Ὅ,τι πλειστηριάζεται…

Ὅ,τι πλειστηριάζεται...Όλος ο κόσμος ασχολείται με την προβοκατόρικη φλώμπα του Φίλη, με την εταιρεία του Φλαμπουράρη, τις φασιστικές επιθέσεις του Καμμένου προς τον Γιαννακόπουλο, που ως προχθές αλληλογλείφονταν, και τις ρατσιστικές αντιομοφυλικές υστερίες του Νικολόπουλου.

Από πίσω κλέβουν την περιουσία και το εισόδημα των Ελλήνων με το, ΕΝΦΙΑ ανέπαφο, συνεχίζουν επιδοτήσεις σε ταμεία συντάξεων ΔΕΗ-ΟΤΕ με €12.000-€17.000 ανά συνταξιούχο ετησίως, η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα σε 700.000 νοικοκυριά, η ημερήσια ανάληψη παραμένει στα €60 ελέω capital controls, η Μέρκελ προειδοποιεί για ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια, η 12η φορά Αριστερά (πρώτη ήταν το ΠΑΣΟΚ το ’81) προσπαθεί να ελέγξει τα μέσα ενημερώσεως, εναγκαλιζόμενη με ολιγάρχισσες, η ανεργία πάει για το 33% το 2016, ενώ οι τράπεζες ξανα-ξανα-ξανα-ξανα-ξανα-ανακεφαλαιοποιούνται για 5η φορά σε 7 χρόνια, και κανένας δεν ιδρώνει.

Φουλ ολοταχώς για πλειστηριασμούς των πάντων στην δημοκρατία του Αυνανιστάν!

Μη φάτε!
Το βράδυ έχουμε γλαρόσουπα!!!

Ἀγησίλαος Βερούτης

εἰκόνα

(Visited 173 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ὅ,τι πλειστηριάζεται…

 1. Το Θέατρο του Παραλόγου συνεχίζεται με … Κομπάρσους σε … Πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ οι Πολίτες, ΟΣΗΜΕΡΑΙ, συνειδητοποιούν το πόσο πλανήθηκαν … πλάνην οικτράν :

  Δυστυχώς, μιας Κυβέρνησης … ΑΣΧΕΤΩΝ .

  Ετσι, δεν νομίζω ότι το 2016, παρά τα … Τερτίπια … της Κυβέρνησης … Σαρανταποδαρούσα με τα … Σαράντα Παληκάρια, … Σαράντα Υπουργούς, θ’αντέξει την ΟΡΓΗ των ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΩΝ .

  Η μόνη … Δημοκρατική Διέξοδος θα είναι Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, αφου νέες … Εκλογές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι … Γελοίο ..

  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ … ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ … ΛΟΓΩΝ .

  DR A

Leave a Reply