Ὅποιος συνεργάζεται μὲ τὴν Ῥωσσία …τελειώνει!!!

Η …«κατάρα των Φαραώ» πέφτει στα κεφάλια όσων κάνουν δουλειές με την Ρωσσία.
Από τον Μπερλουσκόνι, τον Καραμανλή, τον Γκρούεφσκι, τον Άσαντ, τον Τσοχατζόπουλο, τον Λιακουνάκο μέχρι και τους παραγωγούς φράουλας της Μανωλάδας…
Η εκδίκηση των επικυριάρχων είναι ολοκληρωτικής μορφής.

Ὅποιος συνεργάζεται μὲ τὴν Ῥωσσία ...τελειώνει!!!1

Αντίθετα όσοι έκαναν δουλειές με τον Μιόνι (Παπασταύρου), με τον Μοδιάνο (Ρωσσώνης) και με αμερικανικές βιομηχανίες … ΟΥΔΕΠΟΤΕ  βρέθηκαν στο στόχαστρο…
Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι αμερικανικές και οι ισραηλινές βιομηχανίες όπλων είναι …«πεντακάθαρες», δεν λαδώνουν και κερδίζουν με την …αξία τους τους διαγωνισμούς του Δημοσίου για κάτι F16 που μπάζουν νερά και για κάτι ελικόπτερα που παίρνουν φωτιά στον αέρα και πέφτουν.
Μόνο οι αγορές από Ρωσσία και Γερμανία απασχολούν την …«τυφλή» Δικαιοσύνη!!!

Διαβάστε απόσπασμα από κατατοπιστικό άρθρο για τις δαπάνες του Υπουργείου Αμύνης για αγορά σκουπιδιών της αμυντικής Βιομηχανίας.

Δισεκατομμύρια τσέπωσαν οι …«αντιρατσιστές» έμποροι όπλων της Λίστας Λαγκάρντ με τα Ισραηλινά διαβατήρια  και μαντέψτε ποιου ήταν αυτά τα λεφτά, ποιος τελικά τα διαχειρίστηκε, σε ποιους τα έδωσε και με ποιο προσωπικό όφελος…

Ὅποιος συνεργάζεται μὲ τὴν Ῥωσσία ...τελειώνει!!!2

«…Σε ποσό που ξεπερνά το μισό δισεκατομμύριο ευρώ εκτιμώνται οι δουλειές που έχει κάνει το δίδυμο Μοδιάνο – Ρωσσώνη στο Πολεμικό Ναυτικό. Συνολικά έχουν πουληθεί 50 συστήματα Oto Melara που μαζί με τα αντίστοιχα… αντιαεροπορικά πυροβόλα και τα πυρομαχικά, ο τζίρος ξεπερνάει κατά πολύ τα 500 εκατ. ευρώ κατά την τελευταία 30ετία!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς επιτελών του ΠΝ, το συνολικό κόστος των συστημάτων Oto Melara ανέρχεται στα 310 εκατ., ενώ για πυρομαχικά και για αναλώσιμα (κάννες – υλικά συντηρήσεως) έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 200 εκατ. την τελευταία εικοσαετία. Επίσης, στον τζίρο του διδύμου Μοδιάνο – Ρωσσώνη θα πρέπει να υπολογιστούν και οι δουλειές που έκαναν για:
Την κατασκευή του πετρελαιοφόρου «Προμηθεύς» που συνολικά το πρόγραμμα ξεπέρασε τα 100 εκατ.
Τον εκσυγχρονισμό των ολλανδικών φρεγατών.
Την επισκευή των πυραυλικών συστημάτων των πυραυλάκατων τύπου «Λάσκος»….»

Ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply