 times, 1 visits today)
Leave a Reply